σε , , ,

Στη Δ.Ο.Υ κρατάνε τις αποστάσεις ΠΟΛΥ σχολαστικά

Είπαμε για δύο μέτρα απόσταση, αλλά εδώ το τερμάτισαν!

Μόνο στην Ελλάδα τέτοιο «αμόλα καλούμπα»

«Υποβολή δήλωσης φόρου κληρονομιάς στη Δ.Ο.Υ. κατοίκων εξωτερικού, κατόπιν ραντεβού… Ευτυχώς που το κράτος ψηφιοποιήθηκε και καταργήθηκε το φαξ….», γράφει η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο.

«Συγγνώμη θέλεις να μου πεις ότι η δήλωση ανεβαίνει με το σχοινί όπως οι καλόγεροι στα Μετέωρα;» τη ρώτησε κάποιος. «Τι σου κάνει εντύπωση? Μαζί και η ταυτότητά μου… Εγώ πάλι περιμένω από κάτω σαν το Ρωμαίο, αλλά η Ιουλιέτα δεν βγαίνει ούτε απαντά αν θα βγει…» «Μήπως μπερδεύτηκες και περιμένεις τη Ραπουνζέλ;» την ξαναρώτησαν. «Έλα κι εσύ αμέσως…uploading γίνεται, είναι ξεκάθαρο…» σχολίασε σκωπτικά φίλος.

Μια δικηγόρος έγραψε: «Επειδή μέσα σε όλη αυτή την απραξία και την επί δυο και πλέον μήνες ραστώνη έχω κατορθώσει και περάσει 4 δηλώσεις φόρου κληρονομιάς σε Γλυφάδα και Νίκαια κατόπιν ραντεβού με e-mail κλπ, στη μεν Γλυφάδα, βγήκε η υπάλληλος και παρέλαβε δηλώσεις και δικαιολογητικά και μου έφερε πίσω να υπογράψω , στη δε Νίκαια εισήλθα κανονικά με μασκούλα μου, αντισηπτικούλι μου, μπαίναμε ένας ένας οι υπόλοιποι απ’ εξω. Αυτό εδώ το πρωτόγνωρο είναι εντελώς γελοίο.»

«Το ραντεβού και εγώ με email το έκλεισα» απάντησε η γυναίκα. «Κάπου εκεί όμως η δου εξήντλησε την “ψηφιακή της μεταρρύθμιση” και για την υποβολή της δήλωσης περάσαμε σε μεθόδους “αμόλα καλούμπα”… τώρα γιατί έπρεπε να κλειστεί ραντεβού γι’ αυτό το τσίρκο, μόνο το θολωμένο τους μυαλό το ξέρει…»

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε