σε , ,

Το απίθανο cameo του Ιωάννη Βαρβιτσιώτη στο ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ του Netflix

Το ενδιαφέρον The Family του NETFLIX έχει κι ένα απρόσμενο πέρασμα του βετεράνου πολιτικού

Μου έγραψε ο Κωνσταντίνος που έχει φοβερή παρατηρητικότητα: «Δεν ξέρω αν έχεις δει το ντοκιμαντέρ The family του netflix. Oxι αυτό με την τρελόαυστραλέζα και τα δύσμοιρα, αλλά το άλλο με τους κολλητούς του Jesus και την Washington…»

(Δεν το είχα δει αλλά το ξεκίνησα. Είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζει μια μυστική χριστιανική οργάνωση που, με ηγέτη τον μακαρίτη πια Doug Coe, κινεί τα νήματα της αμερικανικής πολιτικής, με πρόσχημα την αγάπη στην θρησκεία. Το ντοκιμαντέρ εξερευνά τη σχέση της οργάνωσης με μεγάλα σεξουαλικά σκάνδαλα, αλλά και με την παγκόσμια πολιτική κατάσταση. Στα περίφημα National Prayer Breakfasts της έχουν παραβρεθεί πολλοί πολιτικοί.)

Ακολουθεί το τρέιλερ

Συνεχίζει ο Κωνσταντίνος. «Λοιπόν είμαι στο τρίτο επεισόδιο (με τίτλο Νέα Τάξη Πραγμάτων) και πρόσεξα ότι στο 19:29 σε μια φωτογραφία από το National Prayer Breakfast μαζί τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ George Bush Senior και τον ηγέτη της Οικογένειας Doug Coe είναι κι o Βαρβιτσιώτης senior!»

Ισχύει, και έβγαλα και screenshots (και έφτιαξα και gif 🙃). Το καλό σενάριο είναι ότι ως επισκέπτης στον Λευκό Οίκο ο κ. Βαρβιτσιώτης ακολούθησε τον Πρόεδρο Bush στο Πρωινό Εθνικής Προσευχής.

Animated GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Animated GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Τέλος πάντων, το ντοκιμαντέρ αξίζει έτσι κι αλλιώς.

ΥΓ. Όταν είπα ότι ο Κωνσταντίνος είναι πολύ παρατηρητικός, το εννοούσα. Είναι ο ίδιος που, το 2014, είχε προσέξει πως σε ένα teaser poster του American Horror Story είχε χρησιμοποιηθεί μια εγκαταλελειμμένη παλιά βίλα στην Βασιλίσσης Όλγας της Θεσσαλονίκης!

American Horror Story στη Θεσσαλονίκη

Μου έστειλε πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος απ’ το Λίβερπουλ ένα πόστερ του τωρινού κύκλου του American Horror Story (σειράς που εκτιμώ ιδιαιτέρως). Έχει χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες σάιτ ως promotional ποστερ και συνοδεύει άρθρα σχετικά με τη σειρά και την νέα της σεζόν. Πρόκειται για fan artwork και όχι για επίσημη αφίσα της σειράς.

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε