σε ,

Από το Sonic στο Cats: Είναι το 2019 η χειρότερη χρονιά για τα τρέιλερ ταινιών;

Πλέον πολλά τρέιλερ δέχονται σφαγιαστική κριτική online πριν καν παιχτεί η ταινία, και φέτος τα πράγματα έχουν ξεφύγει

χαρ 8

Sonic the Hedgehog, Cats, Last Christmas, Doolittle: Το 2019 φαίνεται να είναι πολύ κακή χρονιά όσον αφορά τα τρέιλερ ταινιών. Πριν καν κάποια από τις παραπάνω παραγωγές  αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες, αλλά τα τρέιλερ τους έχουν ήδη δεχθεί πολύ άσχημη κριτική online, διαβάζουμε στο Guardian.

Το τρεντ ξεκίνησε με την επερχόμενη κινηματογραφική προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού «Sonic the Hedgehog» από την Paramount, της οποίας ο ανατριχιαστικός ήρωας- καρτούν με τα ανθρώπινα δόντια και πόδια, τρόμαξε το Twitter.

SONIC: THE HEDGEHOG Trailer (2020)

Official Sonic: The Hedgehog Movie Trailer 2020 | Subscribe ➤ http://abo.yt/ki | Ben Schwartz Movie Trailer | Release: 14 Feb 2020 | More https://KinoCheck.com/film/5y8/sonic-the-hedgehog-2019 A cop in the rural town of Green Hills will help Sonic escape from the government who is looking to capture him.

Ακολούθησε το τρέιλερ για τη μεταφορά του μιούζικαλ Cats στην μεγάλη οθόνη και οι εφιαλτικοί, μισοί άνθρωποι- μισοί γάτες, πρωταγωνιστές του.

Cats Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Cats trailer starring Idris Elba! Let us know what you think in the comments below. ► Sign up for a Fandango FanAlert for Cats: https://www.fandango.com/cats-2019-219206/movie-overview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

Το Doolittle ήρθε να προσθέσει λίγη αγγλική παραξενιά με την ακατανόητη προφορά του Robert Downey Jr, ενώ το τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία της Emilia “Daenerys” Clarke, Last Christmas, επικρίθηκε επειδή αποκαλύπτει ξεκάθαρα το «μυστικό» της ταινίας.

Last Christmas – Official Trailer

Emilia Clarke and Henry Golding star in #LastChristmasMovie. Watch the trailer now. — Facebook: http://unvrs.al/LastChristmasFB Twitter: http://unvrs.al/LastChristmasTW Instagram: http://unvrs.al/LastChristmasIG Site: http://unvrs.al/LastChristmasSite — Emilia Clarke (HBO’s Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh and Emma Thompson star for director Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids) in the romantic comedy Last Christmas, with a screenplay by Academy Award® winner Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby) and playwright Bryony Kimmings.

Γίνονται όντως τα τρέιλερ όλο και χειρότερα; Ή είναι απλά θύματα της εποχής των social media και της τάσης των θεατών για υπερβολική ανάλυση; Όπως και να ‘χει, οι αρνητικές αντιδράσεις σε κακά τρέιλερ έχουν αντίκτυπο. Τον Μάιο, ο σκηνοθέτης του Sonic, Jeff Fowler, απάντησε στις κριτικές αναβάλλοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας για αργότερα ενώ υποσχέθηκε να αναπροσαρμόσει την εμφάνιση του Sonic μέχρι αυτή να ικανοποιεί και τον τελευταίο θαυμαστή.

Δείτε τις διαφορές πριν και μετά τις αλλαγές:

All The ‘Sonic The Hedgehog’ Design Changes They Made For The Live Action Film | Pop Culture Decoded

In April of this year, Paramount released a trailer for their live-action take on SEGA’s “Sonic The Hedgehog” franchise. Fans hated it. They attempted to make Sonic more “realistic” but ended up creating something fairly disturbing.

Για να διαπιστώσει κανείς την αυξανόμενη επιρροή των τρέλειρ, πρέπει κοιτάξει στο YouTube, όπου τα βίντεο- αντιδράσεις έχουν εξελιχθεί σ’ ένα υποείδος κριτικής ταινιών από μόνα τους. Μεταξύ των πιο επιτυχημένων επαγγελματιών του είδους είναι η Grace Randolph, της οποίας η πρόσφατη κριτική για το Star Wars: Episode IX έγινε trending topic. H Randolph δεν συνήθιζε ν’ ασχολείται με τρέιλερ ταινιών αρχικά, αλλά όπως λέει η ίδια: «άρχισαν να μου το ζητούν οι θεατές γι ‘αυτό και είπα να το δοκιμάσω. Και wow! Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός για τα τρέιλερ εκεί έξω!.»

Προσωπικά, η Randolph προτιμά κυρίως τα θρίλερ και τα δράματα εποχής, αλλά όταν πρόκειται για κάτι που δεν της αρέσει, είναι αμείλικτη: «Το χειρότερο είδος τρέιλερ είναι αυτό με το οποίο δεν ασχολείται κανείς, είτε είναι καλό, είτε κακό. Όλες αυτές οι ταινίες (με τα κακά τρέιλερ) τα πάνε καλά στο box office» λέει, χωρίς βέβαια να είναι απολύτως ακριβές. «Το Cats, για παράδειγμα, είναι τόσο κακό που ο κόσμος μπορεί να πάει να το δει μόνο και μόνο για να το κράξει. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αυτό που μετράει στο τέλος είναι τα πόσα εισιτήρια κόβει η ταινία.»

Dolittle – Official Trailer

He’s just not a people person. Watch the trailer for #DolittleMovie, in theaters January 17. — Facebook: unvrs.al/DolittleFB Twitter: unvrs.al/DolittleTW Instagram: unvrs.al/DolittleIG Site: unvrs.al/DolittleSite — Robert Downey Jr. electrifies one of literature’s most enduring characters in a vivid reimagining of the classic tale of the man who could talk to animals: Dolittle.

Και πράγματι, παρόλο που φαίνεται να είναι μια άσχημη χρονιά για τα τρέιλερ, η κινηματογραφική βιομηχανία αναπτύσσεται ραγδαία και τα υποτιθέμενα «κακά» τρέιλερ είναι η απόδειξη γι’ αυτό. Η πληθώρα μέσων ενημέρωσης ενθαρρύνει τη δημιουργία περισσότερων τρόπων προόθωσης μια παραγωγής. Έτσι έχουμε τα teaser, τα follow-up, τα λογοκριμένα τρέιλερ, τα τρέιλερ για το YouTube, τα stories για το Instagram κτλ. Όσο περισσότεροι άνθρωποι με αυτά τόσο περισσότερες καινοτομίες αλλά και απομιμήσεις θα βλέπουμε.

Ίσως το καλύτερο μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα των τρέιλερ είναι το βραβείο Golden Fleece που δίνεται ετησίως από το 1999 στην εκδήλωση Golden Trailers. Όπως λέει η ιδρυτής τους Evelyn Brady-Watters: «ένα καλό τρέιλερ καταφέρνει να πουλήσει μια όχι και τόσο καλή ταινία. Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία δίνονται από τις εταιρείες παραγωγής με την άδεια του κινηματογραφικού στούντιο και χαιρόμαστε που η βιομηχανία έχει τόσο καλή αίσθηση του χιούμορ.»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τι στην ευχή σκέφτονταν;» – Το τρέιλερ του Cats γελοιοποιείται χωρίς έλεος

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!