σε , ,

Γυναίκες που έχουν σχέση με κοντούς άνδρες μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους κι έγιναν viral

«Γιατί αφήνετε να σας κοροϊδεύουν δίμετροι αλκοολικοί που δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, μόνο και μόνο για να λέτε ότι βγαίνετε με ένα ψηλό;»

Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσον αφορά τον έρωτα και την αληθινή αγάπη η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να μετράει. Κι όμως απ’ ό, τι φαίνεται μερικά πράγματα όπως το ύψος, ειδικά στους άνδρες, εξακολουθούν να είναι ταμπού, όπως έγινε αντιληπτό και από το νήμα μιας ηθοποιού και κωμικού, της Lizz Adams, στο τουίτερ το οποίο προκάλεσε έντονες συζητήσεις.

Η φωτογραφία της Lizz με τον σύζυγό της έγινε viral

Γράφει στο μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία:

Είμαι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια με τον 1.65 σύζυγό μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνετε να σας κοροϊδεύουν δίμετροι αλκοολικοί που δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν, μόνο και μόνο για να λέτε ότι βγαίνετε με ένα ψηλό.

Πολλοί έσπευσαν να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες με τον έρωτα της ζωής τους

Ωστόσο κάποιοι την κατηγόρησαν ότι μίλησε απαξιωτικά για τους ψηλούς άνδρες.

Μιλώντας στο Bored Panda όμως, η Lizz είπε ότι δεν περίμενε τόσο έντονες αντιδράσεις: «Για να είμαι ειλικρινής, η ανταπόκριση που πήρα ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι περίμενα. Το πράγμα ξέφυγε από τον έλεγχο όταν με έκαναν retweet κάποιοι ‘μεγάλοι’ λογαριασμοί. Νομίζω ότι το θέμα άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή κάποιων και πολλοί παρεξήγησαν τις προθέσεις μου», είπε. «Είμαι κωμικός, οπότε κάποιες φορές μιλάω με υπερβολές. Δυστυχώς πολλοί πίστεψαν ότι μιλούσα απολύτως σοβαρά και επέκρινα τους ψηλούς ανθρώπους, κάτι που φυσικά δεν ήταν η πρόθεσή μου. Είμαι ψηλότερη από τον σύζυγό μου, τον οποίο αγαπώ πολύ, αλλά θέλησα απλώς να επισημάνω ότι οι απαιτήσεις που έχουν πολλοί άνθρωποι όσον αφορά το ύψος μπορεί να γίνουν αιτία να αποκλείσουν ένα ξεχωριστό άτομο από την ζωή τους», εξήγησε.

Στην ερώτηση για τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνδρες νιώθουν ανασφαλείς σχετικά με το ύψος τους, η Lizz είπε: «Φαντάζομαι ότι είναι λόγω της αντίδρασης του κόσμου όταν βλέπουν μια ψηλότερη γυναίκα με έναν κοντύτερο άνδρα. Δεν νομίζω ότι το στίγμα ισχύει τόσο για τα μη-ζευγάρια, αλλά υπάρχει αυτή η αντίληψη ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι με άνδρες ψηλότερους από αυτές και αυτό κάνει τους άντρες να νιώθουν ότι πρέπει να είναι τεράστιοι και πολύ δυνατοί. Αλλά αν είσαι καλός άνθρωπος, η εμφάνιση δεν παίζει κανέναν ρόλο.»

Όσο για τη συμβουλή της προς τις νεαρότερες κοπέλες και τα αγόρια, η Lizz λέει: «Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάζετε. Γνωρίστε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει, χτίστε μια επικοινωνία και δοκιμάστε. Αν δεν ενδιαφέρεται, δεν πειράζει, ίσως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για σας, οπότε προχώρησε σε κάποιον που σας εκτιμά γι’ αυτό που είστε πραγματικά κι όχι για την εμφάνισή σας.»

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μόνο εμείς οι κοντοί

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε