σε , ,

Παιδιά από δω οι Sylvan Esso. Θέλετε να έρθουν για συναυλία;

Να μερικά απ’ τα καλύτερα τραγούδια τους

Λοιπόν μικροπραγματοσύντροφοι και μικροπραγματοσυντρόφισσες, θα ήθελα να σας συστήσω ένα συγκρότημα -ταραταταμ – τους Sylvan Esso!

Τα κίνητρα μου είναι αγνά: θέλω να τους δω live και το στόρυ πάει κάπως έτσι, σας στους γνωρίζω, σας αρέσουν, γινόμαστε κοινό μεγάλο και κάποια στιγμή «τους φέρνουμε εδώ». Το εδώ κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη (χου-χου).

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα ήδη να τους «προωθήσω» μέσω facebook, αλλά τελευταία  τα περισσότερα ποστ μουσικής ειδικά κάτι καινούρια που δεν τα γνωρίζουν πάνε άκλαφτα. Απογοητευμένη λοιπόν από τους διαδυκτιακούς μου φίλους αποφάσισα να απευθυνθώ σε σας.

Παρεμπιπτόντως ο Άρης εγκρίνει… γιατί ο Άρης ξέρει…

Ανήκουν στο είδος της electro -indie – pop – folk και σχηματίστηκαν το 2013. Αποτελούνται από την Amelia Meath και τον Nick Sanborn. Γνωρίστηκαν σ’ ένα live το 2012 όπου η πρώτη τραγουδούσε με το vocal trio Mountain Man και ο δεύτερος συμμετείχε σαν μουσικός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής. Η Amelia του έδωσε το τραγούδι της..(αυτό) και του ζήτησε να το διασκευάσει όπως εκείνος ήθελε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

 

Αποφάσισαν να αφήσουν όλα τα άλλα μουσικά project τους και να αφοσιωθούν στην δική τους πορεία, εκείνη γράφει τους στίχους και εκείνος την μουσική που αρχικά ηχογραφούσαν στο σπίτι του.

Και η πορεία πάει κάπως έτσι:

 

Sylvan Esso – Coffee (Official Music Video)

 

Sylvan Esso – Uncatena

Sylvan Esso – Radio [OFFICIAL]

Sylvan Esso – Die Young [OFFICIAL]

Somebody stop me, γιατί θέλω να βάλω πολλά ακόμα! Ανήκουν στις μπάντες που στα live τους τα σπάνε περισσότερο, βγάζουν απίστευτη ενέργεια ιδού και η απόδειξη.

Οπότε αν σας αρέσει και εσάς enjoy! Eλάτε να μαζευόμαστε και όταν έρθουν να πάμε να τα σπάσουμε μαζί!

ΥΓ θα είμαι η κοντή που χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο 😀

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?