σε ,

Τη σκότωσε κι αυτοκτόνησε επειδή νόμιζε ότι είχαν κορωνοϊό. Η νεκροψία έδειξε κάτι άλλο

Άντρας πυροβόλησε θανάσιμα τη σύντροφό του πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του

νεκροψία

Ένας άνδρας από το Ιλλινόι των ΗΠΑ, που υποψιαζόταν ότι αυτός και η φίλη του είχαν προσβληθεί από τον ιό, πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα πριν στρέψει το όπλο προς τον εαυτό του.

Πρόκειται για τον 54χρονο Patrick Jesernik και την 59χρονη σύντροφο του Cheryl Schriefer. Τα πτώματα τους εντοπίστηκαν σε ξεχωριστά δωμάτια του σπιτιού όπου διέμεναν και είχαν τραύματα που προκλήθηκαν από πυροβολισμό στο κεφάλι. Ένα περίστροφο και δύο κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του Jesernik, αναφέρει η nypost.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε όταν οι γονείς του Jesernik ζήτησαν από την αστυνομία να κάνει έλεγχο στο σπίτι τους αφού είχαν καιρό να λάβουν νέα τους.

Δύο ημέρες πριν από την δολοφονία, η Schriefer είχε κάνει τεστ για τον ιό επειδή αντιμετώπιζε δυσκολία στην αναπνοή, ανέφεραν μέλη της οικογένειας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες των συγγενών, ο Jesernik πίστευε ότι είχαν κολλήσει και οι δύο πράγμα που θεωρούν πως οδήγησε στο έγκλημα.

Η ανατροπή:

Την περασμένη Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε τελικά νεκροψία και βρέθηκαν και οι δύο αρνητικοί στον κορωνοϊό…

*Με την ευκαιρία να έχουμε όλοι υπόψη ότι σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο υπάρχει αυτή η γραμμή για βοήθεια:

10306: Σε λειτουργία η γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης από το Υπ. Υγείας

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 του Υπουργείου Υγείας.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΥΙΖ: Πόσα γνωρίζεις για τον Κορωνοϊό;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε