σε ,

«Προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ό,τι μου λένε να κόψω. Αλλιώς είναι λογοκρισία» – Η περίεργη απάντηση του Αρναούτογλου

Τι ακριβώς εννοεί ο Γρηγόρης;

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της φετινής Σταρ Ελλάς Ιωάννας Μπέλλα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως όλες οι γυναίκες έχουν φάει χαστούκι από άντρα και όποια το αρνείται, απλώς λέει ψέματα. Το γνωστό μοντέλο δέχτηκε σφοδρή κριτική για τις δηλώσεις της ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την αμέτοχη στάση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η απάντηση της Μπέλλα

Μια μέρα μετά την επίμαχη δήλωση η Σταρ Ελλάς απολογήθηκε με ένα μήνυμά της και έγραψε στο Instagram ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε.

Τι είπε ο Αρναούτογλου;

Την απάντηση του για το συγκεκριμένο περιστατικό έδωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με μια δήλωση που έκανε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ο Αρνούτογλου παραδέχτηκε ότι έμεινε άναυδος από το συγκεκριμένο σχόλιο ενώ υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι αργότερα της απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σ’ όλες τις γυναίκες.

Έμεινα κι εγώ λίγο άναυδος που το είπε έτσι και της απαντάω λίγο αργότερα δεν έχει συμβεί αυτό, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν φάει ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστική επέμβαση. Μου απαντάει η κοπέλα ναι έχεις δίκιο, τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, δεν λύνονται με τη βία, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Πρέπει να της φωνάξω; Έχω πάρει τόσες πολλές φορές θέση γι’ αυτό το θέμα που μου φαίνεται λίγο παράξενο, γιατί βλέπω ότι γίνονται κάποιοι λίγο επιθετικοί. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έπαιξε κανείς παρακάτω το τι είπε.

Στη συνέχεια ο Αρναούτογλου παραδέχτηκε ότι δεν κάνει ο ίδιος τέτοιες λογοκρισίες και ότι προσπαθεί να κόψει στο μοντάζ ό,τι του λένε να κόψει, διαφορετικά είναι λογοκρισία.

Δεν κάνω εγώ τέτοιες λογοκρισίες, προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ότι μου λένε να κόψω. Αλλιώς είναι λογοκρισία. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο ότι όλο αυτό είναι λάθος, γιατί της απάντησα. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έπρεπε να τη ζορίσω λίγο περισσότερο. Δε συνέβη γιατί έβαλε αυτή την άνω τελεία, αλλά στο μέλλον θα το έχω υπόψιν μου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Και στην τελική εφόσον δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απάντηση γιατί αποφάσισε να την κάνει; Το «όλες οι γυναίκες έχουν φάει ξύλο» δεν μπορεί να εξισώνεται με το «όλες οι γυναίκες κάνουν πλαστικές», μα και όποιος προσπαθεί έτσι να το παρουσιάσει είναι πιο επικίνδυνος και από την ίδια τη δήλωση αυτή καθεαυτήν.

*Διαβάστε επίσης

«Αγαπητέ Γρηγόρη, γιατί το βουλώνεις *κάθε* φορά;»

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.