σε , , ,

Πιγκουίνοι επισκέπτονται για πρώτη φορά άλλα ζώα, σε ενυδρείο που έκλεισε λόγω Κορωνοϊού

Με το κτίριο να παραμένει κλειστό για προληπτικούς λόγους, μια ομάδα πιγκουίνων αφέθηκαν ελεύθεροι να εξερευνήσουν τους χώρους!

χαρρ3

Οι πιγκουίνοι στο ενυδρείο Shedd του Σικάγο είναι συνηθισμένοι να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής, αφού αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα αξιοθέατα εκεί. Πρόσφατα όμως πήραν οι ίδιοι μια γεύση για το πώς είναι να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά της τζαμαρίας.

Με το κτίριο να παραμένει κλειστό για τους επισκέπτες για προληπτικούς λόγους λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μια ομάδα πιγκουίνων αφέθηκαν ελεύθεροι να εξερευνήσουν τους χώρους της εγκατάστασης.

«Χωρίς επισκέπτες στο κτίριο, οι φροντιστές εφευρίσκουν νέους τρόπους να κρατήσουν τα ζώα απασχολημένα» δήλωσε ο υπεύθυνος στην Chicago Tribune. «Τους προσφέρουμε νέες εμπειρίες και δραστηριότητες για να τα κρατήσουμε δραστήρια, τα ενθαρρύνουμε να εξερευνήσουν και να εκφράσουν τις φυσικές τους συμπεριφορές.»

Το ενυδρείο ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει έναν από τους πιγκουίνους, τον Γουέλινγκτον, να παρακολουθεί με προσήλωση την έκθεση με τα ψάρια του Αμαζονίου.

Δείτε το βίντεο

Shedd Aquarium on Twitter

Penguins in the Amazon?! 🐧🌴 Some of the penguins went on a field trip to meet other animals at Shedd. Wellington seemed most interested in the fishes in Amazon Rising! The black-barred silver dollars also seemed interested in their unusual visitor. https://t.co/KgYWsp5VQD

Το ενυδρείο, θα μείνει κλειστό μέχρι τις 29 Μαρτίου και είναι ένα από τα δεκάδες αξιοθέατα που έχουν κλείσει σε όλη τη χώρα για να μετριάσουν την εξάπλωση του κορωναϊού.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λόγω Κορωνοϊού: Αντίπαλες συμμορίες μαϊμούδων πλακώνονται σε άδειους δρόμους ψάχνοντας φαγητό

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!