σε , , , ,

Greece’s OLDEST top model: Ο Άγγελος Μπράτης μας συστήνει τα μοντέλα της αρχαιότητας

Τα stories που έφτιαξε ο @Archaeostoryteller είναι διαφωτιστικά – και απολαυστικά

Ο @archaeostoryteller, ένας αρχαιολόγος απ’ την Ελλάδα (αυτοχαρακτηρίζεται “Archaeologist. Archaeotrollist”) έχει ένα απ’ τα αγαπημένα μου Instagram, με υπότιτλο «Η αρχαιολογία στην ποπ εκδοχή της.»

Είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, δοσμένες πάντα με οπτικά πιασάρικο, και ενίοτε χιουμοριστικό τρόπο.

Να ένα χαρακτηριστικό ποστ του (αποτελείται από 10 εικόνες, σύρετε για να τις δείτε όλες)

Τρεις τσαχπίνικοι μύθοι. Ο Οδυσσέας και οι σύντροφοί του, μεθούν τον κύκλωπα Πολύφημο, που τους έχει αιχμάλωτους και τους τρώει έναν έναν, και τον τυφλώνουν σε μια drink responsibly διδακτική στιγμή. Ο Περσέας αποκεφαλίζει την κάρχια τη Μέδουσα και από το κεφάλι της ξεπετιέται ένα μικρό μου πόνι, ο Πηγασούλης. Ο Αμφιάραος ο μάντης αρνείται να πολεμήσει εναντίον της Θήβας γιατί ξέρει οτι θα τα κακαρώσει, αλλά ο γαμπρός του επιμένει να πάει. Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει πως σε κάθε διαφωνία θα αποφασίζει η γυναίκα του Αμφιάραου η Εριφύλη, η οποία δωροδοκείται με ένα μπαμπάτσικο κολιέ και αποφασίζει να πάει τελικα ο άντρας της στον πόλεμο. Τρεις μύθοι περίπλοκοι. Αν εισαι καλλιτέχνης της αρχαϊκής εποχής, πώς να τα χωρέσεις όλα; #archaeology #archaeostoryteller #igers_greece #ig_greece #ancientgreece #discovergreece #lifomag #greecestagram #greecesmoments #archaeological #tv_greece #ancientmemes #instalifo #instagreece

909 Likes, 54 Comments – tedPapakostas (@archaeostoryteller) on Instagram: “Τρεις τσαχπίνικοι μύθοι. Ο Οδυσσέας και οι σύντροφοί του, μεθούν τον κύκλωπα Πολύφημο, που τους…”

Όταν, μια δυο μέρες πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του GNTM είδα στο Instagram του σχεδιαστή (και κριτή στην εκπομπή) Άγγελου Μπράτη κάποια πανέξυπνα stories που συνδύαζαν το μόντελινγκ με την αρχαιότητα, ήμουν σίγουρος για το ποιος τα είχε φτιάξει.

Τα παρουσιάζω με τη σειρά που τα ανέβασε ο Μπράτης 🙂

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση