σε , ,

Μπαμπάς βάζει τον γιο του να κάνει «μεγαλίστικες δουλειές» και τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά

Ο Ryan γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε λίγο λιγότερο από 1.5 κιλό. Πέρασε τις πρώτες του 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο. Αυτό όμως δεν κατέβαλε τον πατέρα του που άρχισε να του λέει ότι δεν ήταν πρόωρος, αλλά «προχωρημένος». Έτσι προέκυψε η ιδέα να τον φωτογραφίζει να κάνει ενήλικα πράγματα.

Δείτε τις ενήλικες φωτογραφίες του μικρού Ryan

1. Ξυρίζεται

2. Κουρεύει το γκαζόν

3. Μαζεύει τα φύλλα απ’ την αυλή

«Κάθε φωτογράφιση κρατάει περίπου 15-20 λεπτά. Το μεγαλύτερο μέρος αφορά τη ρύθμιση και την επεξεργασία», λέει ο περήφανος μπαμπάς στο BoredPanda. «Η σύζυγός μου με βοηθά να τοποθετήσω σωστά τα χέρια και τα πόδια του. Μετά από κάθε φωτογράφιση, περνάω εκατοντάδες φωτογραφίες και διαλέγω τις καλύτερες. Στη συνέχεια χρησιμοποιώ Photoshop για να αφαιρέσω τον εαυτό μου από τις εικόνες και να ενώσω τα καλύτερα μέρη του σώματός του σε μια ενιαία φωτογραφία.»

4. Παίζει πόκερ «με τα παιδιά»

5. Κόβει ξύλα για το τζάκι

6. Ψαρεύει στη λίμνη

7. Επιδιορθώνει το αυτοκίνητο

8. Κόβει τη γαλοπούλα

9. Ετοιμάζεται για τη δουλειά

10. Σηκώνει βάρη

11. «Χτίζει» μύες

«Οι φωτογραφίες άρεσαν πολύ» λέει ο πατέρας «και υπήρξε μεγάλη απογοήτευση όταν τέλειωσε η σειρά. Υπήρξαν και μερικοί που φοβήθηκαν για την ασφάλεια του Ryan, αλλά εξήγησα πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και είναι όλα photoshop. Οι τρεις συμβουλές μου για τους γονείς των πρόωρων βρεφών είναι να είναι θετικοί, υπομονετικοί και να ζητούν υποστήριξη».

Ο μικρός έγινε 6 μηνών και είναι αξιολάτρευτος!

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιο είναι το ιδανικό χόμπι για σένα; (Ίσως να μην το είχες σκεφτεί!)

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση