σε , ,

Πώς πρέπει να είναι ένας ηγέτης μέσα στην καταστροφή

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι νοιάζεσαι με αυτόν τον τρόπο;

photomix image 5

Γράφει ο Βαγγέλης Μακρής:

Ένας πολιτικός μέσα στην καταστροφή

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το 2012. Ο πρόεδρος Ομπάμα επισκέπτεται το New Jersey μετά τον τυφώνα Sandy. Ντυμένος με ένα απλό μπλε μπουφάν(το πιθανότερο να είναι και πανάκριβο αλλά δεν έχει τόση σημασία) αγκαλιάζει μέσα στο πλήθος μια γυναικά.

7 1

Η φωτογραφία για εμένα παίρνει άριστα διότι πετυχαίνει να μου μεταδώσει το μήνυμα. Ένας πολιτικός που νοιάζεται για το κακό που βρήκε τους πολίτες. Ένας πολιτικός που είναι δίπλα τους. Ο Ομπάμα βέβαια είναι Ομπάμα. Ακόμα και ένα εξάχρονο να του έβαζες δίπλα και πάλι θα έκλεβε την παράσταση από το εξάχρονο. Έχει το επικοινωνιακό χάρισμα ο ίδιος και φυσικά μια στρατιά συμβούλων.

Όμως ακόμα και εάν δεν έχεις το χάρισμα και εάν δεν έχεις μια στρατιά συμβούλων είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς, ότι σε μια καταστροφή η εικόνα ενός πολιτικού που στέκεται με το κουστούμι και την γραβάτα ακίνητος στο κέντρο ένα κατεστραμμένου από την φωτιά κτιρίου, δήθεν λυπημένος, δήθεν σαν να κάνει την προσευχούλα του από μέσα, μόνος, χωρίς ανθρώπους δίπλα, χωρίς μια κίνηση συμπόνιας δεν λειτουργεί επικοινωνιακά;

Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι νοιάζεσαι με αυτόν τον τρόπο;

Αποτέλεσμα: Το ίντερνετ τρόλαρε με τέτοιο τρόπο την εικόνα που έγινε viral. Εάν αυτός ήταν ο στόχος του επιτελείου του τότε πάσο.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο χαμός με τη θλιβερή φωτο του Παυλόπουλου στα καμένα – μέσα από 20 meme κι ατάκες

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!