σε , , ,

Υπέροχα τρυφερό: 10 πράγματα που γνωρίζουν οι γάτες για τους ανθρώπους τους

Μια συγγραφέας χρησιμοποιεί αλήθεια και φαντασία για να εξηγήσει τη συμπεριφορά των γατιών μας

Γάτες άνθρωποι

Γράφει η Elle_em με νήμα της στο twitter

1. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να δούμε καλά στο σκοτάδι, γι’ αυτό αργά τη νύχτα, όταν είμαστε πιο ευάλωτοι από ποτέ, κυνηγούν όλα τα άμορφα πράγματα που θέλουν να μας κατασπαράξουν.

2. Ξέρουν ότι τα δόντια μας δεν είναι αιχμηρές βελόνες σαρκοφάγων, ξέρουν ότι τα νύχια μας είναι ουσιαστικά άχρηστα. Ξέρουν ότι δεν έχουμε μουστάκια ικανά να εξερευνούν τον κόσμο όπως τα δικά τους. Γι’ αυτό κυνηγούν αυτά, εκ μέρους μας, και μας φέρνουν τη νεκρή λεία όμορφα κι ωραία. Ποτέ δεν θα μας άφηναν να λιμοκτονήσουμε.

Adorable Cat GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Cuddling GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

3. Ξέρουν ότι το δέρμα μας είναι γυμνό από γούνα, τυλιγμένο μόνο σ’ ένα αδύναμο δερμάτινο ύφασμα. Ξέρουν πόσο εύκολα υποκύπτουμε στο κρύο, γι αυτό κουρνιάζουν δίπλα μας, για να βεβαιωθούν ότι είμαστε ζεστοί.

4. Ξέρουν ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε χωρίς να κάνουμε ήχους. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να διαβάσουμε τη γλώσσα της ουράς, των αυτιών και των ματιών. Γι΄αυτό κρατούν τα γατίσια τραγούδια τους μόνο για μας, για να γνωρίζουμε ότι μας ακούνε και ότι θέλουν να μας μιλήσουν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουμε.

5. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να δούμε μεταξύ των διαφορετικών κόσμων όπως μπορούν αυτές και ξέρουν ότι δεν μπορούμε να γλιστρήσουμε μέσα από τα μυστικά μονοπάτια αμέτρητων στιγμών, γι’ αυτό προσπαθούν να μην παραμένουν πολύ ώρα σε άλλους κόσμους.

Cat GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Cute Cat GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

6. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να δούμε τα φαντάσματα που μετακινούνται σαν μετάξι στον αέρα, γι’ αυτό τα παρακολουθούν αυτές προσεκτικά. Για καλό και για κακό.

7. Ξέρουν ότι κινούμαστε αργά και δεν μπορούμε να πηδήξουμε ψηλά, γι’ αυτό σκαρφαλώνουν εκείνες σ’ όλα τα ψηλά, σκοτεινά μέρη που δεν μπορούμε να δούμε εμείς, και μας διαβεβαιώνουν ότι είναι ασφαλή.

8. Ξέρουν ότι μπορούμε να τους βλάψουμε- και συχνά το κάνουμε- όμως μας επιλέγουν ούτως ή άλλως. Ξέρουν ότι δεν μας χρειάζονται, όμως μας επιλέγουν ούτως ή άλλως.

Cat Guy GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Guy GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

9. Ξέρουν ότι οι μερικές φορές κλαίμε με δάκρυα καλυμμένα στη θλίψη, πνιγμένα στην απελπισία, τόσο που ξεχνάμε τη χαρά. Γι’ αυτό έρχονται σε εμάς για να μας την θυμίσουν.

10. Ξέρουν ότι τις αγαπάμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τους είναι αρκετό.

Cat Love GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Hey GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ: Τι ράτσα είναι αυτές οι 20 γάτες;

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!