σε , ,

Συμμορίες, ηρωϊνη, ενδοοικογενειακή βία: Η γενναία εξομολόγηση της Σούπερ Κικής

Η κωμικός μιλά ανοιχτά για όσα έχει περάσει και συγκινεί

Πριν λίγο καιρό είχα επικρίνει την προσπάθειά της να μαζευτεί κόσμος στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για την «αστυνομοκρατούμενη αντιμετώπιση της πανδημίας», πράγμα που, αυτές τις κρίσιμες μέρες που τα νοσοκομεία είναι φίσκα, πιστεύω πως είναι πραγματικά επίφοβο.

Τώρα όμως δεν μπορώ να μην επικροτήσω το θάρρος της που αφηγήθηκε χωρίς ωραιοποιήσεις τη ζωή της στην εκπομπή του Αρναούτογλου (με την οποία συνεργάζεται).

Απ’ τη συμμορία των Locos στη Χίο (όπου μεγάλωσε), συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί μέχρι τη φυλάκιση με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.

«Κατηγορήθηκα για εμπόριο ναρκωτικών. Ήταν συνηθισμένο να είμαστε στα κρατητήρια για χρήση. Εκείνη τη φορά κατηγορηθήκαμε για σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης. Η στιγμή που μου ανακοίνωσε η ανακρίτρια ότι προφυλακίζομαι ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Στη συνέντευξη αφηγήθηκε το πώς έφτασε εκεί, από ψυχολογικής απόψεως: Η ενδοοικογενειακή βία, η έλλειψη πατρικής και μητρικής στοργής ήταν απ’ τους σημαντικότερους λόγους.

Έχει ενδιαφέρον πως, ως μέλος των Locos είχε μιλήσει -με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά και με ψευδώνυμο- στους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη το 2012, όταν ήταν 17.

(Δείτε την στο 10:30)

Σήμερα δεν κρύβεται πια. Καθαρή και περήφανη, με το πρόσωπό της φάτσα φόρα και με το όνομά της (ή το σούπερ ψευδώνυμο που διάλεξε η ίδια) έδωσε μια συνέντευξη που δικαίως συγκίνησε και συζητήθηκε πολύ.

Να η συνέντευξη, που είναι Νο1 στις τάσεις του ελληνικού YouTube

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλήθεια, τι λένε οι συμπολίτες μας μπροστά σε μια μάνα που κλαίει το παιδί της;

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote