Με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους γιόρτασε το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν η εκπομπή «Στην Υγειά μας» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ανάμεσα τους ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα και η Φωτεινή Δάρρα, ενώ έντονα σχολιάστηκε η εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου και το ατυχές περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Να πώς αντέδρασε το τουίτερ στο εορταστικό επεισόδιο
GIOTA on X (formerly Twitter): “Όλοι οι άντρες εκεί #stinigiamas όμορφοι,γοητευτικοί, συμπαθητικοί και χαμογελαστοί..ο μόνος που έχει μόνιμα το σηκωμένο φρύδι και το ύφος του “πολλά βαρύ “του δήθεν πιο ωραίου γκόμενου είναι ο #Ντανος.Πραγματικά είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα στον καλλιτεχνικό χώρο.🙄🤔 / X”
Όλοι οι άντρες εκεί #stinigiamas όμορφοι,γοητευτικοί, συμπαθητικοί και χαμογελαστοί..ο μόνος που έχει μόνιμα το σηκωμένο φρύδι και το ύφος του “πολλά βαρύ “του δήθεν πιο ωραίου γκόμενου είναι ο #Ντανος.Πραγματικά είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα στον καλλιτεχνικό χώρο.🙄🤔
ΑστραπόΓιαννος on X (formerly Twitter): “Ωραία πράματα ! Τώρα που τραγουδάει ο Ντάνος , τα πρωϊνάδικα βρήκαν θέμα γιά όλο το 2020 : ” Επιτρέπεται να τραγουδάει ο Ντάνος χωρίς άδεια τραγουδιστή” ; #stinigiamas / X”
Ωραία πράματα ! Τώρα που τραγουδάει ο Ντάνος , τα πρωϊνάδικα βρήκαν θέμα γιά όλο το 2020 : ” Επιτρέπεται να τραγουδάει ο Ντάνος χωρίς άδεια τραγουδιστή” ; #stinigiamas
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
JavaScript is not available.
No Description
Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν ένα πιάτο που πέταξε ο Ντάνος πέτυχε τον Μπάση στο κεφάλι
George Mechanic on X (formerly Twitter): “Μπάση, ή θα σε πετύχει το πιάτο ή όχι, Ντάνος, σελίδα 287#stinigiamas / X”
Μπάση, ή θα σε πετύχει το πιάτο ή όχι, Ντάνος, σελίδα 287#stinigiamas
JavaScript is not available.
No Description
texas* on X (formerly Twitter): “Ρε μπάς και το πιάτο είχε στόχο τη Κωστάκη μπας και βάλει κώλο κάτω …και όχι τον Μπάση….Και αστόχησε ο Ντάνος…#stinigiamas / X”
Ρε μπάς και το πιάτο είχε στόχο τη Κωστάκη μπας και βάλει κώλο κάτω …και όχι τον Μπάση….Και αστόχησε ο Ντάνος…#stinigiamas
JavaScript is not available.
No Description
Αντωνης on X (formerly Twitter): “ο ντανος αφου ηταν καλος στο σημαδι πως του ξεφυγε και ξερανε το μπαση με το πιατο; #stinigiamas ντεφορμε το αγορι θελει all stars να στρωσει / X”
ο ντανος αφου ηταν καλος στο σημαδι πως του ξεφυγε και ξερανε το μπαση με το πιατο; #stinigiamas ντεφορμε το αγορι θελει all stars να στρωσει
JavaScript is not available.
No Description
Πίθηκος Τάπας on X (formerly Twitter): “2.500 χρόνια ελληνικού πολιτισμού #StinIgiaMas pic.twitter.com/CBv66T7OeG / X”
2.500 χρόνια ελληνικού πολιτισμού #StinIgiaMas pic.twitter.com/CBv66T7OeG
JavaScript is not available.
No Description
Christos Roukos on X (formerly Twitter): “Αποχώρηση Δημήτρη Μπάση από το στούντιο μετά το πιάτο που έφαγε στο κεφάλι από τον Ντάνο #stinigiamas pic.twitter.com/y2qsmi54RT / X”
Αποχώρηση Δημήτρη Μπάση από το στούντιο μετά το πιάτο που έφαγε στο κεφάλι από τον Ντάνο #stinigiamas pic.twitter.com/y2qsmi54RT
😏λιβ on X (formerly Twitter): “με τέτοια τραγούδια όχι πιάτο αλλά τραπέζι θα ριχνα στην κεφάλα τους 🙃…. χίλια δικιά είχε ο Ντανος μας❤️#stinigiamas / X”
με τέτοια τραγούδια όχι πιάτο αλλά τραπέζι θα ριχνα στην κεφάλα τους 🙃…. χίλια δικιά είχε ο Ντανος μας❤️#stinigiamas
Θετικό σημείο η ανακοίνωση της ίδρυσης ενός σωματείου για κακοποιημένα παιδιά από την Ράνια Κωστάκη, τον Τάσο Ντούγκα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο
JavaScript is not available.
No Description
Κυριλέ Σουρικατα on X (formerly Twitter): “Ενα μεγάλο μπράβο στους Κωστάκη-Ντουγκα-Αγγελοπουλο που θέλουν τόσο ενεργά να βοηθήσουν παιδια που τους λείπει το αυτονόητο….η αθωότητα της παιδικής ηλικίας! Ας κρατήσουμε αυτό!Χρόνια πολλά σε όλους 👏👏🎄#stinigiamas / X”
Ενα μεγάλο μπράβο στους Κωστάκη-Ντουγκα-Αγγελοπουλο που θέλουν τόσο ενεργά να βοηθήσουν παιδια που τους λείπει το αυτονόητο….η αθωότητα της παιδικής ηλικίας! Ας κρατήσουμε αυτό!Χρόνια πολλά σε όλους 👏👏🎄#stinigiamas
JavaScript is not available.
No Description
ΑστραπόΓιαννος on X (formerly Twitter): “Μπράβο στον Ντάνο γιά την πρωτοβουλία του που αφορά τα κακοποιημένα παιδιά , που αντί να βολοδέρνει στο ίνσταγκραμ εκμεταλλευόμενος την δημοφιλία του χρησιμοποιεί την δημοφιλία του για να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία . #stinigiamas / X”
Μπράβο στον Ντάνο γιά την πρωτοβουλία του που αφορά τα κακοποιημένα παιδιά , που αντί να βολοδέρνει στο ίνσταγκραμ εκμεταλλευόμενος την δημοφιλία του χρησιμοποιεί την δημοφιλία του για να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία . #stinigiamas
Κατά τ’ άλλα η εκπομπή θύμιζε περισσότερο Μεγάλη Παρασκευή
Grigoris on X (formerly Twitter): “#stinigiamas Συμβαίνει τώρα pic.twitter.com/sAz5dPZs9j / X”
stinigiamas Συμβαίνει τώρα pic.twitter.com/sAz5dPZs9j
Mattä on X (formerly Twitter): “Πολύ μαυρίλα απόψε!😩 Το Χάρο γιορτάζουμε;;ΕΛΕΟΣ!!! 😖😖😖#stinigiamas pic.twitter.com/uO17VOZAkS / X”
Πολύ μαυρίλα απόψε!😩 Το Χάρο γιορτάζουμε;;ΕΛΕΟΣ!!! 😖😖😖#stinigiamas pic.twitter.com/uO17VOZAkS
Ενα απεριτιφ on X (formerly Twitter): “Τρελή διάθεση με το πρόγραμμα #stinigiamas pic.twitter.com/yZRfVXZysr / X”
Τρελή διάθεση με το πρόγραμμα #stinigiamas pic.twitter.com/yZRfVXZysr
XMAS EDITION😈 & 😇: the 📚 of 📺+🎶 !! on X (formerly Twitter): “Στο αποψινο #stinigiamas!! pic.twitter.com/rXPeV4QbNi / X”
Στο αποψινο #stinigiamas!! pic.twitter.com/rXPeV4QbNi
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η Παολα εξαπάτησε και καμαρώνει κιόλας!» – Αντιδράσεις για τη συνέντευξη της στον Χατζηνικολάου