σε , ,

Όταν οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη έγιναν συγκινητικοί

Οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» υπήρξαν μία σειρά πρόκληση για τα τηλεοπτικά δεδομένα

Από την Μαρία Σκαμπαρδώνη

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη υπήρξε μία σειρά πρόκληση για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Η τηλεοπτική σειρά του κλασικού διδύμου Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, ξεσήκωσε αντιδράσεις για την έντονη βωμολοχία και τα σεξουαλικά της υπονοούμενα.

Όμως, δεν έλειψαν και εκείνες οι στιγμές που μας γέμισε τα μάτια με δάκρυα. Ομολογώ πως είναι από τις σειρές που περιέχει πολλές συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές που σε πλημμυρίζουν συναισθήματα.

Κάνω ένα ταξίδι και θυμάμαι μερικές από αυτές τις σκηνές

1. Το χαστούκι

Νομίζω πως είναι μία από τις πιο θρυλικές σκηνές της Ελληνικής τηλεόρασης. Ο πόνος της προδοσίας και το θυμικό πολλές φορές σε ωθούν να ξεσπάσεις… αν και μεταξύ μας, ήταν τόσο βαρύ αυτό που του έκανε που όλοι θα γινόμασταν έξαλλοι:

2. Η σκηνή όπου η Κακουδάκη βλέπει ξανά το παιδί της

Όσο σκληρός και αν είναι ένας άνθρωπος, πάντοτε θα έχει κάτι το οποίο τον λυγίζει και τον πονάει. Και όταν συναντάς ξανά το παιδί σου, αισθάνεσαι να σε πλημμυρίζει μία απέραντη ευλογία.

3. Η εξομολόγηση

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές, διότι αναδεικνύει την αποκαθήλωση μίας μάνα από το γιο της ο οποίος μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητά της. Θα μπορούσες να αγαπήσεις τη μητέρα σου αν ήξερες όλη την αλήθεια για αυτή;

4. Εγώ θα μείνω

Αυτό που μου άρεσε σε αυτή τη σειρά, ήταν ότι έδειξε φυλακισμένες γυναίκες που βίωναν τον κοινωνικό αποκλεισμό, να έχουν ηθικές αρχές και να έχουν προθυμία να βοηθήσουν τους άλλους. Απόδειξη, αυτή η σκηνή:

5. Το επεισόδιο με τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα πόσοι άνθρωποι νοιώθουν άραγε αυτό που περιγράφει αυτή η σκηνή; Τη μοναξιά και την αίσθηση πως δε σε θυμούνται ή πως είσαι μόνος..

6. Η Απολογία

Όταν έχεις πληγώσει πάρα πολύ κάποιον, πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και τα δικά του σκληρά λόγια…

Ακολουθήστε τα Μικροπραγματα στο Google News, για άρθρα και κουίζ που θα σας φτιάχνουν τη μερα.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε