σε ,

Σχεδόν όλοι ξέχασαν τα πυρόπληκτα ζώα της Κινέτας. Κάνε τη διαφορά

Τι γίνεται τώρα στις πυρόπληκτες περιοχές και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Τι γίνεται τώρα στις πυρόπληκτες περιοχές;

#cat_rescue_athens #kineta 06/10 πυρόπληκτες περιοχές. Πνίγηκε η περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουν υποχώρησει δρόμοι και έχουν κατέβει μπάζα μέχρι κάτω στην εθνική.

303 Likes, 6 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#cat_rescue_athens #kineta 06/10 πυρόπληκτες περιοχές. Πνίγηκε η περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα….”

Το Cat Rescue Athens (ακολουθήστε τους στο Instagram) πηγαίνει τακτικά εκεί, και με τη βοήθεια των υποστηρικτών του ταΐζει γάτες στα αποκαΐδια.

Φεύγουμε για την εβδομαδιαία επίσκεψη για ταίσματα στην Κινέτα. #cat_rescue_athens

207 Likes, 2 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “Φεύγουμε για την εβδομαδιαία επίσκεψη για ταίσματα στην Κινέτα. #cat_rescue_athens”

Κάποιες που έχουν προβλήματα τις πηγαίνει στο γιατρό και μετά τους ψάχνει σπίτι.

Όμως όπως έγραψαν την περασμένη εβδομάδα…

«Συνεχίζουμε τα ταΐσματα, αλλά δυστυχώς οι πόροι έχουν εξαντληθεί και έχουμε περάσει στην φάση που χρωστάμε. Δεν υπάρχει καμία υποστήριξη πλέον.

Το ξέραμε ότι όταν περάσει η μαζική κατάθλιψη θα είχαμε πρόβλημα με τους στόχους μας, καθώς ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΊΜΜΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΠΛΕΟΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ! Η περιστασιακή βοήθεια δεν έχει νόημα και είναι κάτι που φωνάζαμε εξ’ αρχής.

Χωρίς στειρώσεις έτσι ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των θυμάτων και να είναι διαχειρίσιμες οι αποικίες για να βρεθούν και υιοθεσίες σιγά σιγά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείψουμε, από τον Αύγουστο και μετά έχουμε εξαθλιωθεί οικονομικά, δεν μπορούμε 5 άνθρωποι να στηρίξουμε οικονομικά όλη την Κινέτα ΚΑΙ τα περιστατικά της Αθήνας.

ΤΑ ΖΩΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ, πολύ λυπηρό, πολύ αποθαρρυντικό. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας μας στείλει μήνυμα.»

Cat Rescue Αthens
Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος:
~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #lifopets #cat_rescue_athens #γάτος #αδέσποτα #αδεσποτακι #γατακι #γατούλης Ενημέρωση 02/10 Συνεχίζουμε τα ταίσματα, αλλά δυστυχώς οι πόροι έχουν εξαντληθεί και έχουμε περάσει στην φάση που χρωστάμε. Δεν υπάρχει καμία υποστήριξη πλέον. Το ξέραμε ότι όταν περάσει η μαζική κατάθλιψη θα είχαμε πρόβλημα με τους στόχους μας, καθώς ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΊΜΜΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΠΛΕΟΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ! Η περιστασιακή βοήθεια δεν έχει νόημα και είναι κάτι που φωνάζαμε εξ’ αρχής. Χωρίς στειρώσεις έτσι ώστε να περιοριστεί ο αριθμός των θυμάτων και να είναι διαχειρίσιμες οι αποικίες για να βρεθούν και υιοθεσίες σιγά σιγά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείψουμε, από τον Αύγουστο και μετά έχουμε εξαθλιωθεί οικονομικά, δεν μπορούμε 5 άνθρωποι να στηρίξουμε οικονομικά όλη την Κινέτα ΚΑΙ τα περιστατικά της Αθήνας. ΤΑ ΖΩΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ, πολύ λυπηρό, πολύ αποθαρρυντικό. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας μας στείλει μήνυμα. Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~

121 Likes, 0 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

Συχνά η ομάδα αντιμετωπίζει πολύ δύσκολα περιστατικά, και απ’ την Κινέτα…

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #lifopets #cat_rescue_athens #γάτος #αδέσποτα #αδεσποτακι #γατακι #γατούλης Το μωρό αυτό, μόλις 4 μηνών, το πήραμε από την πυρόπληκτη περιοχή της Κινέτας, Πανόραμα 1, στην εβδομαδιαία επίσκεψή μας. Ήταν τρομερά αδύνατο και με άσχημο αναπνευστικό. Πήγε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ότι είχε διαφραγματοκήλη. 🙁 Ένα τόσο μικρό και αδύναμο πλάσμα, ξέραμε ότι δεν έχει καμία ελπίδα να επιβιώσει τέτοιο χειρουργείο, παρόλα αυτά δεν θέλαμε ούτε εμείς ούτε οι γιατροί του να μην το παλέψουμε. Το χειρουργείο έγινε.. πέτυχε.. αλλά το μωρό μας έφυγε από επιπλοκές την επόμενη μέρα. Δεν άντεξαν τα πνευμονάκια του, παρόλο που το προσπαθήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή και με τραχειοστομία. Το κόστος είναι 470,00 Φίλοι την βοήθειά σας ακόμη μία φορά, ότι μπορεί ο καθένας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά για τόσα ζώα σε ανάγκη εκεί έξω. Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά, πάλι κάνατε το θαύμα σας, διεκπαιρεώσατε ένα απίθανο χειρουργείο και το παλέψατε μέχρι το τέλος. Πόσα ευχαριστώ να πούμε, δεν αρκούν. Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας. https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~

152 Likes, 1 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #lifopets #cat_rescue_athens #γάτος #αδέσποτα #αδεσποτακι #γατακι #γατούλης ΠΕΠΟΝΗΣ / ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΙΝΕΤΑΣ – Cat Rescue Athens ***SOS***SOS***SOS*** Ο Πεπόνης βρέθηκε στην Κινέτα με εγκαύματα και άσχημο αναπνευστικό. Μετά από νοσηλεία, ήρθε σε εμάς για φιλοξενία με σκοπό όταν γίνει καλά να επανατοποθετηθεί. ΟΜΩΣ Ο άνθρωπος που τον τάιζε και αυτόν και την υπόλοιπη αποικία, φεύγει μόνιμα από το σπίτι του καθώς θα κατεδαφιστεί. ΑΡΑ και ο Πεπόνης και τα υπόλοιπα από εκεί θα μείνουν στα κρύα του λουτρού. Είναι απροβλημάτιστος, κοινωνικοποιηθηκε και εντάχθηκε αμέσως στο σπίτι μαζί με τα άλλα ζώα, είναι τρυφερός και πεινάλας. ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΖΩΟ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ. ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΖΩΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. https://www.facebook.com/CatRescueAthens/photos/a.1870832109893416/1871425679834059/?type=3&theater https://www.facebook.com/pg/CatRescueAthens/photos/?tab=album&album_id=1870832109893416 Ζητά υπεύθυνη υιοθεσία. *****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 ή μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.***** https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ https://www.facebook.com/notes/cat-rescue-athens-γατοδράση-αθήνας/υιοθετησε-υπευθυνα/1745196489123646/ Αποκλειστικά εντός σπιτιού με συμβόλαιο υιοθεσίας και όρο την στείρωση στην κατάλληλη ηλικία, αν δεν είναι ήδη στειρωμένος /η. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από υπεύθυνα σπίτια φιλοξενίας, για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα. Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~

202 Likes, 0 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

Και από αλλού

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #lifopets #cat_rescue_athens #γάτος #αδέσποτα #αδεσποτακι #γατακι #γατούλης ΤΟΥΦΑΚΟΣ @CatRescueAthens – ΖΗΤΑΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ – ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ W/D ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ Ο Τουφάκος ή Τουφής χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, μέχρι να τον βρούμε η λεκάνη είχε ήδη δέσει. Ακρωτηριάστηκε η ουρά του που ήταν σπασμένη σε πολλά σημεία.Ο Τουφάκος χρειάζεται μία πολύ ιδιαίτερη υιοθεσία καθώς είναι ένας γάτος με ιδιαίτερες ανάγκες.Έχει ακράτεια ούρων και δυσκοιλιότητα κοπράνων καθώς είναι στενή η λεκάνη από το χτύπημα. ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ. Ζητά υπεύθυνη υιοθεσία. *****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.***** https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ TOYFAKOS @Cat Rescue Athens Toufakos or Toufas was hit by a car, until he was found his broken back was already healed. His tail was mutilated since it was broken in several parts. Toufakos needs a very special adoption since he is a cat with special needs. But, with strong will you can always find solutions and that is what we did in order to give him a chance. So, do not condemn him. Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~

103 Likes, 0 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #lifopets #cat_rescue_athens #γάτος #αδέσποτα #αδεσποτακι #γατακι #γατούλης KΑΡΑΜΠΟΛΑ @CatRescueAthens Εάν περιμένετε να ακούσετε μια διαφορετική ιστορία διαβάζοντας αυτή την αγγελία ίσως απογοητευτείτε. Η ιστορία μου είναι μάλλον καθημερινή και συνηθισμένη. Απεγκλωβίστηκα από τη μηχανή ενός αυτοκινήτου στον οποίο βρήκα καταφύγιο όταν μια μέρα έμεινα μόνη. Εάν περιμένετε να δείτε μια γάτα φουντωτή, ή μακρύτριχη ή μια γάτα με δύο μάτια διαφορετικού χρώματος ή μία γάτα ράτσας πάλι ίσως να απογοητευτείτε. Τα χρώματά μου είναι συνηθισμένα. Άσπρο και μαύρο όπως τα χρώματα που έχουν τόσα άλλα γατάκια εκεί έξω. Άρα είμαι μια γάτα συνηθισμένη μπορεί να σκεφτείτε. Και όμως πόσο πολύ απέχει αυτό από την αλήθεια. Θα το μαθαίνατε αν δίνατε μια ευκαιρία . Γιατί κανένα πλάσμα δεν είναι ίδιο με ένα άλλο όσο και αν φαίνονται να μοιάζουν και τίποτα στη φύση δεν μπορούμε να το βρούμε δυο φορές. Αν δίνατε μια ευκαιρία θα βλέπατε πως είμαι μια γάτα μοναδική. Θα βλέπατε πως μου αρέσουν πολύ οι αγκαλιές και πως απολαμβάνω πολύ την παρέα των ανθρώπων αλλά και των άλλων γατιών του σπιτιού. Και φυσικά θα γνωρίζατε πόσο πολύ μου αρέσει το παιχνίδι! Γεννημένη 04/2018 Ζητά υπεύθυνη υιοθεσία. *****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 ή 6971605896 μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.***** https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~ KARAMPOLA @CatRescueAthens Karampola is a female cat found in a car engine when she was 1,5 months old. She is looking for her forever home. Βorn in 04/2018 *************************************** If you are interested in adopting one of our cats please send a sms at +306955589216 or +306971605896 or a private message at our Facebook page: https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ CAT RESCUE ATHENS Animal Welfare Voluntary Union Registration Nr: 31663 ~Until every last cat is loved~

204 Likes, 1 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #instakitty #instapet #catoftheday #caturday #lifopets #cat_rescue_athens ΧΡΟΥ @CatRescueAthens Όταν γράψαμε τη λέξη υιοθετήθηκε στο άλμπουμ το Χρου πιστέψαμε πως θα αυτή θα ήταν και η τελευταία της αγγελίας του. Νομίζαμε πως από εκεί και πέρα θα άρχιζε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, το οποίο θα είχε μόνο ευχάριστες στιγμές. Δυστυχώς κάναμε λάθος. Πήραμε πίσω το Χρου από το σπίτι υιοθεσίας του καθώς δεν τηρήθηκαν κάποιοι όροι του συμβολαίου υιοθεσίας και νιώθαμε πως δεν ήταν ασφαλής. Έτσι ο Χρου ψάχνει σπίτι ξανά. Σαν γνήσιος πειρατής όμως όλο αυτό δεν τον έχει τρομάξει. Σκέφτεται πως απλά θα έχει άλλη μία ιστορία να αφηγείται όταν μεγαλώσει και μιλά για τη γεμάτη περιπέτειες ζωή του. Εμείς ελπίζουμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία περιπέτεια και πως σύντομα θα βρει και αυτός τη δική του,παντοτινή οικογένεια. Γεννημένος το Μάιο του 2017. *****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 ή 6971605896 μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.***** https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ Αποκλειστικά εντός σπιτιού με συμβόλαιο υιοθεσίας και όρο την στείρωση στην κατάλληλη ηλικία, αν δεν είναι ήδη στειρωμένος /η. Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~ Hrou @CatRescueAthens Male cat and found in Serifos when he was about 2,5 months old. He was in a very bad condition and he had lost his left eye. He is looking for adoption. Born in May, 2017. ******************************************** If you are interested in adopting one of our cats please send a sms at +306955589216 or +306971605896 or a private message at our Facebook page: https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ All cats are provided with a declaration of adoption and of course sterilizations is a prerequisite. CAT RESCUE ATHENS Animal Welfare Voluntary Union Registration Nr: 31663 ~Until every last cat is loved~

208 Likes, 0 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #instakitty #instapet #catoftheday #caturday #lifopets #cat_rescue_athens ΤΣΙΓΚΟΛΕΛΕΤΑ @CatRescueAthens Η μαμά μου σκοτώθηκε από αυτοκίνητο και εγώ έμεινα μόνη μου… Ευτυχώς μία εθελόντρια της Cat Rescue Athens με έψαχνε ώρες και με βρήκε 🙂 Με πήρε στο σπίτι της, έφαγα και κοιμήθηκα ήσυχη πρώτη φορά. Είμαι ένα πολύ καλό κοριτσάκι μου λένε όλοι εδώ, και μου λένε ότι το προσωπάκι μου είναι πολύ ιδιαίτερο <3 Περιμένω και εγώ τον άνθρωπό μου πλέον μου είπαν. Θα με κοινοποιήσεις να με βρει; Γεννημένη τον Απρίλιο του 2018. Ζητά υπεύθυνη υιοθεσία. *****Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε παρακαλούμε ΣΤΕΙΛΤΕ SMS 6955589216 ή 6971605896 μήνυμα ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ μας.***** https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ Αποκλειστικά εντός σπιτιού με συμβόλαιο υιοθεσίας και όρο την στείρωση στην κατάλληλη ηλικία, αν δεν είναι ήδη στειρωμένος /η. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από υπεύθυνα σπίτια φιλοξενίας, για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα. Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~ ******************************************* TSIGOLELETA @CatRescueAthens Female kitten about 2 months old. If you are interested in adopting one of our cats please send a sms at +306955589216 or +306971605896 or a private message at our Facebook page: https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ All cats are provided with a declaration of adoption and of course sterilizations is a prerequisite. Cat Rescue Αthens Animal Welfare Voluntary Union Registration Nr: 31663 ~Until every last cat is loved~

269 Likes, 0 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

Τώρα που σχεδόν όλοι ξέχασαν τις πυρόπληκτες γάτες, μήπως κάποιος θέλει να βοηθήσει;

#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats #lookingforhome #helpagreekstray #saveastrayfromgreece #catadoption #catsofinstagram #kittensofinstagram #adoptdontshop #lifopets #cat_rescue_athens #γάτος #αδέσποτα #αδεσποτακι #γατακι #γατούλης Πηγαίνουμε 1-2 φορές την εβδομάδα για ταίσματα και έχουμε ξεκινήσει και στειρώσεις ειδικά στις αποικίες που δεν έχουν ντόπιο φροντιστή. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ: – Ζητάμε υιοθεσίες. – Οι δωρεές τροφών εξαντλούνται, χρειαζόμαστε τροφές για στειρωμένα, τα αποθέματά μας υπολογίζουμε ότι θα αρκέσουν μέχρι τέλος του μήνα. – Οικονομική βοήθεια για τις στειρώσεις. – Λεκάνες. – Νερά καθώς το νερό της περιοχής δεν είναι πόσιμο. Νερά μοιράζουμε και σε πολλούς κατοίκους καθώς υπάρχει γενικά θέμα. ****************** Στο άλμπουμ αυτό μπορείτε να δείτε τα γατάκια που διεσώθησαν από την Κινέτα. Οι προσπάθειες θα συνεχίζονται καθημερινά μέχρι να διασφαλίσουμε ότι όλες οι γάτες της περιοχής, είναι υπό έλεγχο και φροντίδα. Περισυλλέγουμε τραυματισμένα και άρρωστα ζώα μόνο. Για τα υπόλοιπα, μπαίνει τροφή / νερό. Όλα μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά όπου και νοσηλεύτηκαν. Κάποια είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να βγουν για να φιλοξενηθούν ενώ κάποια άλλα έχουν σοβαρότερα προβλήματα και θα παραμείνουν σε νοσηλεία. Ευχαριστούμε πολύ το Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά που προσέφερε αφιλοκερδώς της υπηρεσίες του. Για πληροφορίες στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας. https://www.facebook.com/CatRescueAthens/ Cat Rescue Αthens Αρ. Μητρώου Πρωτοδικείου Αθηνών: 31663 Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: ~ Μέχρι και η τελευταία γάτα να έχει αγαπηθεί ~

129 Likes, 0 Comments – @CatRescueAthens (@cat.rescue.athens) on Instagram: “#greekstraycats #greekstray #adoptastray #athenscats #adoptastraycat #catsfromgreece #athenscats…”

*Επικοινωνήστε με την ομάδα και μέσω του Facebook τους.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση