σε , ,

Στην πασαρέλα του Project Runway ένας παίκτης μίλησε για τον καρκίνο του δίνοντας ένα μάθημα ζωής

Από τις καλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης

Μια πολύ συγκινητική στιγμή μοιράστηκε ένας διαγωνιζόμενος του Project Runway στο τελευταίο επεισόδιο. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της παρουσιάστριας Ευαγγελίας Αραβανή για τη θετική στάση και το μόνιμο χαμόγελο του Γιώργου. Τότε ο παίκτης του reality μόδας αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον έκανε να δει τη ζωή του διαφορετικά και να αποκτήσει θετική διάθεση.

Τι είπε στους κριτές;

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος αποκάλυψε πως στα 22 του χρόνια νόσησε από το λέμφωμα Hodgkin, ένα είδος καρκίνου, και κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένειά του. Ωστόσο, αυτή η περιπέτεια υγείας του τον έκανε να εκτιμήσει τη ζωή, να μη φοβάται να είναι ο εαυτός του και να ρισκάρει.

Όταν μου έτυχε το λέμφωμα ήταν μια υπενθύμιση το ότι κάποιοι άνθρωποι παίρνουμε δεδομένα πολλά πράγματα στη ζωή μας και δεν απολαμβάνουμε λίγο πιο μικρές στιγμές ή δεν είμαστε υπερήφανοι για μικρά κατορθώματα που μπορεί να έχουμε. Για μένα αυτό ουσιαστικά άλλαξε με το λέμφωμα και γενικότερα άρχισα να με αγαπάω περισσότερο, να με φροντίζω περισσότερο, να τολμάω περισσότερο και να μην φοβάμαι να είμαι αυτός που είμαι, έτσι όπως είμαι και να το δείχνω προς τα έξω και στους ανθρώπους που αγαπάω και είναι κοντά μου.

Αυτή η εξομολόγηση συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και τους συμπαίκτες του σχεδιαστή, οι οποίοι θέλησαν να του πουν μπράβο για το θετικό μήνυμα που έστειλε μέσα από το Project Runway σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν ένα παρόμοιο πρόβλημα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Project Runway Greece on Twitter

Μαθήματα ζωής δίνει ο Γιώργος στο #projectrunwaygr και μας συγκινεί!! #opentv https://t.co/yE0CHt4VP2

* Διαβάστε ακόμα

Ο Τάκης Σπυριδάκης συγκλόνισε μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο, κάποιοι όμως κατάφεραν να ενοχληθούν!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.