σε , ,

H στιγμή που Τραμπ και Κλίντον αλληλοαγνοούνται, καρέ καρέ!

Love is in the air: Τρεις πρόεδροι σε μια κηδεία.

Σκηνικό: Η κηδεία του Τζωρτζ Μπους του πρεσβύτερου.  Τα τρία προεδρικά ζεύγη, σύμφωνα, φαντάζομαι, με το πρωτόκολλο, είναι προγραμματισμένο να καθίσουν πλάι πλάι. Ήδη στο πλάνο μας  καθήμενοι είναι ο Μπιλ και η Χίλαρι, αλλά και ο Μπαράκ και η Μισέλ.

Κι έρχεται το νυν προεδρικό ζεύγος! Πρώτη η Μελάνια, χαιρετά το ζεύγος Ομπάμα.  Η Χίλαρι, κιουρία,  χαιρετά δια νεύματος (για συμμαζευτείτε, σε κηδεία ευρισκόμεθα περικαλώ), κάνει πως κοιτάζει κάτι στο άπειρο, φαντάζομαι τις ανθοστήλες ένθεν και ένθεν του νεκρού. Ο Μπιλ, της δίνει το χέρι χαμογελαστός, και έχοντας επίγνωση ότι θα ακούσει τον αναβαλλόμενο στο σπίτι.

Mathieu von Rohr on Twitter

That was a very awkward moment: The Trumps meet the Obamas (and the Clintons) at President Bush’s funeral https://t.co/agbq7Ql2lb

Ο Ντόναλντ κάθεται κι αυτός. Ο Μπαράκ και η Μισέλ τον χαιρετούν, η Χίλαρι εξακολουθεί να κοιτάει τις ανθοστήλες (τέτοια και καλύτερα θα σου βάλω εγώ, Μπίλι μου, όταν έρθει με το καλό εκείνη η ώρα), ο Μπιλ δεν προχωράει αυτή τη φορά στο απονενοημένο διάβημα. Ξεροκαταπίνει, κάνει το περίφημο μισοχαμόγελό του, εντάξει, ας μην το παραξεφτιλίσουμε κιόλας, ποιος ξέρει τι πιατέλες θα μου πετάξει στο σπίτι.

Κεφαλαιώδη ερωτήματα αναφύονται: Γιατί ο Μπιλ χαιρέτισε μόνο τη Μελάνια; [πονηρά μυαλά, ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά εγώ είμαι σοβαρός αναλυτής]. Τι σκεφτόταν η Χίλαρι όλη εκείνη την ώρα; Θα μπορούσε τουλάχιστον να χαιρετίσει τον Ντόναλντ ευχόμενη σιωπηρώς “και στα δικά σου”.

Ωραίες στιγμές, για να  βλέπουμε κι εμείς οι ουτιδανοί πώς συμπεριφέρονται οι μεγάλοι του κόσμου.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.