σε , ,

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκαλύπτει πως αρνήθηκε να κάνει εκπομπή στον ΑΝΤ1 – για τον πιο Αντενικό λόγο!

Της ζήτησαν να αλλάξει το λουκ της, παρότι αυτό δεν υπήρχε πουθενά στο συμβόλαιό της

Από την εμφάνιση των πρώτων ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, μέχρι και σήμερα, η ελληνική τηλεόραση δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ξανθό μαλλί αφού αυτό τραβά την προσοχή, είναι εντυπωσιακό φωτίζοντας το πρόσωπο και τα μάτια όσων το επιλέγουν. Από την Ελένη Μενεγάκη μέχρι την Φαίη Σκορφά και από την Μαρία Μπακοδήμου μέχρι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ευαγγελία Αραβανή, όλες οι πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης επιλέγουν με κλειστά μάτια το ξανθό μαλλί. Όλες εκτός από μια, την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ο όρος στο συμβόλαιο που δεν υπήρχε

Η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου το 1989 παρουσίαζε στο Mega τη μουσική εκπομπή «Mega Top», μια κεφάτη μουσική εκπομπή που περιλάμβανε όλα τα ξένα hits της εποχής. Μαζί με τον Μάνο Μελετίου παρουσίαζαν τα 15 πρώτα video clip, όλα τα νέα άλμπουμ της περιόδου καθώς και ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Τρία χρόνια αργότερα η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θα αφήσει το Mega υπογράφοντας συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση μιας αντίστοιχης εκπομπής την οποία όμως δεν είδαμε στους δέκτες μας ποτέ.

Οι ιθύνοντες του Ant1 είχαν ζητήσει τότε από τη γνωστή παρουσιάστρια να βάψει τα μαλλιά της ξανθά κάτι που όμως μέσα στο συμβόλαιο, το οποίο ήδη ήδη υπογράψει, δεν αναγραφόταν πουθενά. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν συμφώνησε, αποχωρώντας από το κανάλι και την εκπομπή, η οποία ποτέ δεν μεταδόθηκε.

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα του Happy Day: 

Μου ζήτησαν από τον ΑΝΤ1 να γίνω ξανθιά για να παρουσιάσω την εκπομπή και είχα υπογράψει. Τελικά προτίμησα να μην γίνω ξανθιά και την εκπομπή ποτέ δεν την έκανα… Μουσική εκπομπή ήταν και δεν έγινε ούτε με άλλη η εκπομπή αυτή… Μέσα στο συμβόλαιο δεν υπήρχε ότι έπρεπε να γίνω ξανθιά… Αν ήξερα ότι έπρεπε να γίνω ξανθιά, δε θα υπέγραφα και δε θα έφευγα από το Mega»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

*Διαβάστε επίσης

Το μόνο που κάνει θόρυβο στο (ψιλοαποτυχημένο) Dancing with the Stars είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου – και τα οπίσθιά της

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.