σε , ,

Αυτή η πιτσαρία κερνάει τους πελάτες που δεν είναι εθισμένοι στα κινητά τους

Μοναδική προϋπόθεση να μην αγγίξεις το κινητό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος – τόσο απλά!

Μία πιτσαρία στην Καλιφόρνια προσφέρει δωρεάν πίτσα, αλλά με μια προϋπόθεση – οι πελάτες θα πρέπει να μην χρησιμοποιήσουν καθόλου τα κινητά τους καθώς θα τρώνε.

Μια αλυσίδα εστιατορίων στην πόλη Φρέσνο της Καλιφόρνια δημιούργησε αυτήν την προσφορά, την οποία ονόμασε «Talk to Each Other Discount». Όταν μια ομάδα τεσσάρων τουλάχιστον πελατών έρχεται στο εστιατόριο, τους δίνεται η επιλογή να αφήσουν τα κινητά τους σε ένα ντουλαπάκι. Εάν τα καταφέρουν να μην χρησιμοποιήσουν το κινητό τους καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος, τότε είτε παίρνουν μαζί τους μια πίτσα δωρεάν είτε την δικαιούνται στην επόμενη επίσκεψή τους.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν την πίτσα στους αστέγους.

Talk To Each Other Discount

MUST READ.!!!! TALK TO EACH OTHER DISCOUNT Our goal is to get families/friends to stop using their phones while eating and talk to each other and…

Το εστιατόριο κοινοποίησε την προσφορά στο facebook, λέγοντας «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τις οικογένειες και τους φίλους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους καθώς τρώνε και να επικοινωνούν περισσότερο. Εάν θέλετε, μπορείτε να πάρετε δωρεάν μια μεγάλη πίτσα κατά την επόμενη επίσκεψή σας (η οποία πρέπει να γίνει μέσα 24 ώρες) ή μπορείτε να δωρίσετε την πίτσα σας σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Δωρίζουμε πίτσες στους αστέγους στο κέντρο του Φρέσνο κάθε μήνα και έτσι θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και τις δικές σας πίτσες μαζί με τις υπόλοιπες ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας».

Ο συνιδιοκτήτης Varinder Malhi μίλησε στο Fox News για την πρωτοβουλία αυτή και είπε πως εμπνεύστηκε από τη δική του εμπειρία με τη χρήση του κινητού. Προσπαθώντας να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά του, σταμάτησε να χρησιμοποιεί το κινητό στο σπίτι (με εξαίρεση όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό). Όταν είδε τα οφέλη, αποφάσισε να το δοκιμάσει και στο εστιατόριο.

Pizza GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Pizza GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Η προσφορά απευθύνεται σε ομάδες τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων καθώς όταν είναι λιγότερα άτομα δεν συνηθίζουν να ασχολούνται πολύ με τα κινητά τους, εξήγησε ο Malhi. Επίσης, όλα τα άτομα της παρέας θα πρέπει να έχουν από ένα smartphone και θα πρέπει να το παραδώσουν. Για να βεβαιωθεί ότι η δουλειά γίνεται δίκαια, ο ταμίας θα εξετάζει τα κινητά όλων για να δει εάν λειτουργούν. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι πράγματι σταματούν τη χρήση του κινητού και δεν πάνε απλώς να κερδίσουν μια δωρεάν πίτσα χρησιμοποιώντας κάποια παλιά συσκευή.

Σύμφωνα με τον Malhi, το εστιατόριο έχει δώσει μέχρι στιγμής 40 με 50 πίτσες. Επίσης, πρόσθεσε πως το η αλυσίδα εστιατορίων δωρίζει κάθε δύο εβδομάδες 50 με 60 πίτσες στους αστέγους από τα διάφορα καταστήματά της.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΟΥΙΖ: Μπορείς να βρεις την πίτσα μόνο από τη φωτογραφία;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση