σε , ,

Ο Τραμπ επισκέπτεται το Λονδίνο και ο τρόπος που οι Άγγλοι διαμαρτύρονται έχει πολλή πλάκα

Ας ελπίσουμε ο πρόεδρος να (μην) κοιτάζει από το παράθυρο κατά την προσγείωση ;-)

photomix image 2

Ένας μαθητής που είναι πολέμιος του Τραμπ αποφάσισε να τρολάρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς θα προσγειωνόταν στο αεροδρόμιο Stansted για την τριήμερη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τι περιλάμβανε το τρολάρισμα; Το να γράψει «η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή» σε γρασίδια ζωγραφίζοντας δίπλα μια πολική αρκούδα, αλλά και να φτιάξει ένα πέος.

bandicam 2019 06 03 12 51 42 470

Ο μαθητής όχι απλώς ήθελε να περάσει ένα περιβαλλοντικό μήνυμα, αλλά ήθελε επίσης να δείξει την αντιπάθειά του στον Τραμπ ζωγραφίζοντας με τη μηχανή του γκαζόν ένα πέος και από κάτω έγγραψε «Έι, Τραμπ».

trump message 2

Τα μηνύματα αυτά γράφτηκαν από τον 18χρονο μαθητή του καλλιτεχνικού σχολείου του Μπίσοπς Στόρτφορντ Ollie Nancarrow. Μιλώντας για την πράξη του, ο ίδιος είπε: «Ο Ντόναλντ Τραμπ και η άρνησή του για την κλιματική αλλαγή δεν είναι καλοδεχούμενοι και θέλω να το ξέρει καλά όταν πετάξει στο Stansted τη Δευτέρα».

Σύμφωνα με τον Independent, ο 18χρονος Ollie είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Born Eco, η οποία συνδέει τους αγοραστές με οικολογικούς εμπόρους.

Κατά την επίσκεψή του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να παρευρεθεί σε επίσημο δείπνο στο παλάτι του Μπάκινχαμ το βράδυ της Δευτέρας, να μιλήσει με την Τερέζα Μέι και να παρακολουθήσει εκδηλώσεις μνήμης για την απόβαση στην Νορμανδία, γνωστή και ως D-Day.

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να βγουν στους δρόμους στους δρόμους του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην πλατεία Τραφάλγκαρ όπου θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση εναντίον της επίσκεψης του Τραμπ. Για το λόγο αυτό η αστυνομική παρουσία έχει γίνει πιο έντονη στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στο Ρίτζεντς Παρκ, ενώ και ένας φράχτης ύψους δυόμιση περίπου μέτρων μέτρων σε ύψος τοποθετήθηκε στο δρόμο μεταξύ του Winfied House και του κεντρικού Τεμένους της πόλης, σύμφωνα με την Sun.

bandicam 2019 06 03 12 51 23 127

Το πασίγνωστο φουσκωτό μωρό που απεικονίζει τον Τραμπ θα είναι παρόν, αλλά αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από ένα ρομπότ που μιλάει ύψους σχεδόν πέντε μέτρων, το οποίο θα κάθεται σε μια χρυσή τουαλέτα που ήρθε από την Κίνα και θα απεικονίζει τον Τραμπ με κατεβασμένα παντελόνια να κάνει τουίτς.

Το ρομπότ θα εκπέμπει ήχους κλανιάς, μαζί με κάποιες από τις αγαπημένες ατάκες του πλανητάρχη.

bandicam 2019 06 03 12 50 50 589

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!