σε

Το «The Taki Tsan Show» είναι η πιο feel good σειρά που μπορείς να δεις στο ελληνικό Youtube

Ένα “reality” για την προσπάθεια του βετεράνου της Ραπ σκηνής “Παιδιού θαύματος” να ορθοποδήσει και να δημουργήσει

to proto rap reality show stin ellada einai gegonos rapnroll 3 1024x670 1

Το ελληνικό utube που έχει γεμίσει επικίνδυνα ανέμπνευστα βίντεο με τύπους που δοκιμάζουν “τα χειρότερα φαγητά της γειτονιάς μου” και από life coachers που σε υποτίθεται σε βοηθούν να βρεις το ταίρι σου και να γίνεις Αlpha male.. αυτό που έλειπε, ήταν κάτι πρωτότυπο και αληθινό. Ε αυτό το κενό ήρθε να καλύψει το “The Taki Tsan Show”, η πιο feelgood σειρά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από Έλληνες δημιουργούς στην πλατφόρμα.

taki1

Σε αυτή τη σειρά, πρωταγωνιστεί o ράπερ, τάτου άρτιστ, ζωγράφος, Taki Tsan κατά κόσμον Τάκη Σταβραλέξη και για τους aficionados του ραπ των 90ς και early 00s, “Τυμβωρύχου” και “παιδιού θαύματος” των ΖΝ (Ζωντανών Νεκρών).  Ο Τάκης είναι 44 χρονών με 3 παιδιά και παραδέχεται ότι έχει “χτυπήσει πάτο” για αυτό, μαζί με τον αδερφό του, Dj Alex, aka Ηχοκράτωρας και  κατά κόσμον Χρυσοβαλάντη Σταβραλέξης, βετεράνο της “παλιάς σχολής” rap, με τους Terro X Crew και τους Ζωντανούς Νεκρούς, ετοιμάζονται να γράψουν τη συνέχεια του Ρίμα για Χρήμα 1 και 2, δύο από τους καλύτερους δίσκους δηλαδή που έχουν βγει στο ιδίωμα της Ραπ στη χώρα μας και να κάνουν μία περιοδεία ανά την Ελλάδα. 

“Το fitness| είναι και λίγο ακριβό, λέει ο Τάκι Τσαν γιατί το να φας 5 υγιεινά γεύματα θέλει πολλά χρήματα”  και έχει δίκιο.

Λέει ο Τάκης σε μία σκηνή του πρώτου επεισοδίου και μετά αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο να μεγαλώσει τα 3 του παιδιά χωρίς να έχει τελειώσει καν το σχολείο, δείχνοντας μέσα από το ταξίδι προς το νέο δίσκο και τα κανονικά ταξίδια για την περιοδεία, τις δυσκολίες που περνά ο μέσος Έλληνας που προσπαθεί να δημιουργήσει σε αυτόν τον τόπο

Σε μία άλλη στιγμή ο “τυμβωρύχος”  μιλάει για τις δύο καλλιτεχνικές του αγάπες το ραπ και το τατού λέγοντας πως προτιμάει από τα δύο :SPOILER ALERT: το τατού “γιατί μιλάει μια παγκόσμια γλώσσα ενώ το ραπ μιλάει σε ό,τι γλώσσα το κάνεις”

Τσεκάρετε το:

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!