σε ,

Ειδικός τροφίμων λέει ότι πρέπει να τρώμε το τοστ ανάποδα

«Τρώμε τοστ με λάθος τρόπο και χάνουμε την έξτρα γεύση»

xar 38

Από τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζουμε το φαγητό μέχρι το καθάρισμα, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με νέες ιδέες για το πώς να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Ένας ειδικός τροφίμων ισχυρίστηκε ότι τρώμε τοστ με λάθος τρόπο και αν το γυρίσουμε ανάποδα είναι πολύ πιο γευστικό, λέει το indy100.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς τρώμε τοστ με τον συμβατικό τρόπο, απλώνοντας κάτι από πάνω και τρώγοντας το, σύμφωνα με το EatThis αν αναποδογυρίσουμε το ψωμάκι θα μας δώσει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση.

Αν υποθέσουμε ότι μπορούμε να αναποδογυρίσουμε το τοστ σας χωρίς να πέσει αυτό που έχουμε αλείψει πάνω, το EatThis προτείνει: «Φάτε το τοστ σας ανάποδα, έτσι ώστε οι γευστικοί σας αδένες να αξιοποιήσουν την εμπειρία στο έπακρο».

Λένε επίσης ότι αν αναποδογυρίσουμε burger και να το φάμε ανάποδα είναι λιγότερο ακατάστατο, αφού το πάνω ψωμάκι είναι μεγαλύτερο ψωμάκι και συγκρατεί τα ζουμιά.

Άλλες συμβουλές περιλαμβάνουν το ψήσιμο της μπανάνας στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου πέντε λεπτά για να ξεφλουδίζεται καλύτερα ενώ προτείνουν την προσθήκη μιας φέτας ψωμιού σε ένα δοχείο με φρεσκοψημένα μπισκότα για να μένουν τα μπισκότα τραγανά.

Προτείνουν επίσης, ότι ο ιδανικός τρόπος για να τρώμε cupcakes είναι να το κόβουμε στη μέση και να βάζουμε το κομμάτι με το γλάσο από πάνω.

Μια γυναίκα μοιράστηκε πώς τα καπάκια μπουκαλιών εφαρμόζουν τέλεια σε μπουκάλια κρασιού

@chantelleefYou things you find on Facebook😭🍷♬ original sound – gws.audios

Ενώ κάποιος άλλος αποκάλυψε ότι καλύπτει τα πιάτα του με μεμβράνη για να μην τα πλένει

@dam.i.on Don’t like washing up? #lifehack #lifehackforyou #learnontikok ♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

KOYIZ: Πόσες θερμίδες θα πάρεις τρώγοντας αυτά τα γλυκά;

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!