σε , ,

Πατέρας βοήθησε την κόρη του στον τοκετό, και οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές!

γέννα στο σπίτι

Τα τελευταία χρόνια, οι γεννήσεις κατ’ οίκον κερδίζουν έδαφος. Αν και η διαδικασία του νοσοκομείου εξακολουθεί να θεωρείται ο κανόνας, πολλές είναι οι μέλλουσες μητέρες που επιλέγουν να γεννήσουν στην άνεση του σπιτιού τους, σύμφωνα με το littlethings.

Η Steph Hendel και ο σύζυγός της, Josh, αποφάσισαν ότι ήθελαν να καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί στο σπίτι τους και γι’ αυτό προσέλαβαν την μαία Lindsey Meehleis, να τους βοηθήσει στον τοκετό. Ενώ αρχικά είχαν επιλέξει να παραβρίσκονται μόνο οι τρεις τους μαζί με την ομάδα της Lindsey στην διαδικασία, στη συνέχεια αποφάσισαν να συμπεριλάβουν και τον μπαμπά της Steph, τον Joe.

Οι φωτογραφίες με τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της γέννας έχουν γίνει viral

Η Steph είναι παρουσιάστρια και personal coach

Απέκτησε το πρώτο της παιδί πριν από έναν χρόνο

Η Steph δήλωσε ότι αρχικά δίσταζε να έχει μαζί τον πατέρα της, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη.

«Δεν ήθελα να είναι ο πατέρας μου παρών στην διαδικασία. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι το πιο όμορφο και φυσικό πράγμα στον κόσμο. Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα δίπλα μου, όλη μου τη ζωή.»

Προσέλαβαν μαία για να τους βοηθήσει στη διαδικασία

Κατά τη διάρκεια του τοκετού η ομάδα της Lindsey έβγαλε φωτογραφίες με τον Joe να στηρίζει την κόρη του και τις μοιράστηκε στο Instagram

Αρχικά, το ζευγάρι δεν σκόπευε να έχει τον Joe στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του τοκετού

Από τότε που η Steph μετακόμισε από την Πενσυλβάνια στην Καλιφόρνια, δεν είχε δει τους γονείς της για πολύ καιρό. Είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της.
«Είμαι μοναχοπαίδι και ο μπαμπάς μου είναι αυτός που θαυμάζω», λέει. «Τα πρώτα χρόνια, δεν είχαμε την πιο δυνατή σχέση, αλλά καθώς μεγάλωνα, ανακαλύψαμε νέους τρόπους επικοινωνίας και γίναμε οι καλύτεροι φίλοι».

Κατά τη διάρκεια της γέννας, ο Joe δεν σταμάτησε να στηρίζει την κόρη του

Έπιανε τους ώμους της καθώς έσπρωχνε, ενώ ο Josh προσπαθούσε να πιάσει το μωρό

Η ομάδα τραβούσε φωτογραφίες

Η Lindsey μοιράστηκε την ιστορία και τις φωτογραφίες της Steph στο Instagram

Ήταν αρχικά διστακτική για την αντίδραση του κόσμου, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η υποστήριξη της οικογένειάς της ήταν ακριβώς αυτό που χρειάστηκε περισσότερο η Steph.
«Αυτό που έμαθα από την Steph είναι ότι είχε ήδη αυτή την έμφυτη εμπιστοσύνη στο σώμα της και μόλις συναντήθηκα με τα μέλη της οικογένειάς της, συνειδητοποίησα ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι εκεί», είπε.

Θέλησε να μοιραστεί τις φωτογραφίες με σκοπό να απενοχοποιήσει τη διαδικασία της γέννας, αναγνωρίζοντας ότι οι εικόνες του Joe να κρατά την Steph μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία ή και φόβο σε όσους τις δουν.

«Δείτε από πού προέρχεται ο φόβος», λέει. «Σκεφτείτε γιατί μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα με αυτή την εικόνα. Δεδομένου ότι η κοινωνία σεξουαλικοποιεί τη γέννα, ουσιαστικά προσπαθώ να ενδυναμώσω τις γυναίκες με αυτές τις εικόνες»

Όσο για την Steph, τα πράγματα πήγαν όπως τα περίμενε, χάρη στην υποστήριξη του μπαμπά της.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση