σε ,

«Θα κάνουν και χάι φάιβ στο τέλος!» – Η περίφημη συνέντευξη τύπου για τις πυρκαγιές, μέσα από 25 tweets

τόσκας
(Φωτο: Eurokinissi)

Ειλικρινά, έψαξα να βρω θετικά (σίγουρα θα υπάρχουν) αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα. Αν βρείτε  προσθέστε τα στα σχόλια και υπόσχομαι πως, για λόγους ισορροπίας, θα τα περάσω μέσα στο ποστ.

kwstas on Twitter

συνεντευξη_τυπου #πυρκαγια Να ξεκινησουν τα ΜΠΡΑΒΟ.

thanasis nostimos on Twitter

η συνοψη της συνεντευξης ειναι η εγχειρηση πετυχε ο ασθενης απεθανε

C. Basagiannis on Twitter

Να δεις που στο τέλος της συνέντευξης θα μας βάλουν να τους ζητήσουμε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία τους υποβάλαμε…

Philomila Tsoukala on Twitter

Συνέντευξη τύπου για να κατσαδιασουν τον κόσμο που αναρωτιέται τι έγινε λάθος με 83 νεκρούς δεν έχει ξαναγίνει. Και Σουηδία να να ήσουν σε οργάνωση και όλα άψογα να είχαν γίνει θα έβγαζες το σκασμό ή αν μιλούσες θα έλεγες συγνώμη κ θα το ψάξουμε.

pepper on Twitter

Ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζουν. Απορώ πως αντέχουν να κοιτάνε τις μάπες τους στον καθρέφτη. #Πυρκαγια #Ματι #syrizanel_xeftiles

Κυρία Ξι Παπαμήτρου on Twitter

Συνέντευξη τύπου Τζανακόπουλου – Τόσκα: “Ηταν μάτι” #syrizanel_xeftiles

Thanassis on Twitter

Γιατί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης αποκαλύπτει στοιχεία/ενδείξεις μιας έρευνας που είναι σε εξέλιξη και δεν περιμένει το πόρισμα της Πυροσβεστικής; Μην ψάχνετε πολύ. Ο μόνος λόγος είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της ανικανότητας δια της μετάθεσης ευθύνης στους αόρατους εμπρηστές.

Vasilis Vranas on Twitter

Η επικοινωνιακή στρατηγική στη #συνεντευξη_τυπου ήταν να επικαλεστούν τον απλό πυροσβέστη και αστυνόμο, για να χτυπήσουν στο συναίσθημα! Παραβλέπουν έντεχνα ότι ο κόσμος δεν είναι θυμωμένος με τα απλά στελέχη, αλλά με τη διοίκηση!

Nikos Chatzialexis on Twitter

syrizanel_xeftiles ολοι ειστε υπερηφανοι ε?! ντροπη Ήθος χρειάζεται όχι θράσος κι ειστε θρασυτατοι υπουργοι αρχηγοι κ σια ….. ντροπη σας!

ELLINOFRENEIA on Twitter

Το μόνο που δεν έχουν πει στην συνέντευξη Τύπου, οι υπουργοί, είναι ότι επειδή τα πήγαν τόσο καλά υπάρχει σκέψη να επαναληφθεί το γεγονός!

Φουαγιέ on Twitter

Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε…Ετοιμοι είναι να κατηγορήσουν τους νεκρούς επειδή κάηκαν! #Πυρκαγια

Spiros Vathis on Twitter

Αν παίρνατε συνέντευξη για μια θέση εργασίας από ένα από τα κυβερνητικά παλικάρια που είδαμε στην ΤV, τον ρωτάγατε “πες μου ένα λάθος που έκανες στην προηγούμενη δουλειά;” και σας έλεγε “Τα έκανα όλα σωστά” θα τον προσλαμβάνατε; Η μαλακία είναι ότι τον προσλάβατε το 2015.

megalosgazmas on Twitter

0 συγνωμες 0 παραιτησεις 1000 δικαιολογιες #Συνεντευξη_Τυπου

Sotiris Katselos on Twitter

Παιδιά Κισμέτ λέγεται, αν είναι να συμβεί θα συμβεί. Το παν είναι να απολαμβάνουμε την ζωή και να νιώθουμε αγάπη για τον συνάνθρωπο μας. Να χαιρόμαστε τον έρωτα βρε αδερφέ. Πάμε παρακάτω.

Fotis Kollias on Twitter

Ερωτηση: Τι ώρα δόθηκε εντολή εκκένωσης; Απαντηση: Διερευναται!

Leonidas ToEat ♎ on Twitter

Αρχηγός ΠΣ “Εδωσα εισήγηση για εκκένωση” Που την δώσατε?? “Δεν ξέρω, κάπου εδώ γύρω” Και? “ΔΕΝ γίνεται να εκκενωθεί οικισμός 20000 ατόμων” Εσείς καλά? #συνεντευξη_Τυπου

George Lee on Twitter

Εδώ δεν μορούν να συντονίσουν ενα μικρόφωνο, θα συντόνιζαν εκκένωση; #Συνεντευξη_Τυπου #Τοσκας #Πυρκαγια #Ματι

circumstances on Twitter

Κοίτα στον καθρέφτη #syrizanel_xeftiles

Zωζώ Σαπουjunkie on Twitter

Παρακολούθησα τη #συνεντευξη_τυπου και με θλίψη συνειδητοποίησα πως κυβερνούν άνθρωποι χωρίς ίχνος συνείδησης. Νιώθω βαθιά στενοχώρια και ντροπή.

SHREK on Twitter

Θα κάνουν και χάι φάιβ στο τέλος. #Συνεντευξη_Τυπου #Πυρκαγια

No Title

No Description

ανοιξιάτικη λιακάδα on Twitter

Άχρηστοι και αλαζόνες. Ούτε να σκύψουν το κεφάλι και να απολογηθούν που τόσος κόσμος υπέφερε και υποφέρει, τόσες ζωές χάθηκαν και τόσοι άνθρωποι έμειναν στον δρόμο. Όχι πως θα άλλαζε κάτι αλλά τουλάχιστον για μια φορά θα έπερναν μια ευθύνη πάνω τους για 1 φορά.#syrizanel_xeftiles

Lefteris 🗯️ on Twitter

Οι νεκροί δεν έχουν ταφεί, Οι απανθρακωμενοι δεν έχουν ταυτοποιηθει, Οι αγνοούμενοι δεν έχουν βρεθεί, και οι υπάνθρωποι έχουν ήδη αποποιηθεί κάθε ευθύνης. Πρωτοφανές για κάθε δημοκρατικό κράτος αυτού του κόσμου #Πυρκαγια #συνεντευξη_τυπου

Προεδρος Ειδικου on Twitter

Μετά από ενδελεχή μελέτη των μέχρι τώρα στοιχείων(λόγω επαγγελματικής διαστροφής) έχω πειστεί ότι οι πρωταίτιοι για τη τελευταία εθνική τραγωδία έχουν ονοματεπώνυμο. #Πυρκαγια Ματι #Mati #γουνακια

Dimitris Tsiodras on Twitter

Καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί παράγοντες αντί να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή άμυνα ανακαλύπτοντας ασύμμετρες απειλές & αόρατους εχθρούς να ασχολούνται με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Η μόνη ασυμμετρία είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης”. Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ 2007.Ακριβώς έτσι!

choricos on Twitter

Το ευχάριστο με την #Συνεντευξη_Τυπου είναι ότι όλα έγιναν με τον καλύτερο τρόπο και οι υπουργοί με τους αρχηγούς είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. Το δυσάρεστο είναι ότι τώρα όσοι την παρακολούθησαν ανησυχούν για την ασφάλειά τους περισσότερο από όσο πριν.. #Πυρκαγια #Ματι

Maria Raptodimou♌ on Twitter

Κρυφτείτε τουλάχιστον να μην σας βλέπουμε. Μας έχετε εξαγριώσει σήμερα. Από το πρωί η μία μαλακία μετά την άλλη. #Συνεντευξη_Τυπου #Πυρκαγια

Diana on Twitter

Τόκυο 2011: Υποκλινόμενος ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Naoto Kan ανακοινώνει την παραίτησή του σε #συνεντευξη_τυπου διότι δεν άσκησε ικανή ηγεσία.

+ ένα στάτους απ’ το Facebook:

Screenshot 1 36

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
3 Comments
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
St Beijinger
St Beijinger
5 χρόνια πριν

Άρη λές οτι θέλεις να είσαι δίκαιος και να βάλεις και θετικά σχόλια. Προφανώς όμως δεν πρόκειται να δεις κανέναν να λέει μπράβο ούτε να χειροκροτάει για το αν το χάος διαχειρίστηκε σωστά.
Αυτό που σίγουρα θα βρείς όμως (αν ψάξεις) είναι σχόλια για όσους δημιούργησαν και ανέθρεψαν το χάος.
Αν θέλεις να είσαι πραγματικά δίκαιος θα βάλεις και απο αυτά.

Kosman
Kosman
5 χρόνια πριν

ενημέρωσε τον κόσμο καλύτερα πως να προστατευτεί, που να μάθει για τους κανονισμούς της περιοχής του, πως να συσπειρώνει όταν κάποιος μπαζώνει ένα ρέμα, πως να αντιδρά όταν γίνεται όργιο παρανομίας, πως να διοργανώνει ασκήσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες για ημερίδες ενημέρωσης.

Είσαι μαυρόψυχος και δε νοιάζεσαι μια για αυτό τον κοσμο σε ενδιαφέρει μόνο η μικροπολιτικη

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!