σε ,

Γιατί αγαπώ την Τζένιφερ Άνιστον

Η γυναίκα που ποτέ δεν το έπαιξε λυπημένη ή απατημένη σύζυγος έκλεισε μισό αιώνα ζωής καταρρίπτοντας ένα μύθο

Από την Μαρία Σκαμπαρδώνη

Η αγαπημένη μου σταρ Jennifer Aniston, συμπλήρωσε τις προάλλες μισό αιώνα ζωής. Δεν μπορώ να απαριθμήσω τις φορές εκείνες που έχω διαβάσει αποσπάσματα περιοδικών τα οποία με κάθε τρόπο προσπαθούν να ξετρυπώνουν πληροφορίες για τη ζωή της και δε διστάζουν ακόμα και να την παρουσιάζουν ως τη ‘’λυπημένη σύζυγο’’ ή ως την ‘’απατημένη σύζυγο’’.

Σε αντίθεση με αυτά, η Jennifer ποτέ δεν παρουσίασε τον εαυτό της ως την απελπισμένη εκείνη γυναίκα που κάνει τα πάντα για να φέρει έναν άντρα δίπλα της, ποτέ της δε βγήκε να το παίξει πληγωμένη ή η οργισμένη στα Mέσα.

Jennifer Aniston Flirting GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Friends GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Η μία και μοναδική Rachel Green, η ηθοποιός που δημιούργησε μία ολόκληρη γενιά γυναικών που ήθελε να αντιγράψει το δικό της στυλ  κόμμωσης, δεν ήταν μόνο μία πρωταγωνίστρια διάσημων κομεντί ή η πρωταγωνίστρια του καλύτερου sitcom όλων των εποχών. Δεν είναι μόνο μία γυναίκα η οποία αδιαμφισβήτητα, θεωρείται από τις ομορφότερες σταρ παγκοσμίως.

Για εμένα, είναι εκείνη που κατέρριψε το μύθο πως κάθε διάσημη γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα και παιδιά προκειμένου να είναι ‘”ολοκληρωμένη’”.

Είναι η γυναίκα εκείνη που πάντοτε κατάφερνε μέσα από τη λασπολογία, τους χωρισμούς, τα διαζύγια, τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πότε θα γίνει μητέρα, να βγαίνει αλώβητη, δυνατή και χαμογελαστή.

Jennifer Aniston GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Jennifer Aniston GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Χρόνια Πολλά Jennifer. Θα είσαι για πάντα η πρώτη γυναίκα διάσημη που αγάπησε η καρδιά μου και νομίζω πως πάντοτε θα μείνεις σε αυτή τη θέση.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 μαθήματα ζωής από την Jennifer Aniston

+

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιος χαρακτήρας από τα «Φιλαράκια» είσαι;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση