σε , , ,

Ίσως δεν είναι όλα για δημοσίευση. Με αφορμή το πολύ άβολο βιντεάκι του Σπανούλη

Η έκπληξη για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του δεν πήγε και τόσο καλά. Γιατί την είδαμε λοιπόν;

Το είδα στις ειδήσεις στην τηλεόραση και σχεδόν μετάνιωσα που το είδα. Όταν ο παρουσιαστής περιχαρής είπε «μια όμορφη έκπληξη έκανε η γυναίκα του στον Σπανούλη ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος, δείτε την εκπληκτική αντίδραση του αθλητή!» περίμενα απ’ το ύφος του κάτι πολύ γούτσου-γούτσου.

Αντιθέτως είναι άβολο και άχαρο. Ο μπασκετμπολίστας ανοίγει το δώρο επί πολλή ώρα και βρίσκει ένα τεστ εγκυμοσύνης και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μάλλον επειδή δεν του βγαίνει καμία «εκπληκτική αντίδραση».

Κρατάει για υπερβολικά πολλή ώρα η αμηχανία, φαίνεται ότι αυτός δεν έχει χαρεί, η γυναίκα του συνεχίζει να τραβάει βίντεο -κάνοντας ακόμα πιο άβολη τη φάση για τον Σπανούλη- και τελειώνει με την ξεψυχισμένη, μάλλον αρνητική αντίδρασή του.

Κανένα χάπι εντ, καμία ευχάριστη ανατροπή, τίποτα που να δικαιολογεί να παρουσιάζεται η είδηση ως τρυφερή ή συγκινητική. Η αντίδρασή του ήταν αναμενόμενη (έκτο παιδί!). Η δημοσίευσή της ήταν ίσως λίγο «ριάλιτι».

Και γιατί λοιπόν το ανέβασε η κα Χοψονίδου;

Δικαίωμά της φυσικά, και πρώτα απ’ όλα πολλές ευχές για την εγκυμοσύνη και με το καλό.

Αλλά απ’ τη στιγμή που δεν της βγήκε ούτε συγκινητικό/ρομαντικό ούτε ιδιαίτερα αστείο το βίντεο, γιατί θέλησε να μοιραστεί μια τόσο αμήχανη οικογενειακή στιγμή με όλο τον κόσμο;

ΟΚ, το να τρολάρεις τον/ην σύντροφό σου και να τον/την «ρεζιλεύεις» δημοσίως μπορεί να δείχνει πως είσαι ακομπλεξάριστο άτομο που δεν κρύβει τις δυσκολίες της καθημερινότητας. (Βέβαια κι αυτό όμως στην εποχή του Instagram συχνά μοιάζει υπολογισμένο και σκηνοθετημένο, ακόμα κι όταν δεν είναι.) Και είμαι βέβαιος πως ο Σπανούλης θα συνήλθε αργότερα, και γενικά θα χαίρεται πολύ για το νέο παιδάκι που θα αποκτήσουν.

Πάντως αν υπήρχε ένα βίντεο με τον μπαμπά μου να μένει σύξυλος ή/και δυσαρεστημένος απ’ την ανακοίνωση της μαμάς μου ότι με κυοφορεί, θα προτιμούσα να μην το δω μεγαλώνοντας, – και κυρίως να μην το έχουν δει και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι πριν από μένα. ¯\_(ツ)_/¯

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ώστε κάνουν bullying στον Λιάγκα και φοβάται να βγει απ’ το σπίτι του ε;

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ?

0 points
Upvote Downvote

4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση
  1. Πληροφορώ τον αρθρογράφο ότι οι κεραίες μιας γυναίκας σε παρόμοιες καταστάσεις είναι πολύ πιο ευαίσθητες από τις δικές του .
    Αν όπως γράφει ήταν όλα τόσο “άβολα…,αμήχανα…άχαρα κ.λ.π ” θα προσπαθούσε να μαζέψει την απογοήτευσή της και όχι να ανεβάζει βιντεάκια.. Προφανώς μετά απο πέντε παιδιά ,ξέρει καλύτερα απο τον καθένα να διαβάζει και την παραμικρή δόνηση του αέρα απο τον άνθρωπό της. Και μάλλον δεν περιμένει για να καταλάβει και να χαρεί με τον άνδρα της , να ακούσει την ερμηνεία του ενός δημοσιογράφου που το βρίσκει εκπληκτικό και τού άλλου που δεν είναι τόσο ……γούτσου-γούτσου για τα γούστα του. Στην τελική το θεωρεί και πρόβλημά τους, αφού όντως δείχνει ακομπλεξάριστη.

  2. Προς τις γυναίκες: (εκτός από την περίπτωση που ένα παιδί είναι όντως ο καημός του ζεύγους μετά από προσπάθειες κλπ), οι “εκπλήξεις” με τα κρυμμένα δωράκια- τέστ, ΙΣΩΣ σε ΠΡΩΤΟ χρόνο ΔΕΝ είναι τόσο αστείες όσο φαντάζεστε. Βρείτε άλλους τρόπους.. ανακοίνωσης.

Αφήστε μια απάντηση