σε , ,

Ο Νίκος Γαλανός αποκάλυψε πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ήταν στη «Μελωδία της Ευτυχίας» όταν τα πρώτα σημάδια της αρρώστιας είχαν αρχίσει να εμφανίζονται

Ο Νίκος Γαλανός είναι από τους ελάχιστους εν ζωή ηθοποιούς που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου όπως αυτά της Τζένης Καρέζη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Θέματα τα οποία πρωταγωνιστούν σε κάθε συνεντεύξεις του με τον ίδιο να μην αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για τις δυο ηθοποιούς και ειδικά για την Βουγιουκλάκη η οποία υπήρξε στενή φίλη του. Ο ίδιος έχει πει εξάλλου παλιότερα ότι:

«Με την Αλίκη λέγαμε πράγματα που λέγονται και πράγματα που δε λέγονται και ούτε θα τα πω ποτέ στη ζωή μου»

Τι πρόδωσε την αρρώστια της Αλίκης;

Σε πρόσφατη του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Νίκος Γαλανός αποκάλυψε πρώτη φορά πώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν οι δυο τους συνεργαζόταν στην «Μελωδία της Ευτυχίας».

Ο Νίκος Γαλανός είπε:

Στη «Μελωδία της Ευτυχίας» είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. Δεν της είχα πει τίποτα, αλλά το καταλάβαινα. Θυμάμαι όπως της κρατούσα, σε μια σκηνή, το χεράκι της, ένιωθα ότι σαν το χέρι της να μίκρυνε, να μάζευε και λέω κάτι δεν πάει καλά. Πήγαινα στο νοσοκομείο για να την δω από την πίσω πόρτα, χωρίς να παίρνει είδηση κανείς, δεν μου άρεσε όλο αυτό το νταβαντούρι που γινόταν. Η τελευταία φορά που είδα την Αλίκη ήταν στο δωμάτιό της, στο Ιατρικό. Ήξερε ότι θα φύγει.

* Διαβάστε επίσης

Τζένη Καρέζη vs Αλίκη Βουγιουκλάκη: Υπήρχε τελικά κόντρα μεταξύ τους;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.