σε , ,

Μεγάλο αφιέρωμα στις πιο αστείες και πρωτότυπες στολές του φετινού καρναβαλιού

Φυσικά το Scorpios Music bar είχε την τιμητική του εφέτος

σκορπιος 1

Άλλο ένα καρναβάλι έλαβε τέλος και αν κρίνω από τα άπειρα, καρνιβαλίστικα στόριζ που είδα στα σόσιαλ μου,όπως είναι το παγανιστικό και το πρέπον, το αλκοόλ έρευσε άφθονο και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι πρωίας (αν κρίνω δηλαδή από τις φωτογραφίες γιατί δε συμμετείχα σε κάποιο καρναβαλικό event), στη βασίλισσα του καρναβαλιού Πάτρα, στην Ξάνθη στο Ρέθυμνο στην Αθήνα στο Μοσχάτο και σε άπειρα άλλα μικρά καρναβάλια ανά την επικράτεια.

Οι DIY στολές, κατ’εμέ, είναι οι μόνες στολές που έχουν πλάκα και ενδιαφέρον, γιατί πρώτον θέλουν μια καλή και αστεία ιδέα να σκεφτείς που θα μπορούσε με φαντασία να γίνει στολή και δεύτερον, απαιτούν χρόνο (καλά όχι πάντα) και μεράκι (πάντα) από τον κατασκευαστή της για να δημιουργηθεί… και να λάμψει στους δρόμους στα μπαράκια και στα κλαμπς.

Η “Casa De Papel” στολή της φετινής χρονιάς, δεν ήταν άλλη από τη στολή “Scorpios Music Bar”. Μία στολή που, αντίθετα με το “Casa De Papel” που ήθελε να την αγοράσεις ατόφια Από κάποιο κατάστημα, το μόνο που χρειαζόταν να αγοράσεις ήταν μία περούκα, τα ρούχα, λίγο πολύ θα τα έβρισκες.

Μέσα από τις σελίδες του insta, foititistigmh και antrastigmh που έκαναν ένα δυνατό αφιέρωμα στους φετινούς καρνιβαλιστές, μάζεψα τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες στολές και σας τις παρουσιάζω.

σκορπιος1 5

σκορπιος1 6

 

View this post on Instagram

 

A post shared by antrasstigmh (@antrasstigmh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by antrasstigmh (@antrasstigmh)

stoles

stoles 1

 

View this post on Instagram

 

A post shared by antrasstigmh (@antrasstigmh)

σκορπιος

σκορπιος1

σκορπιος1 1

σκορπιος1 2

σκορπιος1 3

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εμεις (@foititistigmh)

σκορπιος1 4

σκορπιος1 7

Ακολουθήστε τα Μικροπράγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.
0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Τα Μικροπράγματα στο inbox σου!