σε ,

Το twitter κάνει μια επική “μαζευτική” με όλες τις παπάτζες που λένε οι άνδρες όταν την πέφτουν

“Έχω πει πως είμαι ερωτευμένος μαζί της ενώ κοιτούσα τη σπαλομπριζόλα”

couples

Οι περισσότεροι, λίγο πολύ για να προσεγγίσουμε ερωτικά καποι@, μπορεί να έχουμε ξεστομίσει και καμιά υπερβολή. Οι υπερβολές στο φλερτ έχουν κατηγορίες βέβαια, από τη λίγη σάλτσα που μπορεί να βάλεις για να κινήσεις το ενδιαφέρον του άλλου, μέχρι την τελική κατηγορία υπερβολής, την ΠΑΠΑΤΖΑ. Η παπάτζα σύμφωνα με το Slang.gr είναι: “Η λάθος πληροφορία, ψέμα ή ενέργεια αυτοπροβολής συνήθως με αποτυχία.” Η παπάτζα λοιπόν είναι το εξόφθαλμο, τις περισσότερες φορές, ψέμα που χρησιμοποιεί κάποιος στο φλερτ για να “ρίξει” το αντικείμενο του πόθου του.

Καθώς η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, το ελληνικό twitter αποφάσισε να κάνει με το hastag #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες, μία ανθολογία, κλισέ ή και πρωτότυπων παπατζών που έχουν ακούσει ή μερικοί έχουν πει κιολάς.

JavaScript is not available.

No Description

Τζεμιλέ(GML) on X (formerly Twitter): “#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες pic.twitter.com/YGEj5J13gI / X”

αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες pic.twitter.com/YGEj5J13gI

Ο Θείος on X (formerly Twitter): “Μπαίνω να διαβάσω τις #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες σας και το μόνο που σκέφτομαι είναι, τι μαλακίες λένε οι άντρες για να γαμήσουν ρε φίλε και τι μαλακίες κάνουν οι γυναίκες ότι πιστεύουν για να τον φάνε χωρίς τύψεις από τον κοιλαρά με την καράφλα ή τον μαλάκα ρε φίλε! / X”

Μπαίνω να διαβάσω τις #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες σας και το μόνο που σκέφτομαι είναι, τι μαλακίες λένε οι άντρες για να γαμήσουν ρε φίλε και τι μαλακίες κάνουν οι γυναίκες ότι πιστεύουν για να τον φάνε χωρίς τύψεις από τον κοιλαρά με την καράφλα ή τον μαλάκα ρε φίλε!

dd_laufeyson on X (formerly Twitter): “Τα δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες, εσυ είσαι ο τελευταίος μου σταθμός, δεν τα βάζω, τη στιγμή που ειπώθηκαν μπορεί κ ήταν αλήθεια. Αλλά εκείνο το μοιάζεις με την Μαριόν Κοντιγιάρ νομίζω ήταν λίγο τσιμπημένο #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Τα δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες, εσυ είσαι ο τελευταίος μου σταθμός, δεν τα βάζω, τη στιγμή που ειπώθηκαν μπορεί κ ήταν αλήθεια. Αλλά εκείνο το μοιάζεις με την Μαριόν Κοντιγιάρ νομίζω ήταν λίγο τσιμπημένο #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Το πρώτο σίγουρε έχει ακουστεί άπειρες φορές και έχει ισχύσει ελάχιστες, το δεύτερο σύμφωνα με τη γράφουσα που το δέχτηκε, ίσως ήταν λίγο υπερβολικό.

YiaSsena Art on X (formerly Twitter): “Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός από τους άλλους, οπότε δε βλέπω το ψέμα εδώ

Ma††éoMarkoni ⭕🎭 on X (formerly Twitter): “Έχω πει σε κινέζα ότι είμαι πιλότος στα F-16 σε αεροπλανοφόρο #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Έχω πει σε κινέζα ότι είμαι πιλότος στα F-16 σε αεροπλανοφόρο #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Δε νομίζω να πήγε καλά αυτό

Μογγόλα_wannabe 🩷 on X (formerly Twitter): “Χριστούγεννα σε καφετέρια που αράζαμε, μαθηματικός φοιτητής απ’ τα Γιαννενα εχει ερθει επίσκεψη Αθηνα, εγω γ’ Λυκείου: “βλεπω σε σενα μια βραδυφλεγή βόμβα σε ηδυπαθές περιτύλιγμα” γυρνάω στη φιλη μου “ρε, συ τι μου ειπε; με έβρισε;” 😂🤣 #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Χριστούγεννα σε καφετέρια που αράζαμε, μαθηματικός φοιτητής απ’ τα Γιαννενα εχει ερθει επίσκεψη Αθηνα, εγω γ’ Λυκείου: “βλεπω σε σενα μια βραδυφλεγή βόμβα σε ηδυπαθές περιτύλιγμα” γυρνάω στη φιλη μου “ρε, συ τι μου ειπε; με έβρισε;” 😂🤣 #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Νταξ αυτό ήταν λίγο βαρύ, τουλάχιστον είπε κάτι που της έμεινε, μία μικρή νίκη ας πούμε

Dame EatsALot on X (formerly Twitter): “”Μοιάζεις στην τάδε ηθοποιό, όμως εσύ είσαι αλλιώς, είσαι πιο μακρυμούρα”#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες https://t.co/39lXboKl27 / X”

“Μοιάζεις στην τάδε ηθοποιό, όμως εσύ είσαι αλλιώς, είσαι πιο μακρυμούρα”#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες https://t.co/39lXboKl27

Θεωρώ ότι αυτό δεν πήγε καλά

elvis ☆ perla on X (formerly Twitter): “Μαλάκα μου εχω ακούσει τόσες παπάτζες που δεν φτάνει ενα τιελ #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Μαλάκα μου εχω ακούσει τόσες παπάτζες που δεν φτάνει ενα τιελ #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Η μέση γυναίκα

Μ. on X (formerly Twitter): “Κανεις δεθα σε αγαπησει οπως εγω.#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Κανεις δεθα σε αγαπησει οπως εγω.#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Άμα ακούσετε κάτι τέτοιο παιδιά, τρέχτε!

Touman_iman on X (formerly Twitter): “Δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν μιλάμε, ούτε καλημέρα, σου ορκίζομαι 🤣 #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν μιλάμε, ούτε καλημέρα, σου ορκίζομαι 🤣 #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

“ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΤΣΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ;”

οTemPoRaOmOreS on X (formerly Twitter): “Μη σε απασχολεί η μανα μου, μη της δινεις σημασια!Μόνο εμεις οι δυο θα αποφασισουμε ανεπηρεασταχαχαχα#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Μη σε απασχολεί η μανα μου, μη της δινεις σημασια!Μόνο εμεις οι δυο θα αποφασισουμε ανεπηρεασταχαχαχα#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Το φαντάζομαι να το λέει με τη μητέρα του στο δωμάτιο

ACE♠️ on X (formerly Twitter): “Εσένα δεν θα σε βαρεθώ ποτέ. #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Εσένα δεν θα σε βαρεθώ ποτέ. #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

1.05 απόδοση ότι θα βαρεθείτε ο ένας τον άλλο

JavaScript is not available.

No Description

“Θέλω κάποιον καρδιολόγο να μου αλλάξει την καρδιά μεταμόσχευση να κάνει και μια άλλη να μου βάλει.” που τραγούδαγε και η Βούλα Πάλλα

Μ. on X (formerly Twitter): “Κ στο μυστικο Δειπνο να μαι αμα με παρεις τηλ εγω θα απαντησω.#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Κ στο μυστικο Δειπνο να μαι αμα με παρεις τηλ εγω θα απαντησω.#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Τότε ο μυστικός δείπνος θα είχε δύο ψεύτες

Miss aperolina 🫦 on X (formerly Twitter): “Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό, πρώτη φορά μου συμβαίνει#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό, πρώτη φορά μου συμβαίνει#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Πρώτη φορά μου ΞΑΝΑσυμβαίνει*

 

 

🐺Irene💜 on X (formerly Twitter): “Αν σε χάσω θα κλειστώ στο Άγιο Όρος ή θα αυτοκτονήσω#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες Γελάω τώρα Αλλά ο συναισθηματικός εκβιασμός είναι ο,τι χειρότερο μπορείς να βιωσεις / X”

Αν σε χάσω θα κλειστώ στο Άγιο Όρος ή θα αυτοκτονήσω#αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες Γελάω τώρα Αλλά ο συναισθηματικός εκβιασμός είναι ο,τι χειρότερο μπορείς να βιωσεις

Αυτή η μέθοδος είναι ξεκάθαρος και βαρβάτος συναισθηματικός εκβιασμός, άμα ακούσετε τέτοια παπάτζα προσοχή.

Γιαούρτι με χέλι on X (formerly Twitter): “Έχω πει πως είμαι ερωτευμένος μαζί της ενώ κοιτούσα τη σπαλομπριζόλα #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Έχω πει πως είμαι ερωτευμένος μαζί της ενώ κοιτούσα τη σπαλομπριζόλα #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

Σπαλομπριζόλα = <3

JavaScript is not available.

No Description

Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες… ή μπορεί και να είσαι και να λέω σε όλες το ίδιο

Πρόστυχος Πρίγκηψ on X (formerly Twitter): “Μονο εσένα σκέφτομαι. Με την γυναίκα μου δεν υπάρχει τίποτα πια #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες / X”

Μονο εσένα σκέφτομαι. Με την γυναίκα μου δεν υπάρχει τίποτα πια #αξεχαστες_ερωτικες_παπατζες

…εκτός από τον γάμο, και τα παιδιά μας και ότι δε θα χωρίσουμε ποτέ απλά σε θέλω για καβάτζα

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
τυχαίος περαστικός
τυχαίος περαστικός
2 χρόνια πριν

Το θέμα είναι γιατί οι άνθρωποι μπαίνουν στον κόπο να πιστεύουν μεγάλα λόγια που συνήθως είναι ψεύτικα; Και γιατί κάποιος να θεωρείται σνομπ ή αδιάφορος άνθρωπος αν δεν είναι χειριστικός; Δυστυχώς γοητευόμαστε από τα παραμύθια και τις ψευδαισθήσεις και κυρίως από την μεγαλύτερη εξ αυτών που είναι ο έρωτας. Μια ηθοποιός-συγγραφέας-σκηνοθέτρια είχε πει ότι δεν ξέρει αν ερωτευόμαστε το άλλο πρόσωπο ή τον εαυτό μας που είναι ερωτευμένος. Επίσης το τρίτο tweet, του κυρίου ”Θείου” είναι κάπως σεξιστικό που μιλάει για ”καράφλα κοιλαρά” και τα άλλα που λέει τέλος πάντων. Το ίδιο θα αντιδρούσα αν καταφερόταν με στερεοτυπικούς-προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και… Διαβάστε περισσότερα »