σε , ,

Τώρα τα βάζουν με τη γυναίκα αρνητή του ιού, που ανακοίνωσε το θάνατό του απ’ τον ιό

Στις 30 Οκτωβρίου, έγραψε για «κοροϊδοϊό». Μετά εξαφανίστηκε, όταν όμως η γυναίκα του εξήγησε το γιατί, βρήκε το μπελά της…

Στις 30 Οκτωβρίου, ένας άντρας έγραφε για κοροϊδοϊό. Τρεις εβδομάδες αργότερα πέθανε απ’ αυτόν. (Φίλος του γράφει ότι λίγες μέρες μετά την ανάρτηση περί «κοροϊδοϊού», δε μπορούσε να τον βρει και ας τον έψαχνε τελικά για 3 βδομάδες.)

Η γυναίκα του επιβεβαιώνει ότι ήταν στη ΜΕΘ λόγω κορωνοϊού, όπου και κατέληξε, και ενημέρωσε για την τοποθεσία του τάφου του. Κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ακόμα και σε αυτήν την ανάρτηση, κάποιοι κατηγορούν τη γυναίκα του για παραπληροφόρηση και τη φοβερίζουν για ποινικές κυρώσεις.

«Δε γίνεται να πεθαίνουν γνωστοί και συγγενείς μας, δε γίνεται να καταρρέει το σύστημα υγείας, και να επιτρέπουμε τη συνωμοσιολογία στους κύκλους μας. Χρειάζεται να απομονώσουμε την τρέλα σήμερα, γιατί η κάθε ζωή μετράει» έγραψε φίλος μου στο fb, όπου έμαθα το θέμα.

Η τελευταία ανάρτηση του άντρα:

Μετά το θάνατό του, η σύζυγός του -χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του- γνωστοποίησε στους φίλους τους το γεγονός.

Επιβεβαίωσε επίσης πως εδώ και 3 εβδομάδες ήταν σε ΜΕΘ και έστειλε με χάρτη την τοποθεσία του χάρτη για όσους φίλους θα ήθελαν κάποτε να τον αποχαιρετήσουν κι εκεί.

Όμως κάποιοι ενοχλήθηκαν και την κατηγόρησαν για παραπληροφόρηση, επειδή λέει δεν είναι γιατρός και άρα δεν μπορεί να λέει ότι έφταιξε ο κορωνοϊός για το θάνατο του άντρα της!

Απαίτησαν μάλιστα να τους πει τα «υποκείμενα νοσήματά» του (δεν είχε όπως διευκρίνισε η ίδια) και την κατηγόρησαν για πλαστοπροσωπία επειδή χρησιμοποιούσε το Facebook του άντρα της, προειδοποιώντας την ότι αυτό διώκεται ποινικά…

Υπήρξαν μικροδιαμάχες στα σχόλια:

Τελικά το προφίλ κατέβηκε μετά το στήσιμο του παρόντος άρθρου (δεν ξέρω αν η γυναίκα φοβήθηκε μην μπλέξει στ’ αλήθεια με το νόμο). Τα βαθιά συλλυπητήριά μας. Και προσοχή: ο ιός είναι υπαρκτός και είναι πραγματικά επικίνδυνος. Κυρίως για όσους δεν τον πιστεύουν.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς νιώθει τώρα ο κ. Τράγκας; – Για τον 25χρονο νεκρό απ’ τις Σέρρες που τον πίστεψε

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote