σε ,

Σωσίας του πρίγκιπα Χάρι λέει ότι δεν έχει καθόλου δουλειά εξ αιτίας του Megxit

Φαίνεται πως η κρίση έχει χτυπήσει και τους βασιλικούς σωσίες

Φαίνεται ότι το τρέχον οικονομικό κλίμα δεν επηρεάζει μόνο τους «κανονικούς» εργαζόμενους, λέει ο Independent.

Ένας σωσίας του πρίγκιπα Χάρι, που έβγαζε χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για τις εμφανίσεις του, ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει ούτε μία κράτηση από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στην Αμερική.

Ο 31χρονος Henry Morely από το Γιορκσάιρ, είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Metro ότι όλοι του έλεγαν πόσο μοιάζει με τον πρίγκιπα Χάρι από τότε που ήταν 18 ετών.

Είπε ακόμη ότι κέρδιζε περίπου 2.800 ευρώ την εβδομάδα, για τις εμφανίσεις του ως πρίγκιπας Χάρι σε νυχτερινά κέντρα και ιδιωτικά πάρτι. Αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι το ενδιαφέρον έχει μειωθεί δραματικά.

«Πολλές επιχειρήσεις δεν θέλουν πλέον να χρησιμοποιούν τον Χάρι και την Μέγκαν για διαφημιστικούς λόγους, επειδή πιστεύουν ότι το ζευγάρι εγκατέλειψε τη χώρα.

Νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνουν ο Χάρι και ο Μέγκαν με την καριέρα τους. Αν αποφασίσουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τότε η καριέρα μου τελειώνει.

Ελπίζω να ακολουθήσουν μια καριέρα στο Χόλιγουντ ως ηθοποιοί και όχι ως μέλη της βασιλικής οικογένειας», λέει ο Henry.

Φυσικά, η μείωση του ενδιαφέροντος για σωσίες του πρίγκιπα Χάρι δεν οφείλεται αποκλειστικά στο «Megxit», αφού βρισκόμαστε στο μέσο μιας παγκόσμιας πανδημίας και όλες οι συγκεντρώσεις τέτοιου είδους έχουν απαγορευτεί.

Ο Morely είπε ακόμη ότι η καριέρα του κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν το 2018, όταν πληρωνόταν ως και 1.700 ευρώ ανά εμφάνιση. Έκτοτε έχει κάνει εμφανίσεις με τουλάχιστον 10 διαφορετικές σωσίες της Μέγκαν, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται η διάθεση του κοινού έχει αλλάξει.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΥΙΖ: Ξέρεις τίποτα από το Βασιλικό Πρωτόκολλο;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε