Οριστική αποβολή ήταν η ποινή που δέχτηκε ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την βίαιη επίθεση του στον Τάκη Καραγκούνια κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή προσβλήθηκε από μία υβριστική φράση του. Μετά την προσωρινή του απομάκρυνση, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την τελική απόφαση της παραγωγής στο Συμβούλιο της Κυριακής.
Να πώς σχολίασε το τουίτερ την αποχώρηση
Κάποιοι συμφώνησαν
●restis Lontos on X (formerly Twitter): “Ο Κατσαούνης πήρε ακριβώς αυτό που του αξίζει. Πανηγυρικά!Η απαράδεκτη συμπεριφορά που είδαμε απ´την αρχή ήταν θέμα χρόνου να επαναληφθεί.#survivorGR pic.twitter.com/hHCyKojLMX / X”
Ο Κατσαούνης πήρε ακριβώς αυτό που του αξίζει. Πανηγυρικά!Η απαράδεκτη συμπεριφορά που είδαμε απ´την αρχή ήταν θέμα χρόνου να επαναληφθεί.#survivorGR pic.twitter.com/hHCyKojLMX
V. F⭕r Vulk🅰️n on X (formerly Twitter): “Δεν μπορούσε να είχε καλύτερο τέλος η πορεία του Κατσαούνη στο #survivorGR…Sorry not Sorry / X”
Δεν μπορούσε να είχε καλύτερο τέλος η πορεία του Κατσαούνη στο #survivorGR…Sorry not Sorry
Eleni Xatzi on X (formerly Twitter): “#survivorGR Αρης Τακης Ταλα και Κατσαουνης έπρεπε να χουν φύγει ήδη!! Μαζέψατε ότι πιο τοκιξο φέτος υπήρχε.. Σχεδόν όλοι!! / X”
survivorGR Αρης Τακης Ταλα και Κατσαουνης έπρεπε να χουν φύγει ήδη!! Μαζέψατε ότι πιο τοκιξο φέτος υπήρχε.. Σχεδόν όλοι!!
Lef De on X (formerly Twitter): “Ο Ντανος πηγε σε ένα χωριό και πηρε φαγητό Ο Παπάς κι ο Κρις πήραν φαγητό από ξενοδοχείοΟ Τσολάκης βουτηξε καφέ Ο Άρης πηρε τηλ στην Ελλάδα Ο Κατσαουνης χτυπησε συμπαίκτηΌλοι παραβίασαν κανόνες αλλά ο τελευταίος το τερμάτισε… Άντε γειά#survivorGR / X”
Ο Ντανος πηγε σε ένα χωριό και πηρε φαγητό Ο Παπάς κι ο Κρις πήραν φαγητό από ξενοδοχείοΟ Τσολάκης βουτηξε καφέ Ο Άρης πηρε τηλ στην Ελλάδα Ο Κατσαουνης χτυπησε συμπαίκτηΌλοι παραβίασαν κανόνες αλλά ο τελευταίος το τερμάτισε… Άντε γειά#survivorGR
Frau Magda❄️ on X (formerly Twitter): “#survivorGRεδιωξαν τον Κατσαουνη pic.twitter.com/y57KzLyvWc / X”
survivorGRεδιωξαν τον Κατσαουνη pic.twitter.com/y57KzLyvWc
geiaaa on X (formerly Twitter): “Η αποχώρηση του Κατσαούνη προσωπικά θα είναι μια πολύ απολαυστικη αποχώρηση για εμένα Karma is a bitch για όλα αυτά που έχει πει για Ασημίνα,μυριελλα!Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι δενχρειάζεται να έχεις μόνο ένα χωριό να σε στηρίζει αλλά να έχεις έναν καλό χαρακτήρα!#survivorGR pic.twitter.com/1nmhEzUyCw / X”
Η αποχώρηση του Κατσαούνη προσωπικά θα είναι μια πολύ απολαυστικη αποχώρηση για εμένα Karma is a bitch για όλα αυτά που έχει πει για Ασημίνα,μυριελλα!Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι δενχρειάζεται να έχεις μόνο ένα χωριό να σε στηρίζει αλλά να έχεις έναν καλό χαρακτήρα!#survivorGR pic.twitter.com/1nmhEzUyCw
https://twitter.com/faih04/status/1523399016473522177
Άλλοι βρήκαν την απόφαση υπερβολική και άδικη
JavaScript is not available.
No Description
irini on X (formerly Twitter): “Μα καλά ανάλογο σκηνικό δν είχε γίνει με το Τάκη και τον Άρη μπροστά στα μάτια όλων σε ενα συμβούλιο?Εκεινοι τότε γιατί δε τιμωρηθηκαν? #survivorGR / X”
Μα καλά ανάλογο σκηνικό δν είχε γίνει με το Τάκη και τον Άρη μπροστά στα μάτια όλων σε ενα συμβούλιο?Εκεινοι τότε γιατί δε τιμωρηθηκαν? #survivorGR
JavaScript is not available.
No Description
thwthto_koukli🤙🥋 on X (formerly Twitter): “Εχει βγαλει εκτος εαυτου: ΑρηΣοφιαναΒρισηιδαΚατιαΚατσαουνηΕμμανουηλΜαρτικαΕυρυδικηΤον εαυτο τουΤην παραγωγηΤους τηλεθεατεςΤις καρυδεςΤα ψαριαΚλπΑλλα ο κατσαουνης πρεπει να φυγει!🤦♀️ #survivorGR pic.twitter.com/SUOYv2ZFOf / X”
Εχει βγαλει εκτος εαυτου: ΑρηΣοφιαναΒρισηιδαΚατιαΚατσαουνηΕμμανουηλΜαρτικαΕυρυδικηΤον εαυτο τουΤην παραγωγηΤους τηλεθεατεςΤις καρυδεςΤα ψαριαΚλπΑλλα ο κατσαουνης πρεπει να φυγει!🤦♀️ #survivorGR pic.twitter.com/SUOYv2ZFOf
Καρβελικός on X (formerly Twitter): “Η αποβολή Κατσαούνη δεν μας ικανοποιεί, ούτε μας αρκεί, ειδικά που χρησιμεύει ως αντίβαρο για να ξεχάσουμε (ποτέ να δικαιολογήσουμε) τα καμώματα του Σοϊλέδη και του Τάλα. Δεν μας πείθουν οι παπαρολογίες του Λιανού, το δίκαιο θα ήταν να ξεκουμπιστούν και οι τρεις. #survivorGR pic.twitter.com/SdSEsCtK2b / X”
Η αποβολή Κατσαούνη δεν μας ικανοποιεί, ούτε μας αρκεί, ειδικά που χρησιμεύει ως αντίβαρο για να ξεχάσουμε (ποτέ να δικαιολογήσουμε) τα καμώματα του Σοϊλέδη και του Τάλα. Δεν μας πείθουν οι παπαρολογίες του Λιανού, το δίκαιο θα ήταν να ξεκουμπιστούν και οι τρεις. #survivorGR pic.twitter.com/SdSEsCtK2b
🏆illiterate🏆 on X (formerly Twitter): “#survivorGR – Ο Κατσαούνης παραβίασε τον κανόνα της ομαλής συμβίωσης. pic.twitter.com/ZOSDffN2rU / X”
survivorGR – Ο Κατσαούνης παραβίασε τον κανόνα της ομαλής συμβίωσης. pic.twitter.com/ZOSDffN2rU
nadiapnst on X (formerly Twitter): “Στάθης ρίχνει μπαλάκι σε Τάκη(ποινή ❌).Τάκης πετάει καρύδα σε Εμμανουήλ (ποινή ❌).Βρισ. σπρώχνει Εμμανουήλ (ποινή❌)Άρης Τάκης πόλεμος(ποινή❌)Κατσαούνης πιανεται στα χέρια με Τάκη, αποβάλλεται..Από τα 5 περιστατικά ο Τάκης εμπλέκεται στα 4. Είσαι για δέσιμο Τάκηηη #survivorGR / X”
Στάθης ρίχνει μπαλάκι σε Τάκη(ποινή ❌).Τάκης πετάει καρύδα σε Εμμανουήλ (ποινή ❌).Βρισ. σπρώχνει Εμμανουήλ (ποινή❌)Άρης Τάκης πόλεμος(ποινή❌)Κατσαούνης πιανεται στα χέρια με Τάκη, αποβάλλεται..Από τα 5 περιστατικά ο Τάκης εμπλέκεται στα 4. Είσαι για δέσιμο Τάκηηη #survivorGR
Eliewastaken on X (formerly Twitter): “Μου λέτε πώς η παραγωγή θα διώξει τον Κατσαούνη και δεν έδιωξε τον Άρη??? Φυσικά και δεν λέω ότι δεν πρέπει να φύγει τον Κατσαούνης αλλά η παραγωγή έβγαλε όλες τις προηγούμενες πηγές στον Κατσαούνη #survivorGR pic.twitter.com/M1ewn1zH0U / X”
Μου λέτε πώς η παραγωγή θα διώξει τον Κατσαούνη και δεν έδιωξε τον Άρη??? Φυσικά και δεν λέω ότι δεν πρέπει να φύγει τον Κατσαούνης αλλά η παραγωγή έβγαλε όλες τις προηγούμενες πηγές στον Κατσαούνη #survivorGR pic.twitter.com/M1ewn1zH0U
Γκαπαγκουπας Νταπανταου on X (formerly Twitter): “Το Σαρβαϊβορ εχει κανονες, απλα δν ισχυουν για ολους #survivorGR / X”
Το Σαρβαϊβορ εχει κανονες, απλα δν ισχυουν για ολους #survivorGR
Είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας;
ENAS alla LEON🦁 on X (formerly Twitter): “Πώς το είπες @GeorgeLianos ; ο Κατσαούνης έφυγε γιατί διατάραξε την ομαλή συμβίωση των παιχτών;;; Χαχαχα ποια ομαλή συμβίωση ρε, που έχετε μαζέψει φέτος ότι χειρότερο υπάρχει και από την μια τοξικότητα πέφτουμε στην άλλη χωρίς ανάσα. #survivorGR / X”
Πώς το είπες @GeorgeLianos ; ο Κατσαούνης έφυγε γιατί διατάραξε την ομαλή συμβίωση των παιχτών;;; Χαχαχα ποια ομαλή συμβίωση ρε, που έχετε μαζέψει φέτος ότι χειρότερο υπάρχει και από την μια τοξικότητα πέφτουμε στην άλλη χωρίς ανάσα. #survivorGR
Theemeetreeos on X (formerly Twitter): “Γι’ αυτό στην Ελλάδα έχουμε όλο αυτό το πρόβλημα γιατί πολλοί δεν είναι αντικειμενικοί και όλοι θέλουν να πατήσουν σε όλους! Όλο αυτό είναι μικρογραφία.#survivorgreece #Survivorgr Όλοι αυτοί υπάρχουν γύρω μας Κατσαούνης Κούλες Ρούλες κτλ / X”
Γι’ αυτό στην Ελλάδα έχουμε όλο αυτό το πρόβλημα γιατί πολλοί δεν είναι αντικειμενικοί και όλοι θέλουν να πατήσουν σε όλους! Όλο αυτό είναι μικρογραφία.#survivorgreece #Survivorgr Όλοι αυτοί υπάρχουν γύρω μας Κατσαούνης Κούλες Ρούλες κτλ
