σε ,

Βοηθάμε τον Νταλί να σωθεί από τη Λοιμώδη Περιτονίτιδα

Ο γατούλης μετράει μέρες/εβδομάδες ζωής ακόμα

Η μουσικοθεραπεύτρια Ευφροσύνη Πάτρα μού έγραψε για την προσπάθεια να σωθεί το γατάκι που έχουν υιοθετήσει.

Να τι λέει η ίδια:

Αυτό το υπέροχο αδέσποτο πλασματάκι το έχουμε μαζί μας 3 μήνες και τώρα νοσεί από λοιμώδη περιτονίτιδα, μια θανατηφόρα λοίμωξη. Του έχουμε ήδη αφαιρέσει μισό λίτρο υγρό και ήδη έχει ξαναγεμίσει. Η φαρμακευτική αγωγή, δυστυχώς είναι απλώς παρηγορητική και η πρόγνωση είναι άσχημη.

Ο γατούλης μετράει μέρες/εβδομάδες ζωής ακόμα. Προς το παρόν παίρνει αντιβίωση, κορτιζόνη και βιταμίνες καθαρά ως συντήρηση.

Ενημερωθήκαμε για μια καινούργια, πειραματική θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα η οποία δυστυχώς κοστίζει πολύ και την οποία δεν μπορούμε εμείς να υποστηρίξουμε εξ ολοκλήρου.

Χρειαζόμασταν 900 ευρώ, κι έχουμε ήδη μαζέψει με crowdfunding το 1/3!

Οι κτηνίατροι στην Ελλάδα (με όσους μίλησα) δεν γνωρίζουν για αυτήν την θεραπεία μιας και δεν έχει πάρει έγκριση ούτε υπάρχει μεγάλη ενημέρωση στη χώρα μας για αυτήν. Μου είπαν (αφού τους έστειλα τα αρχεία και τα άρθρα) ότι μπορώ να την κάνουμε καθαρά με δική μας ευθύνη εφόσον ούτως ή άλλως δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε.

Θέλουμε να του προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και τη δυνατότητα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και σας θέλουμε βοηθούς σε αυτό το μεγάλο ταξίδι που πρέπει να κάνουμε.

Τον Νταλί τον έχουμε αγαπήσει πολύ παραπάνω απ’ όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε και δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο που θα θέλαμε να κάνουμε από το καλύτερο για αυτόν!

Είμαστε ευγνώμονες για κάθε βοήθεια.

Ευχαριστούμε πολύ!

***

Εδώ μπορείτε να δώσετε ό,τι σας περισσεύει.

Save Dali from FIP (Feline infectious peritonitis) – Give and Fund Crowdfunding

Description Ακολουθεί Αγγλικό και Ελληνικό κείμενο / English and Greek description Our 5 months kitten was diagnosed with Feline infectious peritonitis a week ago. We removed 0.5 lt. of fluid from his belly and started medication that include antibiotics, cortisone and immunity booster.

paypal.me/effrosynipatra

ΥΓ.  Στόχος μας είναι επίσης όσο γίνεται να ενημερωθούν κι άλλοι κτηνίατροι, φιλοζωικές οργανώσεις ή άνθρωποι που έχουν γατάκια (είτε νοσούν είτε όχι) για το συγκεκριμένο φάρμακο και ευχόμαστε κάποια στιγμή να μπορεί να δοθεί παντού και εύκολα!

Για πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία μπορείτε να βρείτε την έρευνα και συνεντεύξεις του Dr. Pedersen εδώ, εδώ και εδώ.

Η Ομάδα στο FB που ασχολείται με την θεραπεία (εδώ βρίσκουμε το φάρμακο, έχει κτηνιάτρους και άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν τα γατιά τους) είναι αυτή.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση