σε , , ,

Ρεπόρτερ ανοίγει κατά λάθος τα φίλτρα του Facebook live κατά τη διάρκεια αναμετάδοσης

Δείτε το βίντεο – Μιλούσε έτσι για σχεδόν ένα λεπτό χωρίς να το πάρει χαμπάρι

Facebook live

Ο Justin Hinton, ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού WLOS ABC 13 από την Β. Καρολίνα των ΗΠΑ ετοιμαζόταν να κάνει ρεπορτάζ μέσω Facebook live σχετικά με τη χιονόπτωση που πλήττει την περιοχή προειδοποιώντας τους θεατές να παραμείνουν ασφαλείς στους δρόμους.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος που είναι κάτοχος βραβείου Έμμυ, πίεσε το λάθος κουμπί στο τηλέφωνό του κι έτσι κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, άρχισαν να εμφανίζονται στην οθόνη τα γνωστά φίλτρα προσώπου που υπάρχουν σε πολλές εφαρμογές, όπως μάσκες, καπέλα, αυτιά ζώων, κράνη κ.α.

Μετά από περίπου ένα λεπτό ο Hinton άρχισε να παρατηρεί ότι η ροή του καναλιού του είχε γεμίσει με σχόλια των συναδέλφων του και σύντομα συνειδητοποίησε το λάθος που είχε κάνει. Ακούγεται μάλιστα να λέει: «Περίμενε, γιατί είναι τόσο παράξενο το πρόσωπο μου; Έχω βάλει τα φίλτρα στο τηλέφωνο;»

Δείτε το βίντεο

Security Check Required

No Description

Ευτυχώς έχει χιούμορ και το διακωμώδησε και ο ίδιος με ποστ του στο Facebook

Justin Hinton

Thanks everyone for playing. Here is your prize: Backstory: Right before going live on Facebook on the https://www.facebo… ok.com/News13/videos/214773529637853/ WLOS ABC 13 station account to talk about snow, I somehow activated a filter generator. The photog I was working with said something about the screen having weird faces.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε