σε , ,

Σκυλίτσα παίρνει κάθε μέρα μόνη της το λεωφορείο και έχει το πάσο κολλημένο στο κολάρο της

Η βόλτα της ημέρας

Μια σκυλίτσα από το Σιάτλ των ΗΠΑ έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των επιβατών των λεωφορείων της πόλης με την ανεξαρτησία της και την προσωπικότητα της και να γίνει το πιο διάσημο σκυλί της πόλης. Κάθε μέρα βγαίνει μόνη της από το σπίτι, παίρνει το λεωφορείο, ταξιδεύει ως το κέντρο της πόλης στο πάρκο σκύλων όπου περνάει μερικές ώρες και στη συνέχεια επιστρέφει πίσω στο σπίτι.

Αυτή είναι η Eclipse

Είναι το αγαπημένο σκυλί των λεωφορείων του Σιάτλ. Πολλοί επιβάτες την γνωρίζουν και θαυμάζουν την ανεξαρτησία της, αφού δεν χρειάζεται τη βοήθεια του ιδιοκτήτη της για να πάει στο πάρκο.

Κάθε μέρα, η Eclipse βγαίνει μόνη της από το σπίτι και χρησιμοποιεί με άνεση το λεωφορείο της γραμμής

Ταξιδεύει ως το κέντρο της πόλης στο ειδικό πάρκο σκύλων όπου περνάει μερικές ώρες παίζοντας και κάνοντας νέες γνωριμίες και στη συνέχεια επιστρέφει πάλι με το λεωφορείο πίσω στο σπίτι. Έχει μάλιστα και ειδικό δελτίο διαδρομών που είναι κολλημένο στο κολάρο της, γράφει μια γυναίκα από το Σιάτλ στη σελίδα της στο Facebook.

Της αρέσει να ασκείται και να κάνει νέους φίλους

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα ο ιδιοκτήτης της, Jeff Young, άργησε να ανέβει στο λεωφορείο κι έτσι αντί να τον περιμένει, ανέβηκε μόνη της. Ο οδηγός του λεωφορείου την αναγνώρισε και την κατέβασε στο πάρκο σκύλων, όπου και συναντήθηκε αργότερα με τον Jeff. Αφού έκανε αρκετά ακόμα ταξίδια μόνη της, ο Jeff αποφάσισε να το καθιερώσει και να την αφήνει να πηγαίνει μόνη της.

Έχει πια συνηθίσει και επιστρέφει πάντοτε στην ώρα της

Οι οδηγοί των λεωφορείων την γνωρίζουν πολύ καλά και αυτή είναι πολύ ευγενική μαζί τους. Πάντα τους χαμογελάει και πολλοί τακτικοί επιβάτες χαίρονται όταν την βλέπουν. Συχνά κάθονται δίπλα της και της κάνουν παρέα.

Οι τοπικές Αρχές έδωσαν την έγκριση τους μετά την συγκατάθεση των οδηγών. Η Eclipse έχει δική της σελίδα στο Facebook με την ονομασία Eclipse Seattle Bus Journey Dog, όπου πάνω από 44.000 άνθρωποι ακολουθούν τις περιπέτειες της. boredpanda]

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 πράγματα που θα σου έλεγε ο σκύλος σου αν μπορούσε να μιλήσει

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε