σε ,

Τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και η μάνα του Σεφερλή για να κράξει την Ακρίτα…

Χρειάζεται στ’ αλήθεια τόση φασαρία, επίκληση του ανήλικου παιδιού και παρέμβαση της μάνας του για να αποδεχτεί κάποιος μια κακή κριτική;

Αυτήν τη φορά είναι η σειρά της Χαρίκλειας Σεφερλή να πάρει θέση στην κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Ελενας Ακρίτας, υπερασπίζοντας ανοικτά το παιδί της. Η μητέρα του ηθοποιού υποστήριξε πως ο γιος της έχει κάνει παρά πολλά πράγματα ώστε να τον αγαπήσει ο κόσμος, ενώ ξεκίνησε από το μηδέν μιας και η οικογένειά του ήταν φτωχή όταν ο Σεφερλής ήταν παιδί.

Τι είπε για την Έλενα Ακρίτα;

Η Χαρίκλεια Σεφερλή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso», είπε μεταξύ άλλων ότι το παιδί της δεν είναι σκουπίδι και σχετικά με την Ελενα Ακρίτα υποστήριξε πως εκείνη αναδείχτηκε με τις πλάτες της μητέρας της και του πατέρα της, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του ηθοποιού.

Το παιδί μου κυρία Ακρίτα δεν είναι σκουπίδι. Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες «πλάτες».

Συνεχίζοντας, η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του υποστηρίζοντας παράλληλα ότι γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια και πώς ο ίδιος έχει φτύσει αίμα για να «χτίσει» το όνομα Σεφερλής.

Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “Μαμά θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος… Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας.

*Διαβάστε επίσης

ΚΟΥΙΖ: Τίνος μάνα είναι αυτή;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.