σε , , ,

Κάποιος τράβηξε τυχαία ένα μυστηριώδες ζευγάρι κατά τη διάρκεια πρότασης γάμου. Τώρα τους βρήκε!

Έμαθαν από την τηλεόραση πως είχαν γίνει viral

πρόταση γάμου

Ο φωτογράφος Matthew Dippel βρισκόταν στο Εθνικό Πάρκο Yosemite όταν είδε από μακριά έναν άντρα να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του!

DpuhwutW4AAnei9

Ο Dippel τους φωτογράφησε και ανέβασε την φωτογραφία online ζητώντας από το διαδίκτυο να τον βοηθήσει να εντοπίσει το ζευγάρι.

Ένα μήνα αργότερα, με τη βοήθεια του κόσμου, τους βρήκε.

Το ζευγάρι αναγνωρίστηκε και είναι ο Charlie Bear και η αρραβωνιαστικιά του Melissa.

Matthew Dippel on Twitter

Twitter help, idk who these two are but I hope this finds them. I took this at Taft Point at Yosemite National Park, on October 6th, 2018.

«Τουίτερ βοήθεια, δεν ξέρω ποιοι είναι, αλλά ελπίζω να τους βρω. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία στο Taft Point στο Εθνικό Πάρκο του Yosemite στις 6 Οκτωβρίου 2018»

Σε νέο του τουιτ είπε:

«UPDATE: Τους βρήκα. Γνωρίστε τον Charlie Bear και την αρραβωνιαστικιά του Melissa. Το ευτυχισμένο ζεύγος που ήταν στην κορυφή του βράχου στην φωτογραφία μου. Σύμφωνα με τον Charlie, κατέγραψα την δεύτερη πρόταση, την πιο ιδιαίτερη και επίσημη. Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο.»

Όπως είπε στο NBC News, ήταν ενθουσιασμένος που τους βρήκε:

«Συγχαρητήρια και στους δύο σας. Εύχομαι να μπορέσω να σας συναντήσω προσωπικά και να σας αγκαλιάσω. Χαίρομαι που τελικά σας βρήκα και μοιράστηκα μαζί σας αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, ευχαριστώ που είστε τόσο καταπληκτικοί. Ίσως μια μέρα συναντηθούμε και από κοντά»

Η ρομαντική εικόνα μοιράστηκε χιλιάδες φορές, αλλά η αναζήτηση δεν είχε αρχικά πολλή τύχη: «Σε αυτό το σημείο, αρχίζω να πιστεύω ότι την είδαν και επέλεξαν να παραμείνουν ανώνυμοι. Θα συνεχίσω λίγο ακόμα να τους ψάχνω, δεν τα παρατάω, απλά δεν είναι και η πρώτη προτεραιότητα μου πια» είχε πει ο Dippel.

Matthew Dippel on Twitter

Tunnel Vision. Update: At this point I’m beginning to believe they have seen it and choose to remain unnamed. I will continue searching for a while, so don’t worry I’m not giving up, just not making it priority #1 anymore.

Τότε, ο Charlie είδε τη φωτογραφία σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και έσπευσε να ανακοινώσει στην αρραβωνιαστικιά του ότι έγιναν viral.

«Κοιτάξαμε πολλές φορές τη φωτογραφία για να σιγουρευτούμε ότι είμαστε εμείς», είπε.

Ο Dippel είχε καταγράψει τη δεύτερη πρόταση γάμου του ζευγαριού. Ο Charlie είχε ζητήσει από τη Melissa να τον παντρευτεί τον Φεβρουάριο, μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους. Η δεύτερη πρόταση στο Πάρκο Yosemite, όπου της έδωσε και το δαχτυλίδι, έγινε ώστε να «δώσει στη Melissa κάτι που θα έχει νόημα μόνο για αυτούς τους δυο».

Και τελικά το έμαθε όλος ο κόσμος 🙂 <3

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!