σε , ,

Τηλεθεατής έξαλλος με την ΕΡΤ και τον Πουλικάκο: «Αναίσχυντη προπαγάνδα με γκόμενες και φρικιά!»

Δύο απ' τις σημαντικότερες μορφές του αθηναϊκού underground, μαζί στην τηλεόραση: Ο Δημήτρης Πουλικάκος και η Θέκλα Τσελέπη

Βρίσκω απίστευτα υπερβολική την αντίδραση για το ότι ο Αρβανίτης είχε καλεσμένους στην εκπομπή του στην ΕΡΤ τον Δημήτρη Πουλικάκο και την Θέκλα Τσελέπη.

Είναι δύο άνθρωποι ενδιαφέροντες, με ουσιαστικό δημόσιο λόγο (με τον οποίο συχνά διαφωνώ), απ’ αυτούς που σπάνια τους καλούν στα κανάλια.

Άλλοι όμως δεν το είδαν έτσι:

Το Συνεργείο on Twitter

Πληρώνουμε υποχρεωτικά άχρηστα διορισμένα κομματόσκυλα και γκόμενες να κάνουν αναίσχυντη προπαγάνδα αριστερίλας με φρικιά. 5 λεπτά άντεξα μαζοχιστικά και ένιωσα να μπήκε μια αποφορά μπάφου και δυσωδών αερίων στο σπίτι. Δόξα τω θεω,υπάρχει το Νετφλιξ.

Ο χρήστης “Το Συνεργείο” μιλά για «άχρηστα διορισμένα κομματόσκυλα» (εννοεί προφανώς τον Κώστα Αρβανίτη) και «γκόμενες» (εννοεί προφανώς την συνεργάτιδα της εκπομπής, Φωτεινή Λαμπρίδη που είναι η σύντροφος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου), ενώ ως «φρικιά» αναφέρει τον Πουλικάκο και την Θέκλα Τσελέπη.

Εντωμεταξύ, η Τσελέπη είναι μια από τις πρώτες Ελληνίδες DJ και η ζωή της είναι συνυφασμένη με την underground Αθήνα, ενώ ο Πουλικάκος είναι μια θρυλική μορφή της μουσικής, των ταινιών και της τηλεόρασης.

Κάθε κανάλι θα έπρεπε να κάνει σαν τρελό για να τους έχει μαζί στον αέρα. Δεν αποκλείεται άλλοι δημοσιογράφοι ή άλλα κανάλια να τους αξιοποιούσαν καλύτερα. Όμως μόνο η ΕΡΤ νοιάστηκε, – και πάλι καλά να λέμε, και τους έκανε μια αξιοπρεπή συνέντευξη

Να το απόσπασμα απ’ την εκπομπή:

Είναι κρίμα το να απορρίπτουμε κατευθείαν ανθρώπους που έχουν ζήσει (και έχουν να πουν) πολλά, μόνο και μόνο λόγω ιδεολογίας. Δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε μαζί τους ούτε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ για να εκτιμήσουμε μερικά λεπτά καλής τηλεόρασης.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέκλα Τσελεπή: “Έμαθα από μικρή να μη φοβάμαι, ούτε να κομπλάρω επειδή είμαι γυναίκα”

Γεννήθηκα σε μια ιδιωτική κλινική στο κέντρο της πόλης. Μεγάλωσα στην πλατεία Αγάμων, τη σημερινή Αμερικής, μια αστική περιοχή τότε. Το σπίτι τού παππού μου ήταν στην οδό Αχαρνών, στον Άγιο Νικόλαο, το σπίτι τής γιαγιάς απ’ την μεριά τής μάνας, βρίσκεται κάτω από τον λόφο τού Στρέφη.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote
[instagram-feed]

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αφήστε μια απάντηση