σε , ,

12χρονος κάλεσε την αστυνομία επειδή οι γονείς του του έδωσαν να φάει σαλάτα

Απάνθρωπο έγκλημα! (+ Τι του απάντησε η αστυνομία)

σαλάτα

Ένας 12χρονος από τον Καναδά προτίμησε να καλέσει την αστυνομία, όταν βρέθηκε μπροστά στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να φάει μια… σαλάτα. Εκεί κατήγγειλε το απάνθρωπο αυτό έγκλημα.

Honey Boo Boo Eating GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Food GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το αγόρι κάλεσε την αστυνομία δύο φορές όταν οι γονείς του του σέρβιραν σαλάτα, κάτι που φυσικά δεν του άρεσε. Η αστυνομία απάντησε στην κλήση και παρόλο που μίλησαν με το παιδί για τις διατροφικές του επιλογές, επέλεξαν να υπογραμμίσουν τη σημασία της μη κατάχρησης των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Ο υπεύθυνος της αστυνομίας δήλωσε: «Μπορεί οι διατροφικές επιλογές να είναι θέμα συζήτησης για όλες τις ηλικίες, υπάρχει ωστόσο ένα πιο σημαντικό ζήτημα. Η αλόγιστη χρήση του 100 είναι ένα ζήτημα που αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες όταν αυτές εμποδίζουν τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης να αντιμετωπίσουν πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».

Πρόσθεσε πως «την επόμενη φορά που δεν σας αρέσει ένα γεύμα, μην φοβηθείτε να διαμαρτυρηθείτε, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να το συζητήσετε με τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας και ν’αφήσετε την αστυνομία να πιάσει τους κανονικούς εγκληματίες.»

Ilove GIF by gnash – Find & Share on GIPHY

us ep featuring “i hate u, i love u” available everywhere now :):

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πήγα στο κατάστημα με ελληνικά προϊόντα στην Αστόρια. Πρώτος στόχος μου: Κάνε μια Χωριάτικη Σαλάτα.

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!