σε , , ,

Είδα τον Τσίπρα «να μεταλλάσεται σε ερπετό» ζωντανά στην TV για να μη χρειαστεί να το κάνετε εσείς

Βίντεο συνωμοσιολόγου ισχυρίζεται πως προκαλεί «ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ»

Screenshot 4 4
Λίγο πριν τη μεταμόρφωση...

Έχω γράψει αρκετές φορές για τις θεωρίες συνωμοσίας που, ειδικά τώρα με τον Κορωνοϊό, ήρθαν και στην Ελλάδα. Μέχρι και ο Ντέιβιντ Ίκε έγινε διάσημος στη χώρα μας, ο τύπος που λέει ότι όλοι οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι στην πραγματικότητα εξωγήινα ερπετά.

To Brighteon είναι ένα σάιτ που επιτρέπει στον καθένα να ανεβάζει ό,τι βίντεο θέλει, χωρίς κανέναν έλεγχο. Κι έτσι είναι γεμάτο με εξωφρενικά βίντεο συνωμοσιολόγων που εννοείται πως κανένα άλλο σάιτ με βίντεο δεν θα δεχόταν να ανεβάσει.

Υπάρχει κι ένας Έλληνας ανάμεσα στους φωστήρες που ανεβάζουν εκπομπές τους εκεί, και μία εκπομπή του την είχε βάλει κάποιος με λινκ στο Facebook:

93407160 2594385187517893 9081764748902531072 n 1

Η εκπομπή (την είδα ολόκληρη για να μη χρειαστεί να χάσετε κι εσείς μία ώρα απ’ τη ζωή σας) έχει διάφορες «αποκαλύψεις» για τον ψεύτικο Κορωνοϊό και τον «Σατανιστή» Πάπα.

Παρουσιαστής είναι ετούτος ο Έλληνας:

Screenshot 3 4

Το θέμα Τσίπρα είναι σαφώς το χάιλαϊτ του προγράμματος:

«Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κρύψει το προσωπό του που μεταλλάσσεται { ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΦΙΔΙΟΥ) γυρίζοντας πλάτη στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης!».

Είναι μετά το 19ο λεπτό:

Ναι, αυτό ήταν.

Screenshot 5 3

¯\_(ツ)_/¯

***

Εντωμεταξύ το λεγόμενο shape-shifting (οι στιγμές που τα ανθρωπόμορφα εξωγήινα ερπετά που μας κυβερνούν υποτίθεται πως αλλάζουν κατά λάθος τη μορφή τους) είναι ολόκληρη κατηγορία από μόνο του.

Δεκάδες χιλιάδες βίντεο σαν το παραπάνω (είτε επεξεργασμένα, ή απλά κακής ποιότητας) κυκλοφορούν και παρουσιάζουν διάσημους να «αλλάζουν». Φυσικά ούτε ένα δεν δείχνει αυτό που υπόσχεται. Είναι όλα από αξιογέλαστα, μέχρι κακότεχνα fake.

Επίσης κατά σατανική σύμπτωση η ποιότητα των εικόνων είναι πάντα υπερβολικά χαμηλή:

justin bieber reptiliano 66
Κι ο Justin Bieber νεοταξίτικο ερπετό

Και μετά, οι εύπιστοι τα διαδίδουν ως τεκμήρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ως αποδείξεις. «Μα το είδα σε βίντεο στο ίντερνετ!» λένε και βυθίζονται ηδονικά στη λοβοτομημένη ύπαρξή τους…

Donald Trump Animation GIF by Richie Brown – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Richie Brown GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H αλήθεια για τον ταλαντούχο κύριο Icke και τα νεοταξίτικα ερπετά του

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
1 Comment
παλαιότερα
νεότερα δημοφιλέστερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Οδυσσέας Σταυράκης (καπετάν Κανένας)
Οδυσσέας Σταυράκης (καπετάν Κανένας)
3 χρόνια πριν

It gave me shivers down my spine,indeed ….

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!