σε , , ,

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε «το πρώτο gay φιλί στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου»

Και μεταφορικά και κυριολεκτικά

Δεν μπορώ να το τσεκάρω, αλλά για να το λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας (ο άνθρωπος που μοιράστηκε τη φωτογραφία, αλλά και το φιλί το 1981) πιθανότατα ισχύει:

Έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram του, βάζοντας την παραπάνω φωτογραφία:

1981…Το πρώτο gay φιλί στην ιστορία του Ελληνικού θεάτρου…

Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ του Τζών Χερμπερτ. Σε σκηνοθεσία του πολυτάλαντου Κωνσταντίνου Μάριου που το είχε μεταφράσει και δυστυχώς δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Στο θέατρο ΑΣΚΟΣ της Δροσοπουλου που δεν υπάρχει πια και χτίστηκε με τον μόχθο της σπουδαίας τότε ομάδας του ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ…

Μεγάλη επιτυχία και πολύ τολμηρό για την τότε εποχή, έργο σκληρό και βαθιά ανθρώπινο μέσα στο κελί ενός αναμορφωτηρίου… Όλη η Αθήνα πέρασε για να το δει.. Στην φωτο μαζί με τον αγαπητό συνάδελφο Γιώργο Κροντήρη.

 

View this post on Instagram

 

1981…Το πρωτο gay φιλί στην ιστορία του Ελληνικου θεάτρου.. Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ του Τζών Χερμπερτ. Σε σκηνοθεσια του πολυταλαντου Κωνσταντίνου Μάριου που το ειχε μεταφρασει κ δυστυχως δεν βρισκεται πια αναμεσα μας. Στο θεατρο ΑΣΚΟΣ της Δροσοπουλου που δεν υπαρχει πια και χτιστηκε με τον μοχθο της σπουδαιας τότε ομάδας του ΑΣΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ..Μεγαλη επιτυχια και πολυ τολμηρό για την τότε εποχή,εργο σκληρο κ βαθεια ανθρώπινο μεσα στο κελί ενος αναμορφωτηρίου…Ολη η Αθήνα περασε για να το δει..Στην φωτο μαζι με τον αγαπητο συνάδελφο Γίώργο Κροντήρη.

A post shared by σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) on

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πολύ ωραία απάντηση του Μπιμπίλα σε όσους τον χλεύασαν για την ομοιότητα με τον Μέγα Αλέξανδρο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε