σε , , ,

Η καλύτερη επινοημένη θεωρία συνωμοσίας για τον κορωνοϊό

Συναρπαστικά δομημένο ανάγνωσμα, μεταξύ πειστικής αποκαλυπτικής έρευνας και ξεκαρδιστικής συνωμοσιολογικής παρωδίας

Στα 45 Μικροπράγματα είχαμε ζητήσει να μας γράψετε την πιο πειστικά κουφή θεωρία συνωμοσίας για τον Κορωνοϊό. Μας ήρθαν πολλές και αξίζουν όλες να διαβαστούν στην εν λόγω στήλη, όμως μία ξεχωρίζει, κι όχι μόνο για το μέγεθός της…

Από τον Konstas

Η αλήθεια για τον κορωνοϊό έχει αρχίσει να κυκλοφορεί, δυστυχώς όμως μόνο αποσπασματικά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρουσιάζονται λογικά κενά και αντιφάσεις. Έτσι οι νεοταξίτες βρίσκουν το πάτημα για να λοιδορούν και να απαξιώνουν τις αποκαλύψεις για τα ψέματά τους. Εδώ λοιπόν θα βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και θα δείτε ότι όλα δένουν μεταξύ τους…

Πρώτα θα πούμε για τις μάσκες:

Ένα πράγμα που έχουν βρει την ευκαιρία να λοιδορήσουν είναι το τσιπ στις μάσκες. Και αυτό γιατί κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν ένα συνηθισμένο τσιπ προσαρμοσμένο σε μια μάσκα μιας χρήσης, που και τυφλός θα το έβλεπε!

Είναι δυνατόν να έχουν στήσει την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας και να βασίζονται στο ότι δεν θα παρατηρήσεις ένα συνηθισμένο τσιπ στο εσωτερικό μιας μάσκας; Όχι βέβαια. Δηλαδή δεν υπάρχει τσιπ; Και βέβαια υπάρχει… κρυμμένο με τον σατανικότερο τρόπο.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κρύψεις κάτι; ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ (όπως έγινε και με τις κεραίες 5G)! Για σκεφτείτε λίγο…. Ποιο είναι το μόνο μεταλλικό στοιχείο που έχει η μάσκα μιας χρήσης; Μα φυσικά το λαμάκι που υποτίθεται ότι υπάρχει για να την συγκρατεί στην μύτη!

Σκεφτείτε το λίγο: Τα συνηθισμένα μικρο-τσιπ έχουν την μορφή που γνωρίζουμε επειδή οι κατασκευαστές τους έχουν συμπυκνώσει τα απαραίτητα στοιχεία, όσο το δυνατόν περισσότερο, για οικονομία χώρου. Πάλι όμως είναι εύκολα ορατά και αναγνωρίσιμα. Εδώ χρειάζονταν κάτι που δεν θα αναγνωρίζεται και που δικαιολογείται να υπάρχει μέσα στην μάσκα. Κάτι που θα είναι μεταλλικό και στο οποίο θα μπορούν να ενσωματώσουν /απλώσουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για την λειτουργία του. Έχετε προσέξει ότι τα λαμάκια εκτείνονται σε όλο το μήκος της μάσκας; Γιατί; Γιατί να μην έχει λαμάκι μόνο στο κέντρο της η μάσκα; (που θα ήταν και πιο οικονομικό). Μα ακριβώς για να υπάρχει χώρος να απλωθούν όλα τα στοιχεία του τσιπ, ώστε να φαίνονται ως ένα ενιαίο σώμα!

Την πρώτη φορά που λυγίζεις το λαμάκι για να συγκρατήσεις την μάσκα στην μύτη, σπάει μια μικροσκοπική πλαστική ασφάλεια που υπάρχει στο εσωτερικό του και εμπόδιζε, πριν σπάσει, την κυκλοφορία της μικροποσότητας ρεύματος που απαιτείται για την λειτουργία του. Κατόπιν το τσιπ μπορεί να διοχετεύσει το σήμα του στις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις της μύτης που, (τόσο βολικά), βρίσκεται τόσο κοντά στον εγκέφαλο! Αγωγοί του σήματος είναι τα νανοσωματίδια που έχουν διοχετευθεί στο σώμα από τους αεροψεκασμούς και αποτέλεσμα είναι ο επηρεασμός του εγκεφάλου ώστε το πρόσωπο να γίνει περισσότερο πειθήνιο, περισσότερο δεκτικό σε εντολές και λιγότερο πρόθυμο να αμφιβάλλει.

Έχετε προσέξει τις οδηγίες χρήσης της μάσκας μιας χρήσης;

Να χρησιμοποιείται μόνο για λίγες ώρες και μετά να αντικαθίσταται (τελειώνει η ενέργεια του τσιπ)! Να μην χρησιμοποιείται αν… βραχεί (κίνδυνος βραχυκυκλώματος)

Γιατί με την νέα εγκύκλιο Δ1γ/ΓΠ οικ 47265/24.7.2020 του Υπ. Υγείας απαγορεύθηκε η χρήση της μάσκας «ασπίδα» από τους εργαζόμενους, ως δήθεν «ακατάλληλη»; Και γιατί δεν έχουν τις ίδιες οδηγίες για τις υφασμάτινες μάσκες;

Ωραία, κάποιος θα μου πει, τότε γιατί δεν απαγορεύουν τη χρήση και υφασμάτινων μασκών; Αυτές δεν έχουν το λαμάκι…. Η απάντηση είναι απλούστατη. Γιατί θα καρφωθούν! Ξέρουν πως δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς να καρφωθούν, αλλά επίσης γνωρίζουν ότι όλοι, αργά ή γρήγορα, θα φορέσουν και μάσκα μιας χρήσης. Είτε επειδή θα βαριούνται να την πλένουν κάθε λίγο και λιγάκι (εντελώς περιττό μέτρο, το λένε μόνο για να δυσκολέψουν την χρήση της υφασμάτινης μάσκας), είτε γιατί δεν θα την έχουν πάντα μαζί (οπότε θα πεταχτούν σε ένα φαρμακείο και θα πάρουν μάσκες μιας χρήσης), πάντως θα την φορέσουν όλοι, αργά ή γρήγορα, την μάσκα μιας χρήσης. Αρκεί να τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου ότι πρέπει πάντα να φοράνε μάσκα!

Είναι σύμπτωση ότι πρόσφατα ο George Soros αγόρασε δυο εταιρείες κατασκευής ιατρικών ειδών (Express Scripts and Zai Lab Limited, κοιτάξτε το στο google), που είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ειδών, μεταξύ των οποίων….. τι σύμπτωση….και τα λαμάκια μασκών μιας χρήσης;

Το ερώτημα λοιπόν, δεν είναι ποιος φτιάχνει τις μάσκες, αλλά ποιος φτιάχνει τα λαμάκια τους!

Στην συνέχεια θα σας εξηγήσω για τους ιατρούς και πως εξηγείται το φαινομενικά παράδοξο ότι σχεδόν όλοι οι ιατροί παγκοσμίως φαίνεται να έχουν συνωμοτήσει για να προωθήσουν το ψέμα του κορωνοϊού!

Αφού αποκαλύψαμε πως οι μάσκες χρησιμοποιούνται για να κάνουν τους ανθρώπους πειθήνια όργανα των νεοταξιτών – εμπνευστών της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της ανθρωπότητας, τοον κορωνοϊό, τώρα θα πούμε για τους ιατρούς… Συγκεκριμένα θα εξηγήσουμε για ποιον λόγο η πλειοψηφία των ιατρών φαίνεται να υποστηρίζει αυτήν την απάτη.

Όλοι έχουμε έναν γνωστό, συγγενή ή φίλο ιατρό.  Είναι δυνατόν ο φίλος μας, ο συγγενής μας, μπορεί και ο αδερφός μας ο ίδιος ακόμα, να μας εξαπατά εν γνώσει του; Γιατί το κάνει όμως;

Η απάντηση είναι ότι δεν το κάνει εν γνώσει του… Δυστυχώς έχει γίνει και αυτός ένα πειθήνιο όργανο, άθελά του. Είναι και αυτός ένα θύμα που συμβάλλει στην εξαπάτησή σου, χωρίς να το γνωρίζει.

Σκέψου το εξής… Αν ήθελες να πείσεις κάποιον για την ανάγκη να κάνει κάτι για την υγεία του (π.χ. να φοράει μάσκα ή να κάνει εμβόλιο), ποιον θα έβαζες; Μα φυσικά ένα ιατρό. Πρέπει λοιπόν να «πείσεις» πρώτα τον ιατρό και ύστερα αυτός θα πείσει τους υπόλοιπους. Πως λοιπόν πείστηκαν οι ιατροί για την ύπαρξη του κορωνοϊού, για το πόσο «φονικός» είναι, για την ανάγκη να φοράμε μάσκα κλπ κλπ ;

Πάμε λοιπόν από την αρχή. Σας φαίνεται λογικό το «γεγονός» ότι ο Bill Gates “παράτησε” την Microsoft (TΗΝ MICROSOFT !)  για να ασχοληθεί, και καλά, με τις φιλανθρωπίες στον Τρίτο Κόσμο; Τόσο καλός είναι πια; Μήπως πάει να αγιάσει;

Μήπως στην απόφαση του αυτή έπαιξε κάποιον ρόλο ότι εάν έχεις λεφτά, στις χώρες του Τρίτου Κόσμου μπορείς να αγοράσεις όποιον θέλεις και ό,τι θέλεις; Αξιωματούχους, επιστήμονες, αστυνομία, ακόμα και ολόκληρη την χώρα;

Επίσης…. Τι έχει στις χώρες του Τρίτου Κόσμου; Μήπως έχει πολλούς ιατρούς, εθελοντές, άπειρους και πρόθυμους να δεχθούν όποια «βοήθεια» τους προσφέρεται, χωρίς να ρωτούν και πολλά πολλά, καθώς η ανθρωπιστική κρίση που βιώνουν οι χώρες αυτές δεν συγχωρεί πολυτέλειες του τύπου : «Από πού είναι αυτές οι μάσκες και γιατί όταν τις φοράω πολλές ώρες νοιώθω περίεργα;».

Νομίζω ότι μέχρι τώρα το έχετε ήδη μαντέψει….. Τα τσιπ στις μάσκες δεν τελειοποιήθηκαν από την μια μέρα στην άλλη… χρειάζονταν πειραματισμούς και δοκιμές (πολλές αποτυχημένες) που έπρεπε να γίνουν σε ανθρώπους απεγνωσμένους, ευγνώμονες για κάθε «βοήθεια» που τους προσφέρεται. Ανθρώπους που δεν θα ρωτήσουν και πολλά. Ανθρώπους που ζουν  σε χώρες που μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να εξαγοράσεις τις αρχές των χωρών αυτών έναντι πινακίου φακής!

Εκεί δοκιμάστηκαν τα τσιπ και εκεί εξελίχθηκαν…. Ποιος θα έδινε σημασία στις διαμαρτυρίες ενός εθελοντή πιτσιρικά ιατρού στην Νιγηρία για τις περίεργες επιπλοκές από την μάσκα μιας χρήσης που του δώρισε το ίδρυμα Gates; Και αν διαμαρτυρόταν και πολύ έντονα και του συνέβαινε και ένα …ατυχηματάκι, ας πούμε…τι να κάνουμε…. Είναι επικίνδυνη χώρα η Νιγηρία!

Πεδίον δόξης λαμπρόν των δοκιμών οι χώρες του Τρίτου Κόσμου για το ίδρυμα Gates λοιπόν.

Όταν, μετά από μακροχρόνιους πειραματισμούς στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, τελειοποιήθηκαν τα τσιπ στις μάσκες, ήταν πλέον όλα έτοιμα για το πρώτο στάδιο του σχεδίου. Οι μάσκες με τα τσιπ άρχισαν να εισάγονται στις ανεπτυγμένες χώρες (εν αγνοία φυσικά των ιατρών). Σιγά σιγά, με την συνεχή χρήση τους, οι ιατροί ήταν έτοιμοι να πειθαρχήσουν και το έκαναν με περίσσιο ζήλο! Γιατί;

Έχουμε όλοι δει τις εικόνες από ταλαίπωρους ιατρούς, μετά από πολύωρη χρήση μάσκας, για πολλές ώρες, να κηρύσσουν με ζήλο την ανάγκη για την χρήση της … Φυσικό είναι. Όσο περισσότερο την χρησιμοποιούν τόσο περισσότερο πλύση εγκεφάλου τους γίνεται από το τσιπ που περιέχουν και, επομένως, τόσο πιο ένθερμος υποστηρικτής της χρήσης μάσκας γίνεται ο ιατρός αυτός…. Θυμάστε την ιστορία με τους γενίτσαρους; Ήταν οι πιο φανατικοί διώκτες των χριστιανών Ελλήνων γιατί είχαν υποστεί συστηματικά πλύση εγκεφάλου…. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους ιατρούς τώρα, δυστυχώς!

Ιδίως οι ιατροί που αναγκάζονται να φοράνε μάσκα συνεχώς και για πολλές ημέρες, έχουν κυριολεκτικά «ψημένο» κεφάλι…. Και φυσικά, ήλθε και έδεσε ότι «πρέπει», πλέον, να φοράνε μάσκα συνεχώς, εξαιτίας του κορωνοϊού… Δηλαδή το μέσο υποδούλωσης είναι αυτό που σε βοηθάει να υποδουλωθείς ακόμα περισσότερο!

Οι υπόλοιποι ιατροί, που δεν φοράνε και τόσο συχνά μάσκα, τι να πουν; Ακόμα και αν είχαν να πουν κάτι, ακόμα και αν είχαν αμφιβολίες, τώρα με τον κορωνοϊό αναγκάστηκαν να φοράνε και αυτοί, όπως όλοι, συνεχώς μια μάσκα! Πλύση εγκεφάλου λοιπόν και αυτοί, ένθερμοι υποστηρικτές λοιπόν της μάσκας και αυτοί! Και μετά, όλοι μαζί οι ιατροί, έκαναν αυτό που προορίζονταν εξ αρχής  να κάνουν… Έπεισαν όλους τους υπόλοιπους (σχεδόν) ότι πρέπει να φοράνε συνεχώς μάσκα, ώστε και αυτοί, εφόσον «πειστήκαν» εντελώς …δημοκρατικά, για την ανάγκη χρήσης μάσκας, να μπορούν να επιβάλλουν και στους τελευταίους ελεύθερους πολίτες, την χρήση της… Ώστε να μην μείνει ούτε ένας που δεν θα βελάζει «Βάλτε μάσκα, βάλτε μάσκα».

Στην συνέχεια θα πούμε για ποιον λόγο θέλησαν να μας επιβάλλουν να φοράμε μάσκες…. Θα πούμε για το εάν ο κορωνοϊός είναι πραγματικός και γιατί κάποιοι τον περνάνε «στο πόδι», χωρίς καν συμπτώματα ενώ κάποιοι άλλοι πεθαίνουν από αυτόν.

Το τσιπ που περιέχουν οι μάσκες είναι ένα ισχυρό εργαλείο ελέγχου συνειδήσεων…. Όμως, δεν είναι κάτι που μπορεί να είναι μόνιμο (δεν μπορούν, ούτε σκοπεύουν να μας βάλουν να φοράμε μάσκες για πάντα), ούτε κάτι που είναι τόσο ισχυρό ώστε να σε κάνει να πιστέψεις κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την πραγματικότητα που βιώνεις.

Ένα ερώτημα λοιπόν, που φαίνεται λογικό, είναι:

Τελικά υπάρχει κορωνοϊός; Και αν υπάρχει πεθαίνουν άνθρωποι από κορωνοϊό; Αν δεν υπάρχει, γιατί οι ιατροί λένε ότι πεθαίνουν άνθρωποι από κορωνοϊό; Και γιατί τελικά μας έβαλαν τις μάσκες; Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή, όσο θέλουν να πιστέψεις.

Όπως είπαμε, το τσίπ της μάσκας είναι ισχυρό, αλλά όχι τόσο ισχυρό ώστε να κάνει έναν επιστήμονα να πει συνειδητά ψέματα για τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων. Δεν μπορεί να γίνει αυτό (όχι ακόμα τουλάχιστον). Αυτό που μπορεί να γίνει όμως, είναι να δομήσεις ένα ψέμα πάνω σε ένα ψήγμα αλήθειας. Ο επιστήμονας θα πρέπει να δει το αληθινό γεγονός ώστε μετά να πιστέψει, άβουλα, το ψέμα που βασίζεται σε αυτό!

Έχετε αναρωτηθεί, ως νοήμονες πολίτες και όχι σαν πρόβατα που αποδέχεστε ανεπιφύλακτα ότι σας πει η «επίσημη» γραμμή, πως είναι δυνατόν ο ένας φορέας να είναι «ασυμπτωματικός» (δηλαδή δεν έκανε καν ούτε δέκατα πυρετού) και ο άλλος να πεθαίνει επειδή κατέρρευσε όλο το αναπνευστικό του σύστημα; Πως είναι δυνατόν στα μέρη που θα έπρεπε, λογικά, να δίνουν την περισσότερη προσοχή, δηλαδή στους οίκους ευγηρίας, να έχουμε τους περισσότερους φορείς και, άρα, τους περισσότερους νεκρούς; Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για «φονικό ιό» με θνησιμότητα μόλις 1-2% και θανάτους παραπλήσιους της απλής γρίπης (με την οποία κανείς δεν ασχολήθηκε τα προηγούμενα χρόνια); Έχετε αναρωτηθεί  γιατί άνθρωποι που πέρασαν κορωνοϊό, ξανα-νόσησαν; (πρόσφατη αποκάλυψη). ΈΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “SARS COV 2” ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ “COVID 19»; (ελάχιστοι ξέρουν την ονομασία του ιού και υπάρχει λόγος για αυτό)

Η απάντηση είναι απλή: Δεν υπάρχει ένας κορωνοϊός αλλά δύο!

Αυτός είναι και ο λόγος που σε όλα τα ΜΜΕ μιλάνε για Covid 19 και όχι για  SARS COV 2…. Επειδή φοβούνται ότι σε περίπτωση που διαρρεύσει κάποιο έγγραφο, όσοι γνωρίζουν την ονομασία του ιού θα αναρωτηθούν τι δεν πάει καλά με ονομασίες τύπου SARS COV 2a και SARS COV 2b, ενώ εάν ξέρουν μόνο Covid 19, κανένας δεν θα δώσει σημασία σε … «επιστημονικές λεπτομέρειες»

Έφτιαξαν πρώτα ένα στέλεχος του κορωνοϊού (SARS COV 2a) το οποίο είναι εξαιρετικά μεταδοτικό, αλλά είναι πολύ ασθενές και δεν είναι καθόλου επικίνδυνο (εξ ου και οι «ασυμπτωματικοί»). Έχει εξαιρετικά μεγάλο χρονικό εύρος επώασης, που μπορεί να φτάσει και τις 10 ημέρες (για να μην ξέρεις από πού το κόλλησες, αντίθετα με τις κοινές ιώσεις των 3 ημερών, που μπορείς να υπολογίσεις που τις κόλλησες), ώστε, με την βοήθεια των, πάντα πρόθυμων, ΜΜΕ, να σου προκαλέσει φόβο και ανασφάλεια (αν δεν γνωρίζεις που μπορείς να κολλήσεις, φοβάσαι τους πάντες και τα πάντα).

Επίσης, έφτιαξαν ένα ακόμα στέλεχος του κορωνοϊού (SARS COV 2b), το οποίο δεν είναι μεταδοτικό (το κολλάς μόνο αν κάποιος σε επιμολύνει επί τούτου με αυτό), αλλά είναι εξαιρετικά επιβλαβές, σχεδόν τέλεια θανατηφόρο (γλιτώνουν μόνο εξαιρετικά ανθεκτικοί οργανισμοί και μόνο με μια δόση τύχης).

Το test και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις δείχνει θετικό για SARS COV 2! (αφού είναι στελέχη του ίδιου ιού και δεν υπάρχει διάκριση)….

Τι γίνεται λοιπόν;

Απελευθερώνουν το στέλεχος SARS COV 2a (το αβλαβές και μεταδοτικό) και κολλάνε πολλοί. Σε αυτό συμβάλλουν οι κεραίες 5G που αδυνατίζουν το ανοσοποιητικό (σύμπτωση ότι στην Ελλάδα που οι κεραίες 5G είναι ελάχιστες, «πήγαμε καλά» στην αρχή, ενώ στις προηγμένες χώρες, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, που έχουν ανώτερα υγειονομικά συστήματα, αλλά οι κεραίας 5G είναι πολύ περισσότερες, γέμισαν κρούσματα;). Σε όποιες χώρες (υπανάπτυκτες, χωρίς πολλές κεραίες 5G, όπως Ελλάδα και λοιπά Βαλκάνια) πήγαν καλά στην αρχή, ανοίγουμε τον τουρισμό (με πρόσχημα την οικονομία) και τελικά κολλάνε πολλοί και σε αυτές.

Τα ΜΜΕ δημιουργούν καθεστώς τρόμου…. Συνεχώς “Covid 19”, 24 ώρες το 24ωρο… Και φυσικά μιλάνε για «θανατηφόρο ιό»

Όμως για να δημιουργήσεις καθεστώς τρόμου, χρειάζεσαι και θανάτους… πραγματικούς θανάτους, που θα τους επιβεβαιώσουν οι πλέον «αξιόπιστοι», δηλαδή οι ιατροί… Γι’ αυτό επιμολύνεις, επιλεγμένα,  με το στέλεχος SARS COV 2b (το θανατηφόρο) τις «άχρηστες» για σένα ομάδες, όπως λ.χ. ηλικιωμένους (οίκοι ευγηρίας)…. Για το ξεκάρφωμα επιμολύνεις με το θανατηφόρο στέλεχος και μερικούς στην τύχη, νέους, «χωρίς υποκείμενα νοσήματα» και  τώρα όλοι φοβούνται τον «θανατηφόρο ιό», ενώ στην πραγματικότητα:

1) Έχεις μολύνει πολλούς με έναν ακίνδυνο μεταδοτικότατο ιό,

2) Έχεις μολύνει πολύ λίγους με έναν μη μεταδοτικό θανατηφόρο ιό

3) Όλοι φοβούνται ότι θα κολλήσουν έναν μεταδοτικότατο θανατηφόρο ιό !!!!

Πως νομίζετε ότι αυτοί που πέρασαν μια φορά τον κορωνοϊό (SARS COV 2a) ξαναμολύνθηκαν από αυτόν, ενώ υποτίθεται ότι είχαν αντισώματα. Μέχρι και ο Μόσιαλος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι πρόκειται για διαφορετικό στέλεχος του ιού, δηλαδή τον SARS COV 2a (για την δεύτερη μόλυνση βλ. π.χ. https://www.news4health.gr/ygeia/koronoios-gia-proti-fora-asthenis-molynetai-ksana-apo-ton-io )

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Για ποιον λόγο το έκαναν αυτό; τι εξυπηρετεί;

Έχετε ακούσει όλοι για τον «υπερπληθυσμό» και την ανάγκη μείωσης τος πληθυσμού της γης (από τα ίδια τα χείλια του Gates μάλιστα, τόσο θρασύς είναι !). Τι νομίζετε πως αφορά αυτή η μείωση του πληθυσμού; Τι θέλουν να κάνουν; Σαν ένας Thanos στο Avengers (καθόλου τυχαία ταινία του 2018 !), θέλουν με μια κίνηση των δακτύλων τους να εξοντώσουν, τυχαία, το 50% του ανθρώπινου πληθυσμού; Τους θεωρείτε ηλίθιους; Τίποτε δεν έχουν αφήσει στην τύχη.

Θα εξοντώσουν μόνο όσους δεν είναι «παραγωγικοί» για αυτούς…. Ω τι σύμπτωση! Ο κορωνοϊός (SARS COV 2b φυσικά), σκοτώνει τους γέρους, συνταξιούχους, που όχι μόνο δεν μπορούν να εργαστούν, αλλά απαιτούν να παίρνουν και …συντάξεις!

Οκ τους εξόντωσαν αυτούς… με τους άλλους τι θα κάνουν; Αυτούς τους θέλουν υπόδουλους. Να κάνουν ότι τους λένε για μια μπουκιά ψωμί και να λένε και ευχαριστώ που είναι ζωντανοί! Πως θα γίνει αυτό; Δεν είναι φανερό;

Χρησιμοποιούμε το στέλεχος SARS COV 2b (το θανατηφόρο) για να εξοντώσουμε τους «άχρηστους» και χρησιμοποιούμε το στέλεχος SARS COV 2a για να πείσουμε τους «παραγωγικούς», αρχικά να φοράνε μάσκες και αφού με τις μάσκες τους κάνουμε πλύση εγκεφάλου, να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό με το υγρό τσιπ…. Πρόσφατες ανακοινώσεις μάλιστα μας είπαν ότι πιθανότατα ο εμβολιασμός μια φορά δεν θα αρκεί και ότι θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε …τακτικά (θέλουν να είναι σίγουροι προφανώς).

Με τον υποχρεωτικό τακτικό εμβολιασμό με το υγρό τσιπ δεν θα χρειάζεται τίποτε περισσότερο. Αν το πετύχουν, θα έχουν όλοι έναν μέσα τους έναν «μεγάλο αδελφό» που όχι μόνο θα παρακολουθεί κάθε κίνησή τους, αλλά θα τους υπαγορεύει και κάθε κίνησή τους. Κάπου εκεί θα πέσουν και οι τίτλοι τέλους για την ελεύθερη ανθρωπότητα.

Θα ήθελα να είχα χρόνο να σας εξηγήσω πως δουλεύει το υγρό τσιπ, αλλά δυστυχώς νομίζω ότι ο χρόνος μου τελειώνει….. ήδη ακούω βήματα στην αυλή, βλέλω φώτα και καταλαβααινωω οως φτάβει το τέλος,,,. Γράμφω γρήσορα… σας χειραιτώ… δεν λτο μετανοιωνβω.. καλη τυχ..,οξπιοη8998οοοοοοοοοοοοφδσφγγγφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σ.Σ. Όλα τα παραπάνω είναι προϊόν της νοσηρής φαντασίας μου, βασισμένα σε επίσης νοσηρές πραγματικές θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν και τα έγραψα μόνο και μόνο για να αποδείξω σε όποιον έχει ακόμα ένα δράμι μυαλό, πόσο εύκολο είναι να βγάλεις από το κεφάλι σου μια τέτοια θεωρία. Αν τα πίστεψες, αναζήτησε επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια και λάβε υπόψη ότι υπάρχει για εσένα ισχυρή σύσταση για χρήση προφυλακτικού και αντισυλληπτικών.

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Μέλος
ioavlahou

Εντάξει, μιλάμε για αριστούργημα! Φίλε που το συνέλαβες και το έγραψες είσαι ταλεντάρα. Τα σέβη μου!
Τι μένει; Μα φυσικά να το δούμε αναρτημένο στο FB υπό τον τίτλο “Όλη η αλήθεια που ποτέ δεν θα ακούσετε από Τσιόδρα-Χαρδαλιά!!! Ξυπνήστε!!!”, σε 3, 2, 1..