σε

Σερβιτόρος στη Σαντορίνη ανοίγει σαμπάνια με ματσέτα και το ίντερνετ σοκάρεται από την «επίδειξη πλούτου»

Κάποιος προφανώς ήθελε να ανοίξει η σαμπάνια του με τη μέθοδο «Sabrage». Συμβαίνουν αυτά.

Photomix image

Ο τουρισμός, τα (κάπως ακραία ή και όχι) budget για Μύκονο και η επίδειξη πλούτου που (υποτίθεται πως) γίνεται σε συγκεκριμένα νησιά κάθε καλοκαίρι, φέτος ειδικά, είναι λίγο δύσπεπτα. Το βίντεο μιας τουρίστριας η οποία απολαμβάνει σαμπάνια στη Σαντορίνη ανοιγμένη με ματσέτα (χωρίς λόγο) έχει προκαλέσει στο X/Twitter μια συζήτηση για το κατά πόσο το όλο σκηνικό έχει ως μοναδικό σκοπό να φλεξάρει χρήμα. Και τίποτα παραπάνω.

Στο βίντεο φαίνεται ένας εργαζόμενος να ανοίγει μια σαμπάνια με ματσέτα, την οποία τοποθετεί έπειτα στον πάγο, ενώ λίγο αργότερα το πλάνο μιας σειράς από άδεια μπουκάλια σαμπάνιας κλέβει μερικά δευτερόλεπτα στο βίντεο. Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, ούτε ότι δεν μας είχε ξαναπεράσει και ποτέ από το μυαλό ότι συμβαίνουν τέτοια αχρείαστα και λίγο φαιδρά (έχουν συμβεί και χειρότερα – εργαζόμενοι σέρβιραν μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο αν θυμάστε) αλλά η συζήτηση φαίνεται να γεννά αυτό το beef μετά όσων πιστεύουν πως αυτή η επίδειξη πλούτου είναι απόδειξη ενός είδους ξεπεσμού και εκείνων που κρατούν τη στάση «αφού τα δούλεψαν [τα λεφτά] ας τα φάνε».

Το βίντεο:

@clare_gs Good Morning! #santorini #verve #champagne #champagnesabering #seasidesantorini @SeasideSantorini #perissa ♬ no one like this sound more than ME – airiel

Ένας χρήστης του X/Twitter ανέβασε το βίντεο στην πλατφόρμα, γράφοντας: «Seaside Σαντορίνη. Άσκοπη και εντελώς ηλίθια επίδειξη πλούτου…🤔», με τις αντιδράσεις να πηγαίνουν κάπως έτσι:

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια