σε , ,

8 άβολες στιγμές που μας έχει χαρίσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Θα τη ζήλευε μέχρι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ήταν 14 Απριλίου του 2015 όταν η τότε αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, δήλωνε στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ότι κανένας πρόσφυγας δεν ήταν άστεγος. Μάλιστα η ίδια σημείωνε ότι είχε επισκεφθεί  την Ομόνοια και άλλες πλατείες στη διάρκεια της νύχτας και δεν είδε άστεγους πρόσφυγες, προσθέτοντας παράλληλα πως αν βγαίνουν το πρωί, είναι επειδή θέλουν να λιαστούν.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που η βουλευτής Επικρατείας, νυν Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, προκάλεσε με τις δηλώσεις της. Από το στόμα της, ουκ ολίγες φορές, έχουν βγει διάφορα διαμαντάκια. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας!

1.«Δεν ξέρω πώς πάνε οι πρόσφυγες στην Ευρώπη, απλώς εξαφανίζονται!»

Η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) είχε αναφέρει ότι οι πρόσφυγες πηγαίνοντας προς την Ευρώπη, απλώς εξαφανίζονται.

2. «Τα νησιά έχουν πλουτίσει από τους πρόσφυγες»

Μιλώντας στο The Press Project, η κ. Χριστοδουλοπούλου είχε επίσης επισημάνει ότι «οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο».

3. Φταίνε οι πολίτες που αντιδρούν

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόϊτερ για τις αντιδράσεις των πολιτών σχετικά με τα κέντρα κράτησης Προσφύγων.

4. Μικρόφωνα ανοικτά

Εκτός από τις περίεργες δηλώσεις η κ. Χριστοδουλοπούλου ως Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές πίσω από τα μικρόφωνα.

Σχολιάζοντας τον Βορίδη

Στέλνοντας στο διάλο τον πρώην πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπο Αθανασίου

Η Χριστοδουλοπούλου πάλι κατά Βορίδη

Χριστοδουλοπούλου σε Λοβέρδο: Πραγματικά είστε προβληματικός

 

+ bonus

Ο Ηλίας Ψινάκης τη σχολίασε με το δικό του τρόπο 😆

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 11

Upvotes: 5

Upvotes percentage: 45.454545%

Downvotes: 6

Downvotes percentage: 54.545455%

5 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
  1. Μας χρειαζόταν…
    Χρόνια Συριζαίος, από τα χρόνια του Συνασπισμού, και πάντα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας (βλέπε, μικρός και ανόητος) …
    με έκαναν να βλέπω με καλό μάτι Βορίδη, Γεωργιάδη και Βούλτεψη…

    Μην ξεχνιόμαστε όμως, αν βολεύει κάποιους η ελεύθερη διακίνηση του φθηνού εργατικού δυναμικού αυτοί είναι οι έχοντες. Αν δεν υπήρχαν πρόσφυγες και μετανάστες θα έπρεπε να τους εφεύρουν. (όχι πως δεν το κάνουν)

  2. Κλασική περίπτωση Συριζαιας. Βολεμένη, άσχετη κ καλοπληρωμένη. Ντροπή μας που έχουμε στο δημόσιο payroll τέτοιες περιπτωσαρες. Κ εννοείται φίλε μου ότι πλέον βλέπουμε με καλό μάτι Γεωργιάδη κ λοιπούς που αναφέρεις. Δυστυχώς…

Αφήστε μια απάντηση