σε , ,

Ρωτήσαμε την Τζένη Μπαλατσινού για τα χλευαστικά σχόλια σχετικά με τη διάσωση της κατσίκας

Καθώς κάποιοι κοροϊδεύουν και θεωρούν αχρείαστη την προσπάθειά της, η ίδια απαντά

Με χιούμορ μοιράστηκε η κα Μπαλατσινού την επιχείρηση διάσωσης:

Φυσικά το story της έγινε viral:

Και σύντομα άρχισαν και κάποια χλευαστικά σχόλια:

FOKOS on Twitter

Ρε συ Μπαλατσινου το να βοηθας ενα κρικρι να κατεβει εναν βραχο ειναι σαν να παρεχεις φροντιδα σε κοτα στην γεννα του αυγου της.

Costas Eponymous on Twitter

Κατσίκια που περιμένουν την #Μπαλατσινού

Ντάμπο το ελεφαντακι on Twitter

Η Τζένη Μπαλατσινου, μικρή, σώζει ψάρι από βέβαιο πνιγμό

Στέφανος Γούλας on Twitter

Μπαλατσινου

Επειδή είμαι απ’ αυτούς που δεν θα κορόιδευαν κάποιον που προσπάθησε να σώσει ένα ζώο, θέλησα να μάθω περισσότερα απ’ την ίδια.

Της ζήτησα να μου πει δυο λόγια, γράφοντάς της το εξής: «Πριν ανεβείτε στα βράχια, πόση ώρα την είδατε να είναι εκεί; Ρωτάω γιατί διάβασα χαβαλεδιαρικα σχόλια του τύπου ότι δεν ήταν εγκλωβισμένη κι ότι κάθονται ετσι οι κατσίκες και ότι μπορούσε να φύγει και μόνη της αν ήθελε»

Μου απάντησε τα εξής: «Ήταν εκεί -στο συγκεκριμένο σημείο- για τουλάχιστον ημέρες σίγουρα. Εμείς τόσο την είδαμε. Μπορεί και παραπάνω, γιατί ήταν γεμάτο ακαθαρσίες.
Την έσπρωξα να πάει προς τα πάνω. Μετά από αρκετή ώρα βέβαια… Τα παιδιά μου ήθελαν οπωσδήποτε να την σώσουμε. Τέλος καλά, όλα καλά.»

Σε κάθε περίπτωση εμένα μου άρεσε αυτό που είδα στα Instagram Stories της. Ακόμα όμως και να μην χρειαζόταν σώσιμο η συγκεκριμένη κατσίκα, η σκέψη και η πράξη -το να βοηθήσεις ένα ζώο που είναι (ή, έστω, θεωρείς ότι) είναι αβοήθητο- είναι χαρακτηριστικό ενός καλού ανθρώπου.

Το πιο ωραίο χιούμορ πάντως -και νομίζω ότι ίσως συμφωνήσει και η ίδια η κα Μπαλατσινού- ήταν αυτός ο τίτλος απ’ το χιουμοριστικό σάιτ Βατράχι 🙂

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

34 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση