σε , ,

Η Καλογεροπούλου βγήκε στους δρόμους με μαντίλα και να τι τράβηξε

«Υποψήφια του Γερουλάνου φόρεσε μαντίλα μες την Αθήνα» κραύγαζε το (μαζικό) ημέιλ που μου έστειλαν. Και μετά:

Γεια σας

Αυτή η Καλογεροπούλου έκανε βίντεο που προωθεί το Ισλάμ στη χώρα μας!! Πρέπει να ξεμπροστιάζεται τέτοια σούργελα!

Είμαι μάλλον εναντίον της μαντίλας (μεγάλη κουβέντα και βαριέμαι να την ανοίξω), αλλά πέρα απ’ το λάθος του ‘ξεμπροστιάζεται’, αναρωτιέμαι αν αυτά τα εξοργισμένα ημέιλ τα στέλνει η ίδια, γιατί τελικά μάλλον διαφήμιση της κάνουν. To πείραμά της είναι ενδιαφέρον, γιατί κανένας πολιτισμικός κανόνας δεν την έκανε να βάλει τη μαντίλα, και βλέπουμε πως ακόμα και στις (πανσπάνιες) περιπτώσεις που πρόκειται 100% για επιλογή, οι αντιδράσεις μπορούν να είναι σκληρές.

Το βίντεο λοιπόν ήταν αυτό παρακάτω, κι η ίδια γράφει: «Δεν μπορείς να κρίνεις μια γυναίκα αν δεν περπατήσεις μερικά χιλιόμετρα μέσα στα δικά της ρούχα. Αν δεν δεις την πόλη μέσα απ’ τα μάτια της! Περπατώντας με μαντίλα στους δρόμους της Αθήνας.»

Maria Kalogeropoulou

Δεν μπορείς να κρίνεις μια γυναίκα αν δεν περπατήσεις μερικά χιλιόμετρα μέσα στα δικά της ρούχα. Αν δεν δεις την πόλη μέσα απ’ τα μάτια της! Περπατώντας με μαντίλα στους δρόμους της Αθήνας.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άβολο! Ξεσκέπασαν απίστευτη αντιγραφή σποτ Αθηναίας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
  1. Μάλιστα. Και αν λοιπόν μία Αθηναία ΘΕΛΕΙ να είναι η Μαίρη Παναγιωταρά, αφού έτσι έμαθε από μικρή, καμία φεμινίστρια δεν μπορεί να της βάλει χέρι στο τρόπο που επέλεξε να ζει!
    Αυτό δεν μας λέει εν τέλει;

  2. Πραγματικά σταματήστε να μας παρουσιάζετε ακτιβιστές των σόσιαλ,σαν σημαντικούς πολίτες.Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει καμία σχέση με τον ουσιαστικό φεμινισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα.Απλά άλλο ένα πρόσωπο που τρέφει τον ναρκισσισμό του πουλώντας ευαισθητοποίηση στο διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση