σε , ,

Δυο σύζυγοι ποδοσφαιριστών κάνουν επικό καβγά με αποκαλύψεις στο τουίτερ

Η γυναίκα του Rooney ανακάλυψε ότι η γυναίκα του Vardy κάρφωνε όλα τα μυστικά της στις εφημερίδες, και την ξεμπροστιάζει

Η Coleen Rooney, σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή Wayne Rooney, είναι συγγραφέας και τηλεπερσόνα από το Ην. Βασίλειο. Πρόσφατα ανάρτησε ένα κείμενο στον λογαριασμό της στο τουίτερ στο οποίο εκτοξεύει κατηγορίες προς κάποιον από τους ακολούθους της.

Ισχυρίζεται ότι την κατασκοπεύει και κατόπιν διαρρέει τις πληροφορίες στα ταμπλόιντ έναντι αμοιβής. Και έχει αποδείξεις γι’ αυτό. Γράφει:

«Έχω ένα βάρος στη ζωή μου εδώ και κάποια χρόνια και τελικά κατάφερα να φτάσω στην καρδιά του προβλήματος.

Εδώ και μερικά χρόνια, κάποιος που έχω εμπιστευτεί να με ακολουθεί στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ δίνει στην εφημερίδα Sun τα πριβέ ποστ και τα stories μου. Έχει διαρρεύσει πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με τους φίλους και την οικογένεια μου, χωρίς την έγκρισή μου και χωρίς να το γνωρίζω. Προσπαθούσα για καιρό να καταλάβω ποιος μπορεί είναι, ώσπου μου ήρθε μια ιδέα πώς να τον «πιάσω»: μπλόκαρα όλους τους ακολούθους μου στο Ίνσταγκραμ εκτός από έναν κάθε φορά (γι΄αυτό και όσοι με ακολουθούν θ’ αναρωτιούνται γιατί δεν ανεβάζω stories).

Εδώ και πέντε μήνες ανεβάζω ψεύτικα ποστ για να δω αν αν θα διαρρεύσουν στην Sun. Και όντως διέρρευσαν! Η ιστορία για την επιλογή φύλου στο Μεξικό, η άλλη για την επιστροφή μου στην τηλεόραση ή για την πλημμύρα στο υπόγειο του σπιτιού μου.

Ήταν δύσκολο να το κρατήσω κρυφό, ειδικά όταν δημοσιεύτηκαν οι ιστορίες, αλλά τώρα πια ξέρω ποιος λογαριασμός/ πρόσωπο ευθύνεται για όλο αυτό. Έσωσα και έβγαλα σκρινσοτ από τα αρχικά ποστ που δείχνουν ότι ένα μόνο πρόσωπο τα είδε,

και αυτή είναι… η Rebekah Vardy»

Coleen Rooney on Twitter

This has been a burden in my life for a few years now and finally I have got to the bottom of it……

Η Rebekah Vardy είναι Αγγλίδα σελέμπριτι και σύζυγος του επίσης γνωστού ποδοσφαιριστή Jamie Vardy.

Η ιστορία περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την απάντηση που έδωσε η Rebekah. Τα αρνείται όλα…

«Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο, μακάρι να είχες μιλήσει μαζί μου πριν σκεφτείς κάτι τέτοιο. Δεν μιλάω ποτέ για σένα, πράγμα που μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλοί δημοσιογράφοι που με έχουν πλησιάσει κατά καιρούς.

Αν είχες υποψίες ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο, έπρεπε να μου το πεις για ν’ αλλάξω κωδικούς και να βλέπαμε αν θα συνεχιζόταν. Πολλοί άνθρωποι είχαν πρόσβαση στο λογαριασμό μου κατά καιρούς και πρόσφατα ανακάλυψα ότι ακολουθούσα ανθρώπους χωρίς να έχω κάνει follow. Δεν κάνω πλάκα, αλλά δεν χρειάζομαι τα χρήματα.

Γιατί να πουλήσω τις ιστορίες σου; Σε συμπαθούσα αρκετά και δεν καταλαβαίνω γιατί επέλεξες να το κάνεις αυτό τώρα που είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Αηδιάζω και μόνο που μπαίνω στη διαδικασία να το αρνηθώ όλο αυτό. Έπρεπε να μου είχες μιλήσει την πρώτη φορά που συνέβη.»

Rebekah Vardy on Twitter

@ColeenRoo

Παρόλα αυτά, η σύζυγος του Rooney έχει στοιχεία και αποδείξεις στα χέρια της, και το θέμα συνεχίζεται…

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Πόσο ανήθικος είσαι;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε