σε , ,

Οι 10 πιο ενοχλητικοί τύποι οδηγών στους δρόμους

Τους συναντάμε καθημερινά και δεν είναι λίγες οι φορές που κινδυνεύουμε εξαιτίας τους

Προσοχή στις στροφάρες

Εάν συναντήσεις κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες, σου συνιστάμε υπομονή. Αν, πάλι, ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, προλαβαίνεις να αναθεωρήσεις την οδική σου συμπεριφορά.

1. Αυτός που σου κολλάει από πίσω

Scared Hallmark Movie GIF by Hallmark Channel – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Hallmark Channel GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Αυτού του είδους οι οδηγοί δεν έχουν και πολύ υπομονή. Έτσι, τρέχουν συνεχώς γρήγορα και είναι κολλημένοι πολύ κοντά στον προφυλακτήρα σου μέχρι να καταφέρουν να σε προσπεράσουν. Μάλιστα, αποτελούν μια επικίνδυνη κατηγορία οδηγών, καθώς είναι πολύ εύκολο να προκαλέσουν ατύχημα όντες τόσο κοντά στα μπροστινά αυτοκίνητα.

2. Αυτοί που δεν ανάβουν φλας

깜빡이 방향지시등 자동차 신호 깜빡 불빛

The perfect SignalLight TrunSignal Car Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Οι οδηγοί αυτοί μάλλον θεωρούν πως μπορείς να διαβάσεις το μυαλό τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι σε διασταύρωση με τρεις πιθανές κατευθύνσεις δεν ανάβουν φλας. Αποτέλεσμα της απαράδεκτης αυτής συνήθειας είναι αρκετά τροχαία, άλλα σοβαρά και άλλα λιγότερο σοβαρά. Στην Ελλάδα μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ακολουθεί καβγάς ανάμεσα στους οδηγούς.

3. Αυτοί που ξεχνούν το φλας αναμμένο

깜빡이 방향지시등 자동차 신호 깜빡 불빛

The perfect SignalLight TrunSignal Car Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Οι οδηγοί που δεν σβήνουν το φλας είναι τα ξαδερφάκια αυτών που δεν το ανάβουν. Αυτοί οι αφηρημένοι οδηγοί μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα, όπως ακριβώς και οι ασυνείδητοι που έχουν το φλας διακοσμητικό. Μάλιστα, αυτοί που είναι αφηρημένοι και ξεχνούν να κλείσουν το φλας, ενδέχεται να είναι αφηρημένοι γενικώς, πράγμα πολύ επικίνδυνο κατά την ώρα της οδήγησης.

4. Ο αργός οδηγός

Turtle Friends GIF – Turtle Friends Funny – Discover & Share GIFs

The perfect Turtle Friends Funny Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Συνήθως πρόκειται για ηλικιωμένους οδηγούς, για νέους οδηγούς ή τουρίστες που ψάχνουν κάτι ή εξερευνούν την περιοχή. Μπορεί να μην μοιάζουν επικίνδυνοι, αλλά η αλήθεια είναι πως πέρα από εκνευριστικοί, είναι και επικίνδυνοι. Αυτό συμβαίνει επειδή παρεμποδίζουν την ροή της κίνησης.

5. Αυτοί που χρησιμοποιούν το κινητό τους

Louis CK Car GIF – LouisCK Car Cellphone – Discover & Share GIFs

The perfect LouisCK Car Cellphone Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι από τους πλέον επικίνδυνους που κρατούν τιμόνι και δυστυχώς δεν είναι λίγοι. Σύμφωνα με έρευνες, το να μιλάς στο κινητό ή να στέλνεις μήνυμα μπορεί να αποσπάσει τα μάτια σου από τον δρόμο για μέχρι και πέντε δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει να διασχίζεις ένα γήπεδο ποδοσφαίρου δίχως να κοιτάς καθόλου, εάν τρέχεις με μέση ταχύτητα. Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει τρομακτικά ατυχήματα.

6. Ο οδηγός που πετάει σκουπιδάκια από το παράθυρο

Baby Driver GIF – Baby Driver – Discover & Share GIFs

The perfect Baby Driver Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Πραγματικά, πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει κανείς στο αυτοκίνητο τα σκουπίδια του μέχρι να φτάσει στον προορισμό του ή κάπου που υπάρχει κάδος απορριμάτων; Κι όμως, για κάποιους είναι από ό,τι φαίνεται. Πέρα από αντιοικολογικό, είναι και επικίνδυνο καθώς μπορούν εύκολα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα.

7. Αυτοί που οδηγούν πολύ γρήγορα με κακό καιρό

Crazy Driving

The perfect Crazy Driving CrazyDriving Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει, είναι απαραίτητο να χαμηλώνουμε ταχύτητα και να οδηγάμε πιο προσεκτικά όταν βρέχει ή χιονίζει. Αυτοί που δεν το κάνουν είναι άκρως επικίνδυνοι αλλά και εκνευριστικοί, καθώς μπορούν να δυσχεράνουν ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη οδήγηση υπό κακές καιρικές συνθήκες.

8. Αυτοί που δεν κατεβάζουν τα μεγάλα φώτα

Light Blinding GIF – Light Blinding – Discover & Share GIFs

The perfect Light Blinding Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Σε όλους έχει τύχει να έχουμε ξεχάσει τα μεγάλα φώτα ενώ ερχόταν άλλο όχημα. Άνθρωποι είμαστε. Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποιοι οι οποίοι μάλλον δεν είναι και τόσο άνθρωποι, καθώς δεν έχουν την υπευθυνότητα να τα κατεβάσουν. Δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που συνέβησαν κατ’ αυτό τον τρόπο.

9. Οι οδηγοί που χτυπούν μανιωδώς την κόρνα

Move Bitch Get Out Of The Way GIF – MoveBitch GetOutOfTheWay BeepBeep – Discover & Share GIFs

The perfect MoveBitch GetOutOfTheWay BeepBeep Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Αυτοί οι τόσο εκνευριστικοί οδηγοί σου χτυπούν την κόρνα κυριολεκτικά με το παραμικρό. Συνήθως τους συναντάς στο φανάρι και πριν ακόμη ο σηματοδότης γίνει πράσινος, η εκκωφαντική κόρνα τους σου διαπερνά τα αυτιά. Είναι πραγματικά ανυπόφοροι.

10. Αυτοί που εναλλάσσονται συνεχώς στις λωρίδες

Racing Speeding GIF – Racing Speeding Switchinglanes – Discover & Share GIFs

The perfect Racing Speeding Switchinglanes Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

Αυτοί οι κακοί οδηγοί δημιουργούν θανατηφόρες συνθήκες στους δρόμους. Οι οδηγοί αυτοί αλλάζουν λωρίδες ανάλογα με τα κέφια τους και τις περισσότερες φορές χωρίς να ανάψουν φλας. Μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που δεν κοιτούν καν τον καθρέφτη πριν αλλάξουν λωρίδα. Αυτή η κακή οδική συμπεριφορά μπορεί να ευθύνεται για μεγάλο μέρος των τροχαίων σε εθνικές οδούς.

Aπό το Reader’s Digest

Fuck Police GIF – Fuck Police Cat – Discover & Share GIFs

The perfect Fuck Police Cat Animated GIF for your conversation. Discover and Share the best GIFs on Tenor.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΥΙΖ: Πώς θα τα πήγαινες εάν έδινες σήμερα για τα σήματα οδήγησης;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε