σε , ,

Το εντυπωσιακό φινάλε με την οικονομική υποστήριξη του Θοδωρή Ιακωβίδη

Με 200.000+ followers, με υποστήριξη από φιλάθλους κάθε οπαδικής προέλευσης, ο Ιακωβίδης βρήκε επιτέλους μεγάλους χορηγούς

thodoris-iakovidis

Πριν από 10 ημέρες, ενώ ο αρσιβαρίστας Ιακωβίδης με δάκρυα στα μάτια μετά την προσπάθεια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε ανακοινώσει πως δεν έχει άλλα περιθώρια – οικονομικά και ψυχικά – να συνεχίσει να αθλείται, ξεκινήσε να συμβαίνει κάτι εντυπωσιακό. Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε περίπου 2-3 χιλιάδες followers στο Instagram, σήμερα όμως έχει ήδη ξεπεράσει τους 200.000.

Στη συνέχεια – και αφού φίλοι του Παναθηναικού συγκέντρωσαν περίπου 25.000 ευρώ για την οικονομική στήριξη του αθλητή – που αγωνίζεται στο τμήμα άρσης βαρών του ΠΑΟ- (ανάμεσα τους φημολογείται πως έδωσαν χρήματα και φίλαθλοι του Ολυμπιακού) ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα συνέχισει να αγωνίζεται. Η δήλωση του:

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και η διοίκηση είναι δίπλα μου. Η στάση και η συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου με κάνει να συνεχίζω να θέλω να αγωνίζομαι με την πράσινη φανέλα και να προσπαθώ να δοξάσω το τριφύλλι. Από κει και πέρα, η κίνηση που έγινε από την πλευρά του ‘σύλλογος πιο μεγάλος’ είναι σίγουρα συγκινητική και αξιέπαινη και δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στη σύγχρονη τουλάχιστον ιστορία του ελληνικού αθλητισμού» είπε ο Ιακωβίδης.

Έπειτα, εμφανίστηκαν κι άλλοι σημαντικοί χορηγοί και υποστηρικτές

Σήμερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε την έναρξη χορηγιάς προς τον Ιακωβίδη, με στόχο ο αθλητής να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Όλα ξεκίνησαν από ένα «αντίο» με δάκρυα στα μάτια. Η δύναμη του κόσμου των social media έγινε «ασπίδα» καλοσύνης και αλληλεγγύης για κάποιον που προσπαθεί με τον ιδρώτα του και χωρίς «άκρες» και πονηριές, να διακριθεί σε αυτό που αγαπάει. Μερικές φορές τα social media μπορούν να γίνουν τοξικά. Άλλες φορές ευτυχώς, όχι.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επικό σχόλιο του Τεντόγλου για τους ελάχιστους που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.